Adnan Polat'tan Açıklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Adnan Polat'dan Açıklama

:o?

Ben başbakanı ıslıklıyorum arkadaş niye başkasını ıslıklayayım?

Iyi de niye Hayri? Sirf siyasi gorus icin geceyi b.k etmege degermiydi? Bu gun stadda Deniz Baykal'in emegi gecseydi ve tesekkur icin ona ayni jest yapilsaydi ayni tepki verilirmiydi? Kesinlikle hayir.

Cevap: Adnan Polat'tan Açıklama

Ben bu kadar kisiliksiz insanlari bir arada hic görmemistim. Hepiniz Milyon Euro´luk zengin adamlarsiniz. Bazilariniz bakan, bazilariniz kulüp baskani, bazilariniz cok önemli is adami. 1 adamin etrafinda el pence durup, yapmacik gülücükler atmanin kisilikle ne alakasi var ya? Sadece Türkiye´de var bu kisiliksizlik. Hepsinden utaniyorum.

Toki başkanının yaptığı terbiyesizlikten başka bir şey değildi ama Başbakan'ın da ıslıklanması saçmalıktan öte bir şey değildir. Başbakan'ı sevmeyebilirsiniz, gidin sandıkta yapın ne yapacaksınız. Rahmetli Özhan Canaydın'dan başlayarak bir sürü ismin bu stada katkısı olmuştur. Başbakan'ın da katkısını göz ardı edemez kimse. Eren Talu'nun bir noktada nasıl tıkandığını gördük, keza diğer firmalar da bu işe girmekten korktu. Devlet'in gücünün farkında değil bazı arkadaşlar.

kim ne derse desin RTE "bitirin" demeseydi, bu stad daha uzun zaman bitmezdi

devlet mevlet falan filan diyor millet ama iste senin baskanin acik acik söyliyor, Basbakan yapti diyor bu stadi.

millet ne derse desin bu böyle

bunu bildigi icin kiziyor zaten cogu sanirim )))

devlet mevlet falan filan diyor millet ama iste senin baskanin acik acik söyliyor, Basbakan yapti diyor bu stadi.

Salman haklı beyler.Salman'a kulak verin..

O zaman o ovayı biz sataydık da biz yapaydık bu stadı. Ya da koca efsane samiyeni yıkmayıp fener gibi sağlamlaştırıp üstüne koysaydık kendi kesemizden. Yapamıyorsan yapanı da ıslıklamayacaksın. Çünkü orası siyasi miting alanı değil. Stat açılışı. Orda emeği geçen eline bi tuğla alıp üstüne koyanın menşei siyasi görüşü ne olursa olsun önümü ilikler saygıyla eğilirim

Bak yazımın devamın ; İş bilmezliğin bu kadarı, diyorum. Tepkim yönetime. Protestonun da yeri olmaz, protesto alanları mı oluşturacağız adam oraya gelsin beklesin ıslıklayalım? Neyse gereksiz gereksiz, olan oldu.

Hocam ağzına sağlık söylediklerinde haklılık payı da var da bugün hoparlörlerden dinletilen neydi o zaman?

Bi kanalda bi diziyi bile izlerken 10 dakkada bi reklam veriyor. Emek veren gelir reklamını yapar. Kimse sevabına yapmadı bu stadı. ama yapmasa da yapmazdı mesele bu. Yaptı mı yaptı. O zaman bırak yapsın reklamını bana ne? Konuşur yapar gider 10 dk lık iş. Burda amaç reklam yapılması değil AKP nefreti

Islıklayanlar protesto etmiş, neyi protesto ettiniz Allah aşkına. Adam daha stada girdiği anons edildiğinde ıslıklanmaya başlandı daha bir kelime etmeden. Siyasi kimliğini mi beğenmiyorsun afedersin de dünyanın en güzel stadlarından birinin açılışında spora siyaseti karıştırarak bunu yapmaya hakkın yok. Git istediğin yerde yap, orda yap, burda yap ama o stadda yapıp açılışın içine etme. Bu insanlar 12 Eylül'deki TÜRKİYE-ABD maçında da aynı hareketleri yapmıştı.

TOKİ Başkanı'na gelince, resmen yangına körükle gitti. Tam anlamadım konuşmanın devamında neler dedi ama direk Galatasaray yönetimini topa tutarak başladı konuşmaya. Kesinlikle yarın Adnan POLAT tepki göstermeli.Başbakandan da özür dilemeli.(sanırım dilemiş bile)

Bi kanalda bi diziyi bile izlerken 10 dakkada bi reklam veriyor. Emek veren gelir reklamını yapar. Kimse sevabına yapmadı bu stadı. ama yapmasa da yapmazdı mesele bu. Yaptı mı yaptı. O zaman bırak yapsın reklamını bana ne? Konuşur yapar gider 10 dk lık iş. Burda amaç reklam yapılması değil AKP nefreti

)))

bu kadar basit

Iyi de niye Hayri? Sirf siyasi gorus icin geceyi b.k etmege degermiydi? Bu gun stadda Deniz Baykal'in emegi gecseydi ve tesekkur icin ona ayni jest yapilsaydi ayni tepki verilirmiydi? Kesinlikle hayir.

CHP mitingi yapılsaydı stadda, yine aynı tepki olurdu. Tayyib bey cebinden vermedi para fln. ASY karşılığında bize daha dandik bir yerden arsa verilip stad yapıldı. Devletin karşılığında 5 katı kârı oldu bu işten. Mecidiyeköy'ün orta merkezi mi? Yoksa Seyrantepe gibi bir yer mi sence değerli? Geçiniz bu işleri. Orda ki tüm aslanlara helal olsun. Yapılması gereken yapıldı. Galatasaray taraftarı yalaka değildir.

İşte burada yanlış düşünüyorsun. Sanki kendi ceplerinden para çıktı. Sonuçta Ali Sami Yen verildi. 4 5 kat değerli bir arsa. Yani karşılıksız hiçbirşey yapılmadı. Ve siyaset olarak ipin ucunu kaçırdılar.

CHP mitingi yapılsaydı stadda, yine aynı tepki olurdu. Tayyib bey cebinden vermedi para fln. ASY karşılığında bize daha dandik bir yerden arsa verilip stad yapıldı. Devletin karşılığında 5 katı kârı oldu bu işten. Mecidiyeköy'ün orta merkezi mi? Yoksa Seyrantepe gibi bir yer mi sence değerli? Geçiniz bu işleri. Orda ki tüm aslanlara helal olsun. Yapılması gereken yapıldı. Galatasaray taraftarı yalaka değildir.

Kesinlikle

Şimdi sakin kafayla dinledim. Aslında stadın ne zorluklarla yapıldığını anlatmaya çalışmış. Ama araya "Yükümlülüklerini yerine getiremeyen Galatasaray yönetimi" filan karıştırınca ortam gerilmiş. Belki üzerine çalışılmamış bir metinden, belki spontane, belki de başbakana yönelik tepkiden böyle konuştu. Üslupta biraz vizonteleye kaçınca iyice çığrından çıktı olay. Bence o kadar art niyet yok. Yersiz bir konuşmaydı ama abarttık biraz.

Başbakana yalakalık yapmaktan Özhan başkanın emeklerini gözardı etti Polat farkında mısın peki?Özhan başkanın projesinin üstüne kondu,devamını getirdi.Sonra bakan çıkar taraftara,kuş beyinli,gerizekalı der.Bizim Polat,taraftarı Galatasaraylı olmamakla suçlar,yalakalık yapmakla uğraşacağına için istifa bildirisini hazırlasın.

bence suclanacak son kisi oradaki isliklayip yuhalayan taraftardir. millet alkislarken sorun yok. ama isliklayip tepki gösterince sorun var. olmaz ayip yakismaz. yuhalayanlarida tebrik ediyorum. önce olayi siyasi mitinge dönüstürenler utansin. sen koskoca tokinin baskanisin o nasil bir dengesiz konusmadir?? adnan efendi ya sen? kendi taraftarin olunca atip tutuyorsun, tvlerde mangalda kül birakmiyorsun. bugünki dagittigin bilet beceriksizligi kalkip yine kendi taraftarina malediyorsun. kendi stadinin acilisinda terkediyorsun. bir laf vardir imam osu.ursa cemaat s.car. sen önce yalakaligi birak galatasaraya sahip cik. nerde verdigin sözler? stadida ne güzel üstleniverdin. özhan canaydinin adi bile gecmedi. galatasaray taraftarida salak degil. gerektigi yerde tepkisini gösterdi. senin zaten toki baskanina verebilecek bir tepkin yok. seni asar dimi? ama galatasaray taraftari bak nasil ayar verdi. bu tepkinin tabiki bize zarari olacak. iktidar partinin ve rakip takimin yandas medyasi haberlerde boy boy abarta abarta ekrani ve sayfalari süsleyecek. simdi senin cözümün stadi terkedip taraftara salak muamelesi yapmak mi? sinifta kaldin baskan. tam bir fiyaskosun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt