Adnan Polat’la Son Nokta

Cevap: Adnan Polat’la Son Nokta | NTV Spor l CANLI

Futbolcu kalitesini neden hic kimse sormuyor hep ayni sacmaliklari duyuyorum, birazda takimi batiranlar, kavga cikaranlar, hainler uzerine konussun. Yapilan kritik hatalar, yerli futbolcularin formsuzlugu kalitesizligi bunlari konussun. Sorma imkani olanlar sorsun.

Adnan Polat bonservisi elindeki oyunculara kanca attığı için ondan 10m Yeterli demişdir..10M'ye takım mı kurulur?

"Galatasaray,Avrupa kupalarında oynasın diye, devre arası 11 Milyon Eur yatırım yaptık. O futbolcuların hala değeri var."

Buna kargalar güler.

14 yılın sonunda oluşan tribüne bakar mısınız? Şu ankiyle kıyaslayın yeter! Kulübün değerleri erozyona uğratılmasın yeter.

[video=youtube;fxJoUcxYBjo]https://www.youtube.com/watch?v=fxJoUcxYBjo[/video]

Şuan çıldırttı beni rijiyle kalınabilirdi, Hagiyle ayrılmak istemiyordun. Ne diye bu saçmalıkları yaptın Polat aklın neredeydi !!!!! :@

Cevap: Adnan Polat ve Basın Mensupları l Ntvspor l CANLI

abi şöyle bir şey var. bir başkan başarısız olabilir. hem idari hem sportif açıdan sıfır fayda sağlamış da olabilir. bu onu en kötü başkan yapmaz.

ama tüm bunların üzerine, aslında ben süperim, bana laf edenler provakatör dersen. üzerine 100 tane söz verip bir tanesini bile tutmazsan, kulübünü herkesin onunda küçük düşürürsen, bu seni en kötü başkan yapar.

en mantikli cevabi sen verdin bana. tesekkür ederim. stat acilisin`dan sonra zaten batirdi herseyi ama art niyetli oldugunu düsünmüyorum. hadi en basarisiz baskan olduguna katilabilirim ama saygisizliga dayanamiyorum.

14 yılın sonunda oluşan tribüne bakar mısınız? Şu ankiyle kıyaslayın yeter! Kulübün değerleri erozyona uğratılmasın yeter.

[video=youtube;fxJoUcxYBjo]https://www.youtube.com/watch?v=fxJoUcxYBjo[/video]

Şu video yu hergordugumde aglıyorum ve yine agladım :(

ben adnan polati desteklemiyorum, dedigim gibi bence`de cok yanlislar yapti. ben 96-2000 senelerini cok iyi hatirliyanlardanim, yani basariyla basarisizligi ayirt edebiliyorum. tabiki basarisiz oldu ama o zaman 14 sene sampiyon olamadigimiz senelerdeki baskanlara ne denilmeli?

arkadas konu futbol degil

sahip cikdimi tarfatara

hemde kendi davetliyesiyle getirdigi adamlara provokotor dedi

Adnan Polat bonservisi elindeki oyunculara kanca attığı için ondan 10m Yeterli demişdir..10M'ye takım mı kurulur?

Dediki birazını peşin geri kalanını taksitler halinde futbolcu alabilirler biz öyle yapıyoduk dedi.10m takım kurulur demedi.

Nebil Evren'in sorduğu soruyu şöyle sorardım..

Sayın başkan dava açanları tanıyormuydunuz..

Başkan yok der..

İyide dilara hanım öyle demiyor:)

en mantikli cevabi sen verdin bana. tesekkür ederim. stat acilisin`dan sonra zaten batirdi herseyi ama art niyetli oldugunu düsünmüyorum. hadi en basarisiz baskan olduguna katilabilirim ama saygisizliga dayanamiyorum.

rica ederim. ben de art niyetli olduğunu düşünmüyorum, fazla dikkatsiz ve beceriksiz son zamanlarda. nedendir bilmem.

Damgayı yedi artık Polat ne dese saçma gelecek yani anlayabiliyorum. :)

Damgasızda saçma gelirdi. ;)

10 milyon euro ile sözkan,sarp,zan gibilerini alırsın ancak. :o

yıllık alacakları para bonservis falan hepsi içinde.İstersen 5 yıla yay.

ben anlamadım simdi.. adnan polat ben yapmadım yanlıs bişi diyor.. helvacı desen o da aynı.. e digerlerine sorsan onlar da aynı.. suclu kim?

Beyler, Twitter'im yok fakat bazi sorular sormak istiyorum. Bunlari sorursaniz sevinirim.

1. Madem 4-3-3 bize uymuyor, neden Rijkaard'i getirdin? Sonucta Skibbe'de 4-3-3 oynatan bir hoca.

2. Senin doneminde o kadar hoca gelip gitti, hic mi birinin kimyasi tutmaz? Basarisizligi neden kendine baglamiyorsun? Bunu yapsaydin basarili olabileceginin farkindamisin?

3. Sen hoca'nin istedigi oyunculari tutmazsan ve istemedigi oyunculari gondermezsen, kisacasi onun istedigi ortami hazirlamazsan nasil basarili olmasini bekliyorsun bu hocalarin?

4. Kulubu mahkemelerde surundurmem dedin ama once arkadaslarin sonra sen ve ekibin mahkemelere basvurdu. Bunu aciklarmisin NEDEN?

5. Asarsa ancak taraftar beni asar dedin. Bu taraftarin seni istemedigini cok iyi bildigin halde neden bu lafina ragmen birakmadin o koltugu? Sebebi nedir?

6. Adnan Sezgin'i ovup duruyorsun, disiplini o sagliyormustu sözde. Peki neden ciddigi bi disiplinsizlik soz konusuydu o var iken? Disiplini saglasaydi, Arda onun yaninda forma'nin rengine kufur edebilirmiydi? Sezgin'e acik acik sallayabilirmiydi?

7. Neden ibra edilmedigini hala anlamiyormusun? Bu kulubun haklarini savunamadigin icin ibra edilmedin. Ali Durust, Unal Aysal ve Irfan Aktar senin yapamadigini yaptilar, ustelik Ali bey ve Sayin Aysal henuz kulubun basina bile gecmediler. HALA Aziz Yildirim'a cevap vermeyi dusunmuyormusunuz?

8. Adnan Sezgin madem bu kadar basarili, madem bu kadar iyi bir profesyonel. Bu adam'i ozaman kendi Holding'ine alsana, ona gorev versene? Varmisin buna? O kadar iyi ise varim demelisin.

9. Dava acanlari tanimadigini soylemistiniz fakat onlari gayet iyi taniyorsunuz hatta bunu Dilara Endican bile kabul etti. Neden bile bile yalan soyluyorsunuz?

Simdilik aklima gelenler bunlar.

Geri
Üst Alt