Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

Cevap: Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

souza kim tam olarak :p jose ernesto sosa mı demek istedi acaba ?

Souza da Sosa olsa gerek. :confused:

Tim Borowski Werder'e gidecek diye biliyorum. Hamit de ne yazık ki Türkiye'ye gelirse ancak fenere gider.

hamit galatasaraylıdır eğer gelecekse önceliği galatasaray olur ama tabii para konusunu diyorsan orası öyle.

Paradan başka bir sebeple fenere gidecek oyuncu tanımıyorum zaten.

eğer bonservisi çok sorun olmazsa kendisine de çok düşük bir miktar verilmezse bence yine galatasaray'ı tercih eder.

ama soru asıl bizim bi girişimimiz olacak mı ki? fener için fırsat oldu bu haber doğruysa.

eğer alabilecek durumdaysak kaçırmamamız lazım bence.

Hamit neden kadro dışı olsun ki. Aklım almıyor.

Hamit icin girisimleri olmasa Haldun Üstünel zaten fener macina davet etmezdi diye düsünüyorum. Süphesiz fener daha cok para önerecektir. Seneye Türkiyeye gelir ama bizemi yoksa feneremi bilemiyorum.

Hamit icin girisimleri olmasa Haldun Üstünel zaten fener macina davet etmezdi diye düsünüyorum. Süphesiz fener daha cok para önerecektir. Seneye Türkiyeye gelir ama bizemi yoksa feneremi bilemiyorum.

biz çok az; fener ise astronomik bir para ödemezse eğer bize gelmeye daha sıcak bakar diye düşünüyorum.

eğer gerçekten galatasaraylıysa 3-5 kuruşun hesabını yapmaz.

olmadı elimizi çabuk tutup halil'i alalım o zaman kesin bize gelir. :D

Valla hem Mehmet Topuzu, hemde Özeri aldilar. Anadolunun en kaliteli iki yerlisi. Bayada yüklü miktar ödediler. Biz ödeyemeyiz o kadar zaten ödemelerinide istemem. Ama Hamitide kaptirirsak cok üzülürüm. Özer icin degilde Topuz icin üzülmedim desem yalan olur. Cok begendigim bir futbolcuydu.

biz çok az; fener ise astronomik bir para ödemezse eğer bize gelmeye daha sıcak bakar diye düşünüyorum.

eğer gerçekten galatasaraylıysa 3-5 kuruşun hesabını yapmaz.

olmadı elimizi çabuk tutup halil'i alalım o zaman kesin bize gelir. :D

fener 3-4 milyon Euro'yu basar Hamit'e.

Hamiti kaptirma baskan tek istegim.

FENERBAHÇE'DE SON DAKİKA GELİŞMESİ!.. HAMİT ALTINTOP KONUSUNDA SON DURUM NE?.. TURKSPOR.NET AÇIKLIYOR!..

TurkSpor.Net'in günler öncesinden duyurduğu Hamit Altıntop ve Halil Altıntop'un Fenerbahçe'ye transferi konusunda son derece ilginç gelişmeler yaşanıyor!.. FENERBAHÇE'DE İKİ ÖNEMLİ İSİM ALMANYA SEFERİNE ÇIKARKEN, BAYERN'DE YAŞANAN ŞOK GELİŞME TAŞLARI BAKIN NASIL YERİNE OTURTTU?.. İŞTE TURKSPOR.NET FARKIYLA DETAYLAR!..

Fenerbahçe transferde TurkSpor.Net'in günler önce yazdığı Hamit ve Halil Altıntop transferlerini bitirmek için harekete geçti..

YILDIRIM VE AYKUT ALMANYA'DA!..

Fenerbahçe'nin futboldaki en yetkili iki ismi olan Başkan Aziz Yıldırım ve Sportif Direktör Aykut Kocaman, bugün Almanya'ya uçtu..

Sabah saatlerinde yaşanan bu gelişme bir çok transfer iddiasını beraberinde getiriyordu ki, gerçek bu haber bize ulaştıktan bir kaç saat sonra ortaya çıktı..

TURKSPOR.NET'in istihbarat kaynaklarından aldığı son dakika bilgisi taşları bir bir yerine oturttu.

HAMİT VAN GAAL İLE KAVGA ETTİ!..

Bayern'in yeni hocası Hollandalı Van Gaal'in disiplini ile dikkat çektiği biliniyordu. Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamasında Almanya'daki tüm diskolara muhbir koyduracağını ve buralara giden oyuncularına cezalar vereceğini açıklayan Hollandalı'ya Hamit Altıntop, basın yoluyla sert bir yanıt verince bugün Bayern ile Hamit arasındaki ipler koptu..

ÇIKIŞIN NEDENİ FENERBAHÇE Mİ?..

Hamit'in bu açıklamasının ardından Van Gaal Milli futbolcuyu kadro dışı bıraktığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İşte bu şok gelişmenin TurkSpor.Net'in daha önce yazdığı gibi Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından yaşanması ve Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman'ın Almanya'ya gitmeleri bu transferin bittiğine işaret olarak algılanıyor..

Hamit'in bu dakikadan sonra Bayern'de oynaması çok zor çünkü Van Gaal bu tip disiplin gösterilerinde asla geri adım atmıyor.

TURKSPOR.NET ÖZEL HABER

Kaynak gösterilmeden kullanılamaz
.

Zorlasak 2.5 çıkar belki. :rolleyes:

bonservisi fazla değildir eğer kadro dışı da bırakıldıysa, sözleşmesi bitiyor seneye.

5 milyon euro bile olmaz bonservisi normal şartlarda bu durumda bir oyuncunun ama tabii fener ortalığı karıştırabilir yine.

olsun lincoln'e vermişiz 2.5 hamit'e verelim fazla mı, en azından adam gibi adam. :D

eğer hamit'i kaptırırsak üzülürüm gerçekten.

Ne cabuk Almanyaya ucmuslar :)

Geri
Üst Alt