Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.829
- 94.892
- 4.978
Adnan senin yapacağın işe koim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkeler pesinati lira dediNivak ve Türkerler TL olarak vermedi mi
Ben mi kaçırdım o kısmı
En iyisini rams verdi, cünkü digerleri 50% diyorRams baya ölü fiyat vermiş.
Etap etap yapılmasını önerdi zaten ET, her etap sonraki finansmanı otomatik oluşturacaktı, verilecek taşeron vs önemli olacaktı.
Biz yapıcaz deyince kazmayı biz vurucaz sanıyor insanlar, bu işi yapan insanlar süreci yönetecekti kendi şirketlerindeki gibi, o kadar.
Şöyle bir şey mümkün müydü?
Yine komisyon kurulacak ama bu sefer inşaatı yapmak için
Mesela 50 kişi 1 daire karşılığı 2'er milyon verse ve 100 milyonun 50 milyonu kulübe peşinat diğer 50 milyon da inşaatın başlama aşamasına ayrılsa olabilir miydi?
Olm sizin rakam foyanızı önceden de ortaya çıkarmıştım bizzat araştırıp
Şimdi nivağa tekrar baktım hemen tesisin yanında yaptıkları projeye m2 fiyatı 400b tl civarı falan o da 10bin dolar yapıyor geçen ki süreçte 8bin dolar civarıydı şimdi 10bin dolara çıkmış
Bizim brüt 110-120 bin m2 alan vardı net alan 90bin m2 idi x 10 bin dolardan 900m dolar yapıyor
150m dolar inşaat maliyeti geriye 750m dolar kar kalıyor genel kurulda yapılan anlaşma gereği karın %50-50 pay edilmesi zorunlu bize ortalama 375m dolar teklif etmeleri lazımken ne 300ü (o da tam tutar mı yarısı mı belli değil ) ne 250 si ne 280 i
Derhal iptal bu proje derhalllllllll
Asıl zor olan böyle değerli arsaları bulmakAsıl zor olan böyle değerli arsaları bulmak.
O da bizde var. Bu yüzden birileri Galatasaray'ın malını istiyor. Acele ediyor.
Floryanın olduğu yer çok tatlı bir yer - kat sınırı olduğundan gökyüzünü gördüğün semtlerden biri (kadıköy mahfoldu o konuda mesela , eski halinde 4 5 katlı apartmanlar varken 10 15 kat arası hepsi şimdi)Asıl zor olan böyle değerli arsaları bulmak
Bu yazdığın gerçekten çok önemli ama en baştan malımız 400 etmez diyenler tarafından değersizleştirildi
Teklifler ne kadar olmaliydi sizce, bizi tatmin etmek icin ve biri kendi cebini doldurmuyor dememek icin?