Adnan Polat'tan Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Adnan Polat'tan Açıklama

Yalnız arkadaşlar bizim yönetim tam bir komedi. Herşeyi eline yüzüne bulaştırıyorlar.

En büyük suç yönetimindir zaten. İşin buralara gelmesinde en büyük pay, Adnan Polat ve ekibinin. Gerçekten Galatasaray ismini düşürdükleri durum inanılmaz. Şuan Aziz Yıldırım başta olsa ancak bu kadar olurdu.

Ah ahh siyasetin yapılmadığı alan kalmadı arkadaş..

insanlar artık siyasetin kapkaralığından,soru işaretleriyle dolu olmasından bıkmış. Şu stad yapılırken bu taraftar ona umut veren herkesin peşinden koştu,umudunu bağladı. Ha oldu ha olacaklarla zaman geçti gitti şimdi sonuca bakın.Biri çıkıp miting alanına çevirir ortalığı,biri kendi taraftarını sahiplenmekten bile korkar.Biri yalakalık uğruna elinde mikrofonla show yapar alay eder.Mükemmel bir açılıştı!

En büyük suç yönetimindir zaten. İşin buralara gelmesinde en büyük pay, Adnan Polat ve ekibinin. Gerçekten Galatasaray ismini düşürdükleri durum inanılmaz. Şuan Aziz Yıldırım başta olsa ancak bu kadar olurdu.

Sanmıyorum. Aziz Yıldırım bu kadarına cesaret edemezdi...

Sorun Protesto değil, protestonun yeri önemli. Böyle giderse hiç kimse hiç bir yere rahat rahat gidemeyecek, rahat rahat konuşamayacak. Birileri kalksa burası özgür bir yerde diye statta Tayyip Erdoğan'a tezahürat yapsa hoşunuza gider mi? Benim gitmez. Tıpkı ıslıklamanın gitmediği gibi. Ama oldu bir kere. Maçta sesi çıkmayanlar kendilerini parçalıyorlardı. Orada hiç mi yoktu Tayyip Erdoğan'ı destekleyen? Adam her iki kişiden birinin oyunu almış. İlla ki orda da birileri buna cevap verebilirdi. Vermediler. Edep Edep Edep..Herşeyin başı.

Altına imzamı atarım... Eline sağlık yazın tüm duygularıma tercüman oldu

Doğan medya muhabiri Uğur Önver:TELEKOM Arena'da telefon çekmiyor... :asd:

Başbakanı ıslıklayanlar keşke maç sırasında biraz da Ajax'ı ıslıklasalardı :)

statta galatsarayın marşları yerine siyasi parti müzikleri çalıyordu dünyanın acaba başka hangi ülkesinde böyle bir şey var çok merak ediyorum.

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklama

Azerbaycan'da işler nasıl yürür bilmem ama, burası demokratik bir ülke ve ıslık ile protesto her vatandaşın hakkı. Bu stadda olmasa, ıslıklayanların hepsi, çevik kuvvetlerce dağdaki terörist muamelesice bir kamyon dayak yiyeceklerdi. Bu akıllılığı gösterdikleri için kızıyorsan birşey diyemem. Ayrıca en büyük tepki yine, Toki başkanından sonra oluştu. Bu stadı sonuçta tek bir kişiye yıkmak doğru değil. Ve yapanlarda babalarının hayrına yapmadı. Önce burayı anlamak gerek. Ayrıca yine herkes, futbol takımından dolayı gergin, üstüne böyle şeyler yaşanınca daha büyük tepki gelmesi de çok normaldi. En suç da zaten Adnan Polat'ındır. Bu konuda herkes hem fikir.

Simdi isi siyasete dokersek cok sey soylenir. Azerbaycan'i karistirirsak isin icine cok sey cikar ortaya. Biraz baskalarini da dusunun. Sadece kendiniz ve siyasi cikariniz yasamiyor dunyada. Bu takima gonul veren milyonlarin gonlu kirildi bu gun. Yazik oldu bu gun. Akillilik dedigin olay stad acilisimizi rezalete dondurdu. Ben takimimiz, Galatasaray'imiz diyorum, siz hala siyasi nedenler yaziyorsunuz. Neyse...

TOKi'den sozetmiyorum. Zaten Bayraktar serefsizinin de dersinin verilmesi gerek. Basbakandan bahsediyorum ben. TOKI kim ki? Iste her seye siyaset katiyorsunuz. Ne yapsin adam? Yapmasa suc, yapsa suc. Ayrica o konusmalari oraya koyan bizim yonetimdi. Guya jest yapacaktilar. Adamlar o kadar olacaklari gormekden aciz ki, en ufak seyi kendi cikarlari icin kullananlari goremediler.

O konuşmaları yönetim koyduysa programa hakikaten pes... Kraldan çok kralcılıkları ile hakikaten açılışın içine edecek ilk adımı atmışlar.

Ya bu Adnan polatı indirmek için napmamız lazım? Deniz Baykalın başına gelenler bu adamın da başına gelse ya la?

Konumu itibariyle Başbakan veya Cumhurbaşkanı gibi kişilerden özür dilenmesi normaldir. Bugün stadda yapılanları (siyasi parti mitingi gibi hoparlörlerden verilen sesler, devlet ahalisinin gövde gösterisi yapması gibi) bende doğru bulmuyorum. Ama dediğim gibi kişilerin konumları itibarıyla başkanın veya kulübün özür dilemesi normal karşılanabilir.

Amaaa o toki başkanından yaptığı konuşmanın hesabı sorulmalı. Bütün videoları izleyin adamın konuşmasında kimsenin protesto amacı yok herkes kendi halinde ama söylenenler yenilir yutulur şeyler değil...

Devletin başı konumundaki kişilerden özür dilemek bizden sonuçta birşey götürmez, ama o adamın dedikleri yanına kar kalırsa üstüne birde o sözlere gayet haklı tepkiler gösterildi diye taraftara suç bulunursa yazıklar olsun...

olay budur işte aynen katılıyorum ;)

Simdi isi siyasete dokersek cok sey soylenir. Azerbaycan'i karistirirsak isin icine cok sey cikar ortaya. Biraz baskalarini da dusunun. Sadece kendiniz ve siyasi cikariniz yasamiyor dunyada. Bu takima gonul veren milyonlarin gonlu kirildi bu gun. Yazik oldu bu gun. Akillilik dedigin olay stad acilisimizi rezalete dondurdu. Ben takimimiz, Galatasaray'imiz diyorum, siz hala siyasi nedenler yaziyorsunuz. Neyse...

Rezalete dönmesinin tek sebebi o hıyar TOKİ başkanıdır, başka bireşey değil. Başbakan Sami Yen'de de ıslıklandı, çok birşey olmadı. Cumhurbaşkanı Basket şampiyonasında ıslıklandı kimse çıkıp organizasyon rezil oldu demedi.

cok sacma sapan seyler oldu,basbakan neden isliklandi hic kimse bilmiyor,daha dogrusu isliklandi mi:D

Dev ekrandan Tayyip Erdoğan'ın miting görüntülerini yayınlarsan insanlar tahrik olur, ne bekleniyordu ki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt