Adnan Polat, Şişli Savcılığı'na ifade verdi

Cevap: Son Dakika: Polat İfade Veriyor

ciddimisin renktaş

Aynen öyle...Irmak Kazuk soru sorduğuna pişman oldu, resmen tersledi ve kapıyı yüzüne hızla kapattı!! Ben Polat' ı çok sinirli ve gergin gördüm, ciddi manada kimyası bozulmuş...Sadece hışımla "Benim görüşüm yok" dedi....!

NTV muhabiri Irmak KAZUK "G.Saray menfaatleri için camianın önünü açarım görüşünüz geçerlimi" diye sordu ama Adnan Polat hışımla arabasına bindi, muhabire ters ve sinirli bir ifadeyle "benim görüşüm yok" diyerek kapıyı yüzüne kapattı...

Saliverdikleri icin biraz sinirli olması gayet normal. Beklenmedik bir karar.

Kayyum felan diyorlar ne ayak araplar almasın kulübü aman diyem varmı aslı astarı ?

Aynen öyle...Irmak Kazuk soru sorduğuna pişman oldu, resmen tersledi ve kapıyı yüzüne hızla kapattı!! Ben Polat' ı çok sinirli ve gergin gördüm, ciddi manada kimyası bozulmuş...Sadece hışımla "Benim görüşüm yok" dedi....!

Bu BOLat ne eder eder seçimi yaptırtmaz gibime geliyor.

Ne hallere düştük. Kendi bünyemizdeki Galatasaraylılar, Galatasaray'ı mahkemeye veriyor. Bunlar nasıl Galatasaraylı anlamıyorum. Resmen kendi içimizdekiler yüzünden kaosa sürükleniyoruz. Kayyumdan öte, itibarımız zedeleniyor. Ve kimse bunun farkında değil. Varsa yoksa koltuk..

Ya bir git Polat.Bu ne iş lan?Ne olduğu belli değil.

Ünal Aysal vazgeçecek sanki. Öyle hissediyorum. İnşallah hayatımın yanılgısıdır. Umarım vazgeçmez

eğer seçim iptal olursa kesinlikle yeniden aday olmam demişti aysal.belki de bu demeci yüzünden seçimi iptal ettirmeye çalışıyor polat.

Bu klübü aziz yıldırım yönetse bu kadar batıramazdı.

Sn. Adnan Polat camiamızı kaos' a sürükleyen ilk ve tek başkan olarak adını tarihe yazdırmayı başarmıştır! Kulubümüz üzerinden yıllar boyu silinmeyecek bu lekeyi bizlere yaşatan Sn. Adnan Polat' a şükran borçluyuz...!

Ünal Aysal vazgeçecek sanki. Öyle hissediyorum. İnşallah hayatımın yanılgısıdır. Umarım vazgeçmez

Banada mahkeme seçimi iptal ederse aday olmam sözünden sonra birileri bu yarayı dahada kaşıyacak gibi geliyor ,Aysal ı egale etmek için

Galatasarayı düşünen yok herkesin poposunun derdi o koltuk

Banada mahkeme seçimi iptal ederse aday olmam sözünden sonra birileri bu yarayı dahada kaşıyacak gibi geliyor ,Aysal ı egale etmek için

Galatasarayı düşünen yok herkesin poposunun derdi o koltuk

Kardeş kaç gündür söylüyorum zaten. Aysal o cümleyle acayip büyük bir hata yaptı. Millet boş durur mu şimdi. Uzattıkça uzatıyorlar mevzuyu. Ah Aysal ah. Neden ettin ki o cümleyi

Asıl ifadesini öbür tarafta verecek, ah Polat ahhhh!

Yatacak yerin yok sayin Polat.

Ya secime kadar alsınlar içeri Polat ve ekibini secim bitince salsınlar :D

Bu yaşananlar sürpriz değil aslında...Hatırlarsanız Mali Kongre bitiminde kürsüye son kez gelen Adnan Polat "İnşallah kulüp sıkıntıya girmez" diyerek fitili ateşlemiş ve olacakların ipucunu vermişti...Bu yaşananların hepsi Adnan Polat' ın bitmek bilmeyen egolarının neticesidir; 105 yıllık camiamız mahkemelerde sürünüyor yazıklar olsun...

Kardeş kaç gündür söylüyorum zaten. Aysal o cümleyle acayip büyük bir hata yaptı. Millet boş durur mu şimdi. Uzattıkça uzatıyorlar mevzuyu. Ah Aysal ah. Neden ettin ki o cümleyi

Bencede çok talihsiz bir açıklama oldu,avuçlarını kavuşturan sürüyle sırtlan olmuştur.

Ezeli rakibimiz aslında Fenerbahçe olmadığı ortaya çıktı

Ekşi sözlükten...

sen ne tehlikeli adammissin adnan polat...tavsana kac taziya tut projesini uygulamakta kendi adamlarini mahkeme kapisina gonderen sonra valla ben yapmadim,hapse girerim okkanin altina giriyorum vs... tarzi galatasaray camiasiyla resmen dalga geciyor.dusunuyorumda; hic mi kulup sevgin yok koskoca kulubu ne hale getirdin,bu ne hirs bu ne kin! romayi yakip seyreden neron gibisin yaziklar olsun!

Geri
Üst Alt