- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı
Çok şükür gitti
Çok şükür gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten yönetim kendi içinde birbirine düşmüştü. İstifa ede ede kimse kalmadı yönetimde Adnan Polat ve Işın Çelebi dışında..
Mehmet Helvacı, Cemal Özgörkey, Handun Üstünel vs vs..
Başarısız bulunduğun zaman gitmesini bileceksin gitmiyorsan yolluyorlar..
Aslında şu anki nefretimizi bi kenara bırakırsak fena işler yapmadığını söylemek mümkün.Özhan canaydın döneminde milletten para dilendiğimiz unutulmasın.Saçmasapan adamları izliyorduk.Adnan polat geldikten sonra Keita,Baros,Kewell gibi adamları izleyebildik.Hatta geçen seçimde Adnan öztürk aday olduğunda küfürden ceza almıştım galiba o kadar seviyodum Adnan polat'ıYani taraftar onu bu kadar seviyorken nasıl işleri tamamen tersine döndürdü bi düşünmesi gerekir.
Sürekli yalan söyledi.Açıkçası gitmemek için çok kişiyi harcadı.Skibbe'yi,Gerets'i,sevmesem de Hakan şükür'ü bi çok ismi haketmediği şekilde gönderdi.Ama kimse yokken ben geldim buraya,ben sorumluluk aldım,kulüp maddi olarak bitikken bu yükün altına ben girdim şimdi bunları mı hakediyorum diyordur muhtemelen kendi kendine.Tıpkı başkalarına yaptığı gibi kendi de haketmediği şekilde gönderildi maalesef.Yani belki de böyle gitmesi gerekiyordu bilemiyorum![]()
Baskanligi bu yaza kadar iyiydi aradaki Lincoln yanlisini saymazsak sonra ne olduysa sapit di
Baskanligi bu yaza kadar iyiydi aradaki Lincoln yanlisini saymazsak sonra ne olduysa sapit di
Aslında şu anki nefretimizi bi kenara bırakırsak fena işler yapmadığını söylemek mümkün.Özhan canaydın döneminde milletten para dilendiğimiz unutulmasın.Saçmasapan adamları izliyorduk.Adnan polat geldikten sonra Keita,Baros,Kewell gibi adamları izleyebildik.Hatta geçen seçimde Adnan öztürk aday olduğunda küfürden ceza almıştım galiba o kadar seviyodum Adnan polat'ıYani taraftar onu bu kadar seviyorken nasıl işleri tamamen tersine döndürdü bi düşünmesi gerekir.
Sürekli yalan söyledi.Açıkçası gitmemek için çok kişiyi harcadı.Skibbe'yi,Gerets'i,sevmesem de Hakan şükür'ü bi çok ismi haketmediği şekilde gönderdi.Ama kimse yokken ben geldim buraya,ben sorumluluk aldım,kulüp maddi olarak bitikken bu yükün altına ben girdim şimdi bunları mı hakediyorum diyordur muhtemelen kendi kendine.Tıpkı başkalarına yaptığı gibi kendi de haketmediği şekilde gönderildi maalesef.Yani belki de böyle gitmesi gerekiyordu bilemiyorumHadi bakalım çok sevdiğimiz ama senin harcadığın gerets,Keita gibi isimlerin yanına alalım seni de
https://www.gscimbom.com/forum/gunduz-kilic-sanli-galatasaray-tarihi-forumu/