Adnan Polat'tan Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Adnan Polat'tan Açıklama

Başbakanı ıslıklayanlar keşke maç sırasında biraz da Ajax'ı ıslıklasalardı :)

Keske ama, trubunleri bombos biraktilar malesef. Iki kurusluk futbol oynayamayan takima mi yanayim, yoksa protestosunu yapip stadi terketmis "davetiyeli seyirci"lerin biraktigi bos koltuklara mi yanayim, bilemedim.

Dev ekrandan Tayyip Erdoğan'ın miting görüntülerini yayınlarsan insanlar tahrik olur, ne bekleniyordu ki..

ama öyle deme cebinden yaptı o stadı nankörlük etme... izlemek zorundasın miting görüntülerini, sonuçta oturduğun beton onun parasıyla yapıldı, ya sev ya terket baba...

ıslıklayanlarını tespit edeceklermiş hangisini tespit edecekler acaba 52000 kişiden,Allah'tan davetiye ile giriş oldu yoksa kesin haldun'a faruk süren'e veya adnan öztürk'e yıkarlardı olayı.

Nedendir bilinmez ıslıklayanların, belki de bu tür eylemleri ve söylemleri gerçekleştirdikleri için bu insanları ıslıkladıklarını düşünüyorum.

Aynısı Dünya Basketbol Şampiyonası sonunda da gündeme gelmişti.

Yukarıda işaretlediğim eylem ve ileri demokrasi.

??? Yersen

Keske ama, trubunleri bombos biraktilar malesef. Iki kurusluk futbol oynayamayan takima mi yanayim, yoksa protestosunu yapip stadi terketmis "davetiyeli seyirci"lerin biraktigi bos koltuklara mi yanayim, bilemedim.

Benim kombinem var ayrıca 2 tane de davetiyem vardı, arkadaşlarıma verdim ve maçı 65'te terk ettim. Gerçekten dayanılır gibi değildi, uyuduk. Daha önce hiç bir maçtan bu kadar erken çıkmamıştım. Buna sebep olanlar utanmalı bence.

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklama

Rezalete dönmesinin tek sebebi o hıyar TOKİ başkanıdır, başka bireşey değil. Başbakan Sami Yen'de de ıslıklandı, çok birşey olmadı. Cumhurbaşkanı Basket şampiyonasında ıslıklandı kimse çıkıp organizasyon rezil oldu demedi.

O TOKi baskani hakkinda en uygun kelimeleri yazardim da, ceza yerim forumdan.

Ama, dunyanin izledigi stad acilisimizda Adnan Polat'in bile isliklanmasini istemezken boyle olmasi hic hos olmadi. Neyse, iyi geceler. Dedigim gibi, Ali Sami Yen'in acilisi da tatsiz olmustu ama, zaferler kazandik orada, Insallah tatsiz acilan TTArena da zaferlerimize taniklik eder. Iyi geceler.

Bu Adnan Polat bu görevi ne zaman BIRAKACAK ya!!! Artık dayanamıyoruz arkadaş bu herifin rezilliklerine.

insallah transferde yapamazlarda rezil olurlar

Simdi Tayyip Erdogan Fenerbahceli oldugu icin mi isliklandi, yoksa politik bir protesto mu soz konusu? Ikincisi az ihtimal gibi gorunuyor, ancak eger b u sebepten dolayiysa takdire sayan bir hareket. Yok eger ilkiyse kusura bakmayin ama tam bir dingillik.

ya biri anlatacak mi basbakan in neden isliklandigini?

Simdi Tayyip Erdogan Fenerbahceli oldugu icin mi isliklandi, yoksa politik bir protesto mu soz konusu? Ikincisi az ihtimal gibi gorunuyor, ancak eger b u sebepten dolayiysa takdire sayan bir hareket. Yok eger ilkiyse kusura bakmayin ama tam bir dingillik.

Kesin olarak ikincisi, fenerbahçeliliği ile hiç bir ilgisi yok.

Şimdi yorumları okuyorum. Birileri Başbakana sallıyor, diğerleri savunuyor. Çoğu kişi yönetimin unuttuğu veya unutturmaya çalıştığı gibi Özhan başkanın emeğini unutuyor. Yönetim Özhan başkanının adını bile ağzına almıyor bilmem farkındamısınız ? Bir resminin veya konuşmasını yayınlasalardı açılışta tepkiler bu kadar büyümezdi. Bence insanlar buna tepki gösterdi. Olayın buralara gelmesini yönetimin yanlışlıklarına bağlıyorum. Bir .oktan bir sineği uçuramayacak adamlar Galatasaray spor kulübünü yönetiyor.

Rezalete dönmesinin tek sebebi o hıyar TOKİ başkanıdır, başka bireşey değil. Başbakan Sami Yen'de de ıslıklandı, çok birşey olmadı. Cumhurbaşkanı Basket şampiyonasında ıslıklandı kimse çıkıp organizasyon rezil oldu demedi.

Haklısın. Umarım Adnan Polat gerekli tepkiyi verebilir.

Bizim baskan ne yalaka adammis öyle tayyib isliklandi diye Galatsaray taraftari olunmuyormus bi git adnan vallaha bi git ya.

Sayın Başkan Adnan POLAT'ın sözlerine katılıyorum.

Sözüm o kişilere ki; Bir takım kendini bilmez, asla Galatasaray'ı temsil edemez..

İçine ettiler ödül töreninin besketbol şampiyonasında nasıl bir şey olmadı, tıpkı bugünkü gibi. İnsanlar yaptıkları rezillikleri görmek istemez tabii. Zaten ıslıklamak dışında ellerinden başka bir şey gelmiyor.

Bugün ortada 2 suçlu vardır biri ortada daha bir kelime edilmeden ıslıklamaya başlayan Galatasaray taraftarları diğeri de tabii ki TOKİ başkanı

ya biri anlatacak mi basbakan in neden isliklandigini?

Daha önce yazdım sebebini, tekrar yazıyorum aşağıda.

Olay gayet basit, bu gece standart taraftar yoktu stadda. Kombine sahipleri ve davetliler vardı. Bu davetlilerin çoğu da kongre üyelerinden oluşuyordu. Bu kitle de doğal olarak AKP karşıtı bir kitle olduğu için başbakana tepki verdi. Ülke genelinde eğitim ve sosyoekonomik düzeyi yüksek kişilerin çoğunun olduğu gibi Galatasaray kongre üyelerinin de AKP karşıtı olması çok şaşılacak bir durum değil. Her ne kadar nüfus içerisinde (1 çocuk vs 5 çocuk) azınlık olarak kalsak da bu tip ortamlarda çoğunluk olmamız doğal.

ScoutGS'de bir arkadaşım yazdıklarıyla hislerime tercüman olmuş, kelimesi kelimesine katılıyorum...

Bu dakika itibariyle Adnan Polat benim başkanım değildir, bu camiada onu o koltukta çok uzun oturtmaz. Bu olayın siyasetle alakası yoktur. Kraldan çok kralcılık yapıp stad açılışını Galatasaray yönetimini ve daha da önemlisi statta emeği, alınteri olan herkesi küçümseyerek ve aşağılayarak kendi hizmet ettiği zümreye mal etmeye çalışan bir garip adamın protesto edilmesidir. Başkan bu adama camianın yüz yılı aşkın ağırlığıyla cevap vereceğine olayı ve taraftarın kızgınlığının sebebini anlayamayarak stadı terk etmiş ve kendini bitirmiştir. Yazıklar olsun...

Adam ülkenin başbakanı, sevmiyor veya desteklemiyor olabilirsin. ıslıklamak terbiyesizliktir. başka açıklaması yok. o zaman destekleyenler veya sevenlerde lehine tezehüratlar sevgi gösterileri yapsın. bu da yanlış ama böyle mi olsun ne tepki ne sevgi. adam kurdeleyi keser, verdiğim desteğe değmiş, hayırlı olsun der. bi ufak alkış sonra gider. adamın adı anons edilir edilmez ıslık bailadı. toplum olarak çok rezilce davrandık bugün. nerede neye ne zaman tepki verilip verilmeyeceğini bilmiyoruz. toki başkanına birşey demem, çok hatalı bir konuşma yaptı ama. başbakan konuşmadı bile ayıp ayıp.

Fenerli olmasıyla ne alakası var Kaan,ikincisi tabi.Taraftarda alkışlayan da var,ıslıklayan da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt