Adnan Polat, Şişli Savcılığı'na ifade verdi

Cevap: Son Dakika: Savcılık Polat'ın Bilgisine Başvurdu

G.Saray camiası bu yaşananların hesabını Adnan Polat' a er veya geç mutlaka soracaktır! G.Saray kulübü her zaman yaşayacaktır; ama başkanlar bugün vardır, peki ya yarın!! Sahibi sandığın bu camianın o makamına kimler gelip geçmiştir Sn.Adnan Polat, ama hiç birinden sizin gibi nefret edilmemiştir bunu biliniz!!! Tarih G.Saray Spor kulübünü mahkeme kapılarında süründüren başkandan mutlaka bir gün hesap soracaktır, bu taraftar seni affetse bile G.Saraylılık ruhu seni ömür boyu affetmeyecektir!

Rakip hem amatör branşlarda hem ligde şampiyonluğa,bizim mikser başkanda mahkemelere gidiyor.

ırmak kazuk : sizin gorusunuz nedir? daha once kulubun onunu acacagınızı soylemiştiniz?

adnan polat : elinizi ceker misiniz? benim bi gorusum yok.

sende bir gorus olsa bu hale gelmezdik ztn.. hey allahım..

Kulüp binasınıda yak Adnan Polat!!

Adnan Polat:Galatasaray'ın katili...

yaw arkadaslar yokmu icinizde istanbulda oturan,toplanin gidin kulüp binasini önüne.polata istediginizi sayin,bakin nasil gidiyor

ırmak kazuk : sizin gorusunuz nedir? daha once kulubun onunu acacagınızı soylemiştiniz?

adnan polat : elinizi ceker misiniz? benim bi gorusum yok.

sende bir gorus olsa bu hale gelmezdik ztn.. hey allahım..

simdi mi oldu bu

bu polat adami katil eder

elinizi cekermisin diyor bide s

divandanda hic ses yok masallah.nerdesin hayri kozak

İşte POLAT' ın hedefi!!!

"Onları rahat oturtmam"

Adnan Polat'ın büyük planı...

12:03

"Bana yapılanların hesabını soracağım” diyen Polat yeni yönetimi devirme kozunu kullanabilmek için tedbirin kalkmasını istemiyor...

Vatan'ın haberine göre; G.Saray’da başkan adaylarının önceki gün yönetim listelerini Divan Kurulu Başkanlığı’na sunmasıyla birlikte herkes 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçime kilitlendi.

Ancak seçimden önce sarı-kırmızılılar için bir önemli gün daha var: 3 Mayıs, İhtiyati tedbir kararının usul ve esas yönünden doğru olmadığını belirten Sinan Kalpakçıoğlu’nun itirazı üzerine seçimden 11 gün önce görülecek ara duruşmada tedbir kalkarsa Mehmet Helvacı aday olamayacak ve bundan sonra hukuken bir sorun yaşanmayacak.

HERKESİN GÖZÜ 3 MAYIS’TA

Ancak tedbir kalkmazsa her an bir üyenin açacağı dava ile G.Saray kayyuma devredilebilir. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimin sonucu iptal edilebilir.

Şimdi herkesin gözü bu davada. En çok da başkan Adnan Polat’ın. Polat, kulübün mahkemenin kararına yaptığı itirazı geri çektirirken, bunun altında yatan sebep ihtiyati tedbirin kalkmasına engel olmak. Böylece Polat cephesinin elinde her zaman 14 Mayıs’ta seçilecek yönetimi devirmek için bir koz olacak. Polat’ın bu konuyla ilgili yakın çevresine “Yeniden aday olmadım. Ama yeni seçilecek yönetim de orada rahat oturamayacak. Bana yapılanların hesabını soracağım” dediği öğrenildi.

Ne oldu simdi ne yapti Polat ???

en fazla bir yil daha cekeriz bu herifi sonra mecbur gidecek ama bizide delirtecek

Adnan Polat çok sağlam bir yerden destek almadan bu tür işlere kalkışmaz,bir dayanağı varki milletle kafa buluyor,hemde hiç çekinmeden vede korkmadan.

Ne kadar lanet bir adammissin sen ya. Bi kurtulamadik senden yapistin gittin.

Adam ol da cik aciklama yap, istifa ediyoruz secime gidiyoruz de. Adami hasta etme. Milyonlarca taraftari olan bu camiyayi bu hale sokmaya senin ne hakkin var? Kimsin sen kendini ne saniyorsun?

Delirdik iyice anasini satim. Yok böyle birsy yahu, bir insan bukadar yüzsüz olamaz arkadas. Olamaz.

Geri
Üst Alt