Adnan Polat'tan Açıklamalar

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

Adnan Polat Haldun Ustunel'i profesyonel calisan olarak yanina alsin. 50.000 taraftar Helvaci'yi istifa ettirmesini bilir. :)

Peki Sami öyle olsun. Benden de sana ufak bir öneri. Her söylenene itibar etme ve Mektepliler ne yapmış, yapmamış iyice bir araştır.

Yorumlarını kimi zaman keyifle okurum. Hak yemiş olma derim :)

Ozan sana karşı bir tavrım yok kesinlikle yanlış anlama kardeşim.

Ama ben lise tarihini gayet iyi biliyorum,zaten sözüm ilklere değil şu son zamanlardaki liselilerin sert ve haksız çıkışlarına idi.

La yarim saat icinde her kes baskani desteklemege basladi. :asd:

polat1_04LVA.jpg

bu resimden ne anlıyosunuz ne diyo sizce başkan :asd:

Galatasaray'da transfer bitmez diyor.

Arkadaşlar transferler yapıldı, stad açıldı. Hagiye zaman gerek. Şuan yönetim değiştirme zamanı değil. Klüp içerisind ebelliki liseli liseli olmayan kavgası yine başlamış. Polatın olağan kongreye kadar devam etmesi lazım.

Ozan sana karşı bir tavrım yok kesinlikle yanlış anlama kardeşim.

Ama ben lise tarihini gayet iyi biliyorum,zaten sözüm ilklere değil şu son zamanlardaki liselilerin sert ve haksız çıkışlarına idi.

liseli arkadaşım var bir sürü.Kulübü kendi malları gibi görüyor çoğu ,dıştan gelene iyi bakılmıyor ve inanılmaz bir hiyerarşi var.Hatta bir ara kulübün ismini değiştirsinler liseliler etkinliğini kaybedekce şeklinde söylemler vardı.

Kimse farkında değil Şardan'ın olduğu yerde huzur olmaz. Bence Şardan istifa

liseli arkadaşım var bir sürü.Kulübü kendi malları gibi görüyor çoğu ,dıştan gelene iyi bakılmıyor ve inanılmaz bir hiyerarşi var.Hatta bir ara kulübün ismini değiştirsinler liseliler etkinliğini kaybedekce şeklinde söylemler vardı.

oha :eek:

yok be hocam o kadar da değildir herhalde..

ne varmış uslubumda sana hakaret mi ettim aksine sen güya kendince küçük görmek istiyorsun beni bence sende uslubuna dikkat et kimseyi küçük görmeye çalışma

'Abiniz' falan diyorsun ben kimseyi küçük görmedim sadece bilip bilmeden sallamayın tanımadığız adamlar hakkında.. Her liseli sizin düşündüğünüz gibi deil aralarında dediğiniz gibi olanlarda vardır şüphesiz ama genelleme yapmayın herkesi katarak.Neyse daha fazla uzamasın

Geri
Üst Alt