Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

polat secime girsin, ayni genel kuruldaki gibi katilimci patlamasi yasanir.

anti polatcilar polat kazanmasin diye akarlar secime ve diger adaylari desteklerler...

polatin sansi 0'in altinda...akli varsa katilmaz. yoksa ebediyyen gs'de secilme imkani falan olmaz.

akacak muhalif kitle zaten mali kongreye aktı:) yine aynı kitle belki %30 fazlası akacaktır...

bir de bunun tersi de var... o gün oraya gitmeyen polatcılarda akacaktır...

kaldı ki anti polatcılar oyları bölmektense, diger adayları degil tek bir adayı desteklemeli...

helvacı'nın bölücülügü burada da is basında... helvacı'nın secime girmesinin tek zararı aysal'a...

biz bunları gecelim arkadaslar... zaten ortada polat'ın adaylıgı da yok...

sadece söylentiler var... onlarda bence medyanın raiting cabası...

dün adaylığını açıkladı da ben mi kaçırdım yoksa???? :confused:

secim slogani: "gs baskani bir kuzu degil, aslandir" :o

Yüksek ihtimalle listesinde, Alp Yalman'da olacak...

Helvacı ve Aysal birbirine düşerse Polat kazanır.Helvacı akıllı olsun bıraksın adaylığı.

akacak muhalif kitle zaten mali kongreye aktı:) yine aynı kitle belki %30 fazlası akacaktır...

bir de bunun tersi de var... o gün oraya gitmeyen polatcılarda akacaktır...

kaldı ki anti polatcılar oyları bölmektense, diger adayları degil tek bir adayı desteklemeli...

helvacı'nın bölücülügü burada da is basında... helvacı'nın secime girmesinin tek zararı aysal'a...

biz bunları gecelim arkadaslar... zaten ortada polat'ın adaylıgı da yok...

sadece söylentiler var... onlarda bence medyanın raiting cabası...

dün adaylığını açıkladı da ben mi kaçırdım yoksa???? :confused:

haklisin.

lakin polat secime katilir ise...oylar polatcilar ve anti polatcilar olarak dagilir.

anti polatcilar polat'in gelmesini engellemek icin oylarini birlestirip aysal'a vereceklerdir ;)

cünkü helvac'nin secileceginden kimsenin umudu kalmaz.

örnek: ayni olaylar politika'da / ülke secimlerinde de yasaniyor...

yok arkadas...ben cözüm yolunu buldum...polattan kurtulmanin tek yolu: IHRAC :D

Bence sen daha büyük konuşmuşsun.Özellikle şu cümlen çok iddialı;''yönetime güclü isimleri katmayı basarırsa en az aysal ve helvacı kadar sansı olur.''Yönetime katabileceği güçlü isimleri de söylersen sevinirim.

alp yalman, haldun üstünel, mehmet cansun, murat canaydın hatta ve hatta turgay kıran, haluk ulusoy... bu isimler hafife alıncak isimler degil... ve tabi biz taraftar tarafından pek hissedilmiyor ama camiada ciddi bir aysal karsıtlıgı da var...

bence de şu aşamada galatasaray başkanlığı için dogru isim ünal aysal'dır... ama yanlış şekilde empoze edildi... yazık edildi...

yine başkanlığı kazanır... ama öyle tereyağından kıl çeker gibi değil...

Alp Yalman yada Haluk Ulusoy aday olsa tamam derim,Ünal Aysal'la rekabet edebilirler derim ama işin içinde Adnan Polat olursa şu durumda kazanabileceğini tahmin etmiyorum.Bekleyip görelim. :)

Kulübü bu hale getiren yönetimden 2 tane başkan adayı çıkıyor.Rezilliğe bak. :o

Ekibini yenileyip 3 yıl başkan seçilir. Fatih Terim'i getirir başa. Hocaya sözler verir. Yerine getiremez. Hocada beş karış surat futbolcular desen keyifsiz. İhale Terim'e kalır. Bu sefer iknici sene Gerets'i getirir. Aynı senaryo ona. O da gider. Son sene Gerets'in yardımcısı kimse ona devreder takımı. Sonra da küme düşeriz. Görev tamamlanır

En az Ünal Aysal kadar şansı var bence. İkisi çekişirler seçimde.

Son mali kongreyi baz almayın arkadaşlar. Orada sadece Polat'ı indirmek için gelmiş gençler vardı. Seçimli Kongre başka olur.

Ama benim düşüncem Polat 3000 aldıysa çok daha fazla düşecektir oyu. 1500 falan alır en fazla. Adam başarısızdı. Bu çok doğal.

Geri
Üst Alt