Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Adnan Polat: "Seçimi iptal etmek zorundayım"

Ey İstanbul ahalisi ne zaman toplanıp protesto ediyoruz bu adamı.:) Seçim iptal olursa işi falan bırakıp gelirim valla,cam çerçeve indiririm,gaz bombası yemeye bile razıyım.

Blöf' ü yerlerse iptal olur ama ortada öyle seçim iptal ettirecek bir durum yok

Ey İstanbul ahalisi ne zaman toplanıp protesto ediyoruz bu adamı.:) Seçim iptal olursa işi falan bırakıp gelirim valla,cam çerçeve indiririm,gaz bombası yemeye bile razıyım.

Blöf' ü yerlerse iptal olur ama ortada öyle seçim iptal ettirecek bir durum yok

Yediler gibi duruyor abi.Ntvspor müdürü Haluk Yürekli ne yazmış bak:''3 Mayıs tarihinde mahkeme tedbiri kaldırmaz 14 Mayısta seçim yapılmaz. Günlerdir yaptığım konuşmalardan çıkarttığım net sonuç budur.Bunu camiada da herkes biliyor ancak kimse açık açık söylemiyor...''

Twitter

Twitter

Bu bağlamda benim de aklıma bizim Polat başkan' ın " 3 Mayıs' ta çıkacak kararı herkesin hoşgörülü karşılaması lazım " demesi gelmiyor değil hani

Yediler gibi duruyor abi.Ntvspor müdürü Haluk Yürekli ne yazmış bak:''3 Mayıs tarihinde mahkeme tedbiri kaldırmaz 14 Mayısta seçim yapılmaz. Günlerdir yaptığım konuşmalardan çıkarttığım net sonuç budur.Bunu camiada da herkes biliyor ancak kimse açık açık söylemiyor...''

Twitter

Twitter

Bu bağlamda benim de aklıma bizim Polat başkan' ın " 3 Mayıs' ta çıkacak kararı herkesin hoşgörülü karşılaması lazım " demesi gelmiyor değil hani

Adam tezgahı kurmuş koskoca Galatasaray camiasını parmağında oynatıyor resmen,şaka gibi.

Cevap: Adnan Polat: "Mahkeme tedbiri kaldırmazsa seçimi iptal etmek zorundayım"

anladığım kadarıyla adnan polat bu olayı gurur meselesi yapıyor,kendine yediremiyor , ama bilmiyorki gururlu onurlu bir başkan taaa aslantepenin açılışı akşamı basar istifayı giderdi

seni allah bildigi gibi yapsin polat sen ne yüzsüz ne pislik biriymissin ya mahvettin kulubü hala baskan kalmak istiyorsun cek git be adam insanlari deli ettin yeter cek git

Cevap: Adnan Polat oyun oynuyor!

Zaten bir birleşme olacağı aşikar.

Cevap: Adnan Polat oyun oynuyor!

yok böyle bişey ya biri bu adama dur desin artık, eskiden az da olsa saygım vardı artık galatasaraylılığından şüphe ediyorum, 100 yıllık tarhimizde böyle bi başkan gelmedi bi 100 yıl dahada gelmez zaten sabret aslanım bu günlerde geçecek bundan sonra galatasarayın en büyük rakibi adnan polattır

Twitter

Twitter

Haluk Yürekli bunu bugün mü yazmış. Bunu sağır sultan duydu. Ne alaka. Heralde tedbir kalkmazsa seçim olmayacak.

Polat sert konuştu!

‘Enerji kaybediyoruz’

“Yeni sezon geliyor. Temmuz’un ortasında seçim olsa gelen yönetim ne yapacak? Hoca lazım, oyuncu lazım. Kulüp enerji kaybetti, kaybetmeye de devam ediyor. Program uygulanamıyor. Bu durumda futbolcu bile gelmez Galatasaray’a. Açıkçası ben istemiyorum. Bize bu muameleyi reva görüyorlarsa, istemiyorum. Sürekli saldırı var. Basın her gün üzerimize geliyor. Muhalefet yıpratma kampanyasında. ‘Bu kadar büyük nefret varsa bırakıp gidelim’ diyorum. Ama diğer taraftan da Galatasaraylılar ‘Sen kulüp tarihinin kongrelerdeki en fazla oyunu alarak başkanlığa seçildin. Son kongrede 500-600 kişilik bir grup çirkinlik yaptı, ayıp etti. Organizasyon vardı. Divan Başkanı Türker Arslan da buna alet oldu. Bırakamazsın’ diyor.”

Kaynak: Habertürk

bu 500-600 kisi size neyi hatirlatiyor ?!

önce taraftarlar, sonra kendin davet ettigin acilistaki üyeler...simdi de genel kurul üyeleri

senin akil danismaninin kim oldugunu gercekten ögrenmek isterim :o

ayrica sezon baslamadan önce transfer yaptigni görmedim sahsen.

gelen oyuncu'da zaten nerede bos beles ise yaramaz adam var ise onlar gelir

yaptigin aciklamalar ile gercekten gülünc duruma düsürüyorsun kendini! :o

Bugün başka bir spor gazetesinde Adnan Polat seçim olacak diyordu. Her gazeteye başka konuşuyor demek ki sayın Polat!

mekke de seytan taslanir ya...

bizde adnan polati temsil eden birsey yapalim, onu taslayalim :D

şeref yoksunu.

Böyle bir başkanımız olduğu için utanıyorum arkadaşlarım dalga geçiyor resmen bu ne karaktersiz herif diyolar,adnan (b)olat kalsında küme düşün gs diyolar. keyifleri yerinde hepsinin ağzının ortasına yumruk atasım var ama adamlar haklı ne diyimki bu hale düşürenler utansın 5 senedir şampiyonlar ligi görmedim ve daha 16.5 yaşındayım yazıklar olsun eğer kalırsa seneye kadar tt arenada 1 kerede olsa maça gelip gölcükten 50000 kişi ile birlikte ana avrat sövecem bu kadar karaktersiz utanmaz bir insan görmedim ben sen nasıl Galatasaray'lısın şaklabandan farkın yok senin gibi galatasaraylı olmaz olsun galatasaray'lı olduğunda muamma ya allah belasını versin ne diyim o ışın çelebi yiğit şardan falanda murat yalçında hepsi karaktersiz omurgasız insanlar siz nasıl galatasaraylısınız ulan adamsanız

Böyle bir başkanımız olduğu için utanıyorum arkadaşlarım dalga geçiyor resmen bu ne karaktersiz herif diyolar,adnan (b)olat kalsında küme düşün gs diyolar. keyifleri yerinde hepsinin ağzının ortasına yumruk atasım var ama adamlar haklı ne diyimki bu hale düşürenler utansın 5 senedir şampiyonlar ligi görmedim ve daha 16.5 yaşındayım yazıklar olsun eğer kalırsa seneye kadar tt arenada 1 kerede olsa maça gelip gölcükten 50000 kişi ile birlikte ana avrat sövecem bu kadar karaktersiz utanmaz bir insan görmedim ben sen nasıl Galatasaray'lısın şaklabandan farkın yok senin gibi galatasaraylı olmaz olsun galatasaray'lı olduğunda muamma ya allah belasını versin ne diyim o ışın çelebi yiğit şardan falanda murat yalçında hepsi karaktersiz omurgasız insanlar siz nasıl galatasaraylısınız ulan adamsanız gidin

suan 15- 16 yaslarinda olanlar gercekten gs'nin samp. ligi maclarini nerede ise hic yasayamadi.

avrupa kupalarindaki basarilarindan mahrum kaldi.

adnan polat ve özhan canaydin genc nesili gs'den soguttu.

sen uefa kupasi macini izledinmi renkdas ???

Geri
Üst Alt