Adnan Polat'tan Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Adnan Polat'dan Açıklama

Stadı bize hibe etmişler gibi konuşmayın Allah aşkına! Reklamına izin verecekmişiz...

Cevap: Adnan Polat'tan Açıklama

kim ne derse desin RTE "bitirin" demeseydi, bu stad daha uzun zaman bitmezdi

devlet mevlet falan filan diyor millet ama iste senin baskanin acik acik söyliyor, Basbakan yapti diyor bu stadi.

millet ne derse desin bu böyle

bunu bildigi icin kiziyor zaten cogu sanirim )))

Başbakana yalakalık yapmaktan Özhan başkanın emeklerini gözardı etti Polat farkında mısın peki?Özhan başkanın projesinin üstüne kondu,devamını getirdi.Sonra bakan çıkar taraftara,kuş beyinli,gerizekalı der.Bizim Polat,taraftarı Galatasaraylı olmamakla suçlar,yalakalık yapmakla uğraşacağına için istifa bildirisini hazırlasın.

Sana gereken cevabı İnan Kırac'ın vereceğine inanıyorum/inanmak istiyorum Polat!!!

CHP mitingi yapılsaydı stadda, yine aynı tepki olurdu. Tayyib bey cebinden vermedi para fln. ASY karşılığında bize daha dandik bir yerden arsa verilip stad yapıldı. Devletin karşılığında 5 katı kârı oldu bu işten. Mecidiyeköy'ün orta merkezi mi? Yoksa Seyrantepe gibi bir yer mi sence değerli? Geçiniz bu işleri. Orda ki tüm aslanlara helal olsun. Yapılması gereken yapıldı. Galatasaray taraftarı yalaka değildir.

Isin yalakalikla ne alakasi var? Elimizi vicdanimiza koyup konusalim, ne olur. Bu adam destegini cekseydi kurtlarin icinde biz bu stadi bitirebilirmiydik saniyorsun? Temeli bile atilamazdi bu stadin. Oyle "projeyi ilk ben dusundum, bu kizi ilk ben gordum"le degil bu isler. Bu takim yillarca ne projeler gordu, ne projeler degistirdi, bir tanesini yarim yamalak da olsa hayata gecirebildi mi? Adam resmen onune konulan her tasi kendi elleriyle yolundan atti. Tesekkur icin jest yapilmis cok mu? Degermiydi acilisin icine s.cmaga? Sebep her ne olursa olsun adam yapti iste. Destegini verdi. Ve son olarak eger ayni durumda Kilictaroglu falan olsaydi boyle bir tepki olmaz, uzerine karsi siyasi goruste olanlar da stad acilisina siyaseti bulastirmaz, acilisa golge dusurmezdi. Bu kadar net soyluyorum. Ayrica Galatasaray taraftari kim? Toptan hepsi ayni siyasi gorusu mu temsil ediyorlar? Diger taraftarlari da dusunun hic degilse.

Ben ne dedim de mesajım editlendi?.Orası miting alanı mı yani ıslıklanmayı hakettiler dedim diye mesajım editlendi he vay anasını!!!!!.İyice galatasaray yönetimine benzediniz sizde tebrikler böyle devam:tiphat::tiphat:

Şunu anlamıyorum. Yani stadı babasının hayrına yaptı gibi savunanlar var. Karşılıksız yapıldı gibi.

Ne demek amacın ne? Ne olacak. Gayet açık ver net bir soru soruyorum. Objektif olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Değilim tabii ki. Anarşist değilim ben, şu anki başbakanı ıslıklıyorum. Bunu söyletmeye çalıştıysan da başardın.

Spora siyaset bulaştırırsan olacağı bu.

Yuhlamayın, ıslıklamayın, konuşmayın. EEeee ne yapılm, sandıkta gösterirsin tepkini.

Bu saçmalama doğru olsaydı, STK lar olmazdı, "interest group"lar olmazdı ... Seçimle padişah seçerdik. Kimse birini yuhlamayla saygısız olmaz. Demokrasiyi bilmeyenler yine sallıyor.

Herkes yuhlanır, ıslıklanır. İçinde şiddet olmayan her türlü protesto yapılır.

Madde 34. - Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

Adnan Polat haddini bilsin. İnsanların anayasal haklarını kullanmasını onlar Galatasarylı değil diyerek yafta şeklinde eleştiremez.

Bi kanalda bi diziyi bile izlerken 10 dakkada bi reklam veriyor. Emek veren gelir reklamını yapar. Kimse sevabına yapmadı bu stadı. ama yapmasa da yapmazdı mesele bu. Yaptı mı yaptı. O zaman bırak yapsın reklamını bana ne? Konuşur yapar gider 10 dk lık iş. Burda amaç reklam yapılması değil AKP nefreti

E ama güzel kardeşim kendin söylüyorsun orası miting alanı değil diye. Ne gerek var orada yangına körükle gitmeye? Bana kalsa veya ben orda olsam sadece orada var diye Başbakanı ıslıklamam ya da yuhlamam o benim için özel bir gün ben bunlarla uğraşmam. Sadece bürokratik işlemlerin hızlandırılmasında bile payı varsa Allah razı olsun der geçer giderim. Ama herkes bu kadar detaylı düşünmek zorunda değil ki. Ayrıca evet kimse sevabına yapmadı karşılığında da Mecidiyeköy'de mis gibi araziyi aldı.

CHP mitingi yapılsaydı stadda, yine aynı tepki olurdu. Tayyib bey cebinden vermedi para fln. ASY karşılığında bize daha dandik bir yerden arsa verilip stad yapıldı. Devletin karşılığında 5 katı kârı oldu bu işten. Mecidiyeköy'ün orta merkezi mi? Yoksa Seyrantepe gibi bir yer mi sence değerli? Geçiniz bu işleri. Orda ki tüm aslanlara helal olsun. Yapılması gereken yapıldı. Galatasaray taraftarı yalaka değildir.

olay budur, stada gelişti şov yapar gibi, sürekli başkan geliyooooor, cumhurbaşkanı geliyooooor, bilmem ne bakanı geliyoooor, diyen herkese karşıyım arkadaş, madem orası siyaset yeri değil, anons yaptırmadan gidersin yerine oturursun maçını izlersin kimse de ıslıkmalaz...

Isliklama o toki baskanin konusmasindan oncede oldu. Yani olayi ilk once siyasete ceken taraf taraftarlardi.

[video=youtube;OulX1U-7umU]https://www.youtube.com/watch?v=OulX1U-7umU[/video]

SUNA BAKIN VE HERKESLE PAYLASIN!!!!! ADNAN POLAT BUNLARI BILE BILE KABUL ETMIS!!!

Isin yalakalikla ne alakasi var? Elimizi vicdanimiza koyup konusalim, ne olur. Bu adam destegini cekseydi kurtlarin icinde biz bu stadi bitirebilirmiydik saniyorsun? Temeli bile atilamazdi bu stadin. Oyle "projeyi ilk ben dusundum, bu kizi ilk ben gordum"le degil bu isler. Bu takim yillarca ne projeler gordu, ne projeler degistirdi, bir tanesini yarim yamalak da olsa hayata gecirebildi mi? Adam resmen onune konulan her tasi kendi elleriyle yolundan atti. Tesekkur icin jest yapilmis cok mu? Degermiydi acilisin icine s.cmaga? Sebep her ne olursa olsun adam yapti iste. Destegini verdi. Ve son olarak eger ayni durumda Kilictaroglu falan olsaydi boyle bir tepki olmaz, uzerine karsi siyasi goruste olanlar da stad acilisina siyaseti bulastirmaz, acilisa golge dusurmezdi. Bu kadar net soyluyorum.

Miting şarkıları veya ona benzer sözler çalınmayacaktı. Kimse siyasete gelmedi o stada. Ayrıca TOKİ Başbakan'lığa bağlı, elbette destek verecek. TOKİ'nin amacı budur zaten. TOKİ babasının hayrına almadı bu ihaleyi. ASY gibi en değerli bölgeyi 5'de 1 fiyata kapattı. Sesimizi çıkarmadık. 5 kat kâr edip, birde iş yapmayacaklarsa karşılarına en az 15 milyon kişi alacaklarını biliyorlardı. Hem seçimlerde önümüzde ki yaz, sence bitmese sonuç ne olurdu? Biraz geniş düşünün bakalım, bu stadı hükümet niye yaptı. En az oy kullanabilecek 25 milyon Galatasaray'lı var bu ülkede akıllım. Kimse babasının hayrına iş yapmaz bu ülkede.

Toki başkanın konuşmasından önceki ıslıklamada taraftar haksız iken,konuşmadan sonra haklı duruma geldi.Olay bundan ibaret:p

kusura bakma da başkan sen stadın açılışını siyasi parti mitingine çevir sonra da hesap soracağız de asıl hesabı sorulacak biri varsa sen ve yönetimindir bu arada ıslıklanan parti bugün başka partide olsa yine aynı şekilde ıslıklanırdı kimse merak etmesin,kimse bu stadın yapımı için cebinden para vermedi Galatasaray kimsenin oyuncağı değil hele siyasi bir miting haline dönüştürülecek en son yer.

Ya utanmasanız bazıları Samiyen şu kadara satıldı bizim stat bu kadar mal oldu deyip bizim sadece kiralık olarak durduğumuz samiyenden yağ çıkaracaksınız. :D Neyse bilmeyenler için söylüyorum samiyen de bizim değildi arazisi de değildi. Orası 49 yıllığına kiralıktı 2 sene önce taşındık sadece. Kiracı olup kombiyi taktıran ev sahibinin kombisini söküp götürmeye benziyor bu alışveriş :D Neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt