Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Polat: "Seçim olmayacak ki zaten.."

Aziz Yıldırım kadar nefret ediyorum senden Adnan Polat.

Ligtv hala yuklemedi videoyu bunu soylerkendi igrenc suratını gormek istiyorum!

Ben anlamıyorum Rahmetli Özhan baskan zamanında bas bas yırtıyodu bagımsız U.a mı neyse sımdı neden sahıpsız bırakıyor neden pretosto etmıyor neyı beklıyolar halen adam resmen dalga gecıyor doymadılar sanırım bedava bılete yazıklar olsun takımın halı berbat hala secım olmıyacak dıyor senın baskanlıktan dusmende kesmez artık ıhrac olman lazım...

Seçim o-la-cak.Kenfinize eziyet etmeyin boşuna.Zaten adalet işlese 2 defa reddedilmiş dava 3. defasında kabul edilmezdi.Yarım akıllıların başımıza aştığı ufak bir kriz o kadar.

Diyecek birşey bulamamak yerine diyecek çok şey var sana ama burada diyemiyorum malesef Polat efendi.

Bir ben, bir de Allah bilir çektiğimi

Olur ya ben bile unuturum da kimi

Sakın umutlanma, sakın hayırsız

Bitmez asla, sana yüreğimin kini

Bir zamanlar, öyle yeminler edip

Söylerken Galatasarayli oldugunu

Gösterdin bak şimdi cümle aleme

Hıyanetin en rezilini

Git artık, düs yakamizdan

Ne görmek isterim yüzünü

Ne de duymak sesini

Git artık, dünyamizdan sildik seni

Git artık, sen hiçbir şeye değmezsin

Git artık, birazcık vicdan varsa içinde

Ben seni Allaha havale ettim

Sen benim için çoktan bittin

Bir ben, bir de Rabbim bilir ettiklerini

Sakın umutlanma, bir daha giremeyeceksin bu kapidan

Tükenmez asla, sana yüreğimin kini

Git artık, ömrünce öde günahının bedelini…

ADNAN POLAT!

Kelimeler kifayetsiz kalıyor

Sana edinilen küfürün haddi hesabı yok

images

Utanmiyorda. Mali ve idari sekilde ''all in one'' pakketlenip yollansin. Bunu istiyor heralde.

GELELİM MAHKEME KARARINA..

Şimdi OLAĞANÜSTÜ KONGREYE TEDBİR KARARI diye bir karar yok..

Burada İDARİ YÖNDEN İBRANIN TEDBİR KARARI var..

Bu da şu demektir..

İdari yönden İBRA edilmediğine göre, yeni tüzük gereği, ibra edilmeyen yönetimkurulundaki bütün isimler bir seçim dönemi seçime giremiyorlardı.

ve yine İBRA edilmediği için 30 gün içinde OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI alınması gerekiyordu..

işte bu karar düşmüştür..

Yani İBRASIZLIĞA DAYANAN OLAĞANÜSTÜ SEÇİM KARARI DÜŞMÜŞTÜR. ASKIYA ALINMIŞTIR.. BU KARAR DA 3 MAYISDA GÖRÜŞÜLECEKTİR.

Beyoğlu 2.Asliye Hukuk Mahkemesinin TEDBİR kararında İBRA olayının ASKIYA ALINDIĞI, İHTİYATİ TEDBİR KARARI KONULDUĞU olay ile yönetiminizin aldığı OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARININ ALAKASI yoktur..

Şimdi bu mahkeme kendi mecrasında ilerlemektedir.

bunu bir kenara bıralım. 3 Mayıs ya da daha sonrası o orada devam etsin..

Bu ayrı bir konu..

Ama burada farklı olan şu..

Mali kongreyi unutun..

Polat ve yönetimi, kendi rızası ile YÖNETİM KARARI İLE OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI almıştır..

Bunun mahkeme ile hukuk ile ne alakası var..

Yönetim karar almış, karar deftesinde yazılmış, divana verilmiş kamuoyuna duyurulmuş bir OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI var..

Bu net ve değiştirilemez.

Bu kadar basit bir olayı anlamak için hukukçu mu olmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Biraz beyin cimnastiği, biraz okuduğunu anlamak yeter sanıyorum.

Anlamamak için ise farklı hesaplar içinde olmak gerekir.

ALINTI...

olay bu beyler rahat olun seçimin olmaması gibi bir ihtimal yok...

adnan polat kendi kazdığı kuyuya düştü.. 4 sene hapis yatsında aklı başına gelsin.. ama yapmazlar işte... :D

artik sinirleniyorum bu konulari okudukca

GELELİM MAHKEME KARARINA..

Şimdi OLAĞANÜSTÜ KONGREYE TEDBİR KARARI diye bir karar yok..

Burada İDARİ YÖNDEN İBRANIN TEDBİR KARARI var..

Bu da şu demektir..

İdari yönden İBRA edilmediğine göre, yeni tüzük gereği, ibra edilmeyen yönetimkurulundaki bütün isimler bir seçim dönemi seçime giremiyorlardı.

ve yine İBRA edilmediği için 30 gün içinde OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI alınması gerekiyordu..

işte bu karar düşmüştür..

Yani İBRASIZLIĞA DAYANAN OLAĞANÜSTÜ SEÇİM KARARI DÜŞMÜŞTÜR. ASKIYA ALINMIŞTIR.. BU KARAR DA 3 MAYISDA GÖRÜŞÜLECEKTİR.

Beyoğlu 2.Asliye Hukuk Mahkemesinin TEDBİR kararında İBRA olayının ASKIYA ALINDIĞI, İHTİYATİ TEDBİR KARARI KONULDUĞU olay ile yönetiminizin aldığı OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARININ ALAKASI yoktur..

Şimdi bu mahkeme kendi mecrasında ilerlemektedir.

bunu bir kenara bıralım. 3 Mayıs ya da daha sonrası o orada devam etsin..

Bu ayrı bir konu..

Ama burada farklı olan şu..

Mali kongreyi unutun..

Polat ve yönetimi, kendi rızası ile YÖNETİM KARARI İLE OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI almıştır..

Bunun mahkeme ile hukuk ile ne alakası var..

Yönetim karar almış, karar deftesinde yazılmış, divana verilmiş kamuoyuna duyurulmuş bir OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI var..

Bu net ve değiştirilemez.

Bu kadar basit bir olayı anlamak için hukukçu mu olmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Biraz beyin cimnastiği, biraz okuduğunu anlamak yeter sanıyorum.

Anlamamak için ise farklı hesaplar içinde olmak gerekir.

ALINTI...

olay bu beyler rahat olun seçimin olmaması gibi bir ihtimal yok...

bize bunu biliyoruz,peki yalancı ışın çelebi neden hala çıkıp idari yönden ibrasızlıktan dolayı secim kararı aldık diyor.bu herifte hiç şeref onur yok mu?helvacı bunların yanında 50 kere daha adam...polat hatayı yaptı secimi kendi rızalarıyla aldı,cok pişmandır buna,ama işte bukadar akıllısın sen....artık bir taraflarını yırtmasınlar bence...yoksa tır bile rahat girer

taraftarlarin son 3-4 macti kufurler sesler kesinlince bunlar hersey tamam sandi ortaligi bos buldular yiyiorsa secime gitmesin adnan polat

Cevap: Polat: "4 yıl hapis yatabilirim!"

ulan tarih senin gibi yalancı görmedi beeeaaahh ne şekil bir adamsın sen beeee yeter artık yeter çocuk mu kandırıyosun 4 hapis yatarım diye. o zaman çek davanı geri aldır adamlarına sen de kurtul koca galatasaray da senden kurtulsun artık beeeeeee Allah aşkına biri çıksın şu herifi kulağından tutup kapının önüne koysun bu ne yaaaa sinir krizi geçirtecek taraftara en rezil başkan :(((

Adnan Polat gider ayal ortalığı karıştırıyor,kendine yapılanların intikamını bu şekilde almaya çalışıyor .Ama oda biliyorki bu seçim 14 Mayısta olacak.

yok böyle bir şeytanlık ne planlıyorsun takım elden gitti beeee :(

Geri
Üst Alt