Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Adnan Sezgin İstifa Etti

Sen Galatasaray tarihinde bundan daha kötüsünü gördün mü?

Özhan Canaydın zamanındaki mali tablo hepsinden en kötüsüydü.10.olmayı tercih ederim.Yeterki maddi olarak düzlüğe çıkalım,yavaş yavaş çıkıyoruz da sanırım.

Özhan Canaydın zamanındaki mali tablo hepsinden en kötüsüydü.10.olmayı tercih ederim.Yeterki maddi olarak düzlüğe çıkalım,yavaş yavaş çıkıyoruz da sanırım.

Haklisin aslinda. Suanda Futbol'da kötü olabiliriz ama Adnan Polat takimi maddi olarak cok cok iyi bir seviyeye getirdi.

Haklisin aslinda. Suanda Futbol'da kötü olabiliriz ama Adnan Polat takimi maddi olarak cok cok iyi bir seviyeye getirdi.

Şimdi onlarca tepki yiyeceğim farkındayım ama,adam sanki 100 kişiyi öldürmüş gibi hakaretler,küfürler edeceğimize birazda maddi anlamda neler yaptı,klübü nerden aldı.Birazda onları düşünsek ? Adnan Polat bunlar için bile hala ve hala alkışı hakediyor.

Şimdi tapılan Aziz Yıldırım en çok gitsin diyenlerin başında geliyordu ama adam sabretti adama sabrettiler,yavaş yavaş futbolu bildi,klübü maddi anlamda devrim yaşattı.Ben sizin kadar acımasız değilim.

Yine Polat kendini kurtardı.

Şimdi onlarca tepki yiyeceğim farkındayım ama,adam sanki 100 kişiyi öldürmüş gibi hakaretler,küfürler edeceğimize birazda maddi anlamda neler yaptı,klübü nerden aldı.Birazda onları düşünsek ? Adnan Polat bunlar için bile hala ve hala alkışı hakediyor.

Şimdi tapılan Aziz Yıldırım en çok gitsin diyenlerin başında geliyordu ama adam sabretti adama sabrettiler,yavaş yavaş futbolu bildi,klübü maddi anlamda devrim yaşattı.Ben sizin kadar acımasız değilim.

her noktasına her harfine katılıyorum

Herkesin beklediği oldu.Bakalım neler değişecek?

Benim beklentilerim kesinlikle karsilanmadi. Adnan Polat tarihe gececek komik bir aciklama yapmistir. Baska birsey de olmamistir. Adnan Sezgin´i yollamak zorunda kaldigi icin bir küfür etmedigi kaldi ve aynen böyle devam edecegini, hicbir pismanlik duymadigini göstermis oldu. Yani mecbur olmasa Adnan Sezgin´i de göndermek istemedigini acikca söyledi. Adnan Sezgin gitti, dertler bitti mi? Ben yürekli kararlarin aciklanmasini beklerdim. Hatalari görmüs ve sonunda cizgiyi cekti demek isterdim. Ha 10. sirada olmusuz ha 15. sirada olmusuz. Hicbir önemi yok benim icin. Neden kadrodaki 10-15 capsizi kadro disi birakip, ilk 11´i 2-3 gencle takviye etmiyorlar? Neden basarisizligin faturasi Hagi´ye de kesilmiyor?

yazık oldu sezgine adnan polat kendine zaman kazanmak adına yaptı. gitmesi gereken polattı sadece ona söylenen işi yapan sezgin değil. polat sezgini de alıp gitmeli idi...

Aslında böyle düşünceleri dile getirdiği için tepki görmemeli insan,

En azından farklı bir bakış açısı olur veya

ne bileyim bu yorumu okuyan ve haklı yanları olduğu düşünen birisi Adnan Polat'a hakaret etmekte iken hakaret etmekten vazgeçebilir.

Maddi anlamda yaptıklarına gelince, bu konuda yaptıklarını alkışlamak için biraz erken gibi geliyor bana,

Netice de pek çoğumuz bize haber edildiği, lanse edildiği şekli ile biliyoruz yapılanları,

Biraz zamana bırakmak lazım,

Eğer gerçekten yapılanlar bize lanse edildiği gibi sonuçlar getirecekse

Adnan Polat'a bu yaptıkları için minnet duymayı, gerekirse özür dilemeyi de biliriz.

Ama sadece yaptıkları için, başkanlığı için değil.

adnan polat hep kelle alıyo bide kellesini verse. hersey bittikten sonra kelle alsan nolur be adam. herkeste mali duruma takılmış. sanki herhangi biri bu adamın yaptıklarını yapamazdı.

Serdar Özkan, Ali Turan, Keita, Misimovic, Elano, Kazım, Leo Franco, De Sanctis, Zapata... Arda'nın hali, stad açılışı sonrası taraftara söyledikleri vs..

Birinin bu kadar hatayı yapması için özel çaba sarfetmesi lazım. Adnan Polat'tan kurtulduğumuz gün asıl bayramı yapacağım. Şimdilik sevincim buruk...

Serdar Özkan, Ali Turan, Keita, Misimovic, Elano, Kazım, Leo Franco, De Sanctis, Zapata... Arda'nın hali, stad açılışı sonrası taraftara söyledikleri vs..

Birinin bu kadar hatayı yapması için özel çaba sarfetmesi lazım. Adnan Polat'tan kurtulduğumuz gün asıl bayramı yapacağım. Şimdilik sevincim buruk...

aynen katiliyorum, bir de yalan söylemesi yok mu...

burada ülker elendi.

Yönetimde kaç kişi kaldı ? :)

Aslında böyle düşünceleri dile getirdiği için tepki görmemeli insan,

En azından farklı bir bakış açısı olur veya

ne bileyim bu yorumu okuyan ve haklı yanları olduğu düşünen birisi Adnan Polat'a hakaret etmekte iken hakaret etmekten vazgeçebilir.

Maddi anlamda yaptıklarına gelince, bu konuda yaptıklarını alkışlamak için biraz erken gibi geliyor bana,

Netice de pek çoğumuz bize haber edildiği, lanse edildiği şekli ile biliyoruz yapılanları,

Biraz zamana bırakmak lazım,

Eğer gerçekten yapılanlar bize lanse edildiği gibi sonuçlar getirecekse

Adnan Polat'a bu yaptıkları için minnet duymayı, gerekirse özür dilemeyi de biliriz.

Ama sadece yaptıkları için, başkanlığı için değil.

Tabiki bize lanse edilenler doğrultusunda konuşuyorum.Aslına bakarsak hiçbirşeyi doğru dürüst bilmiyorum.Adnan Polat çıkıyor Rijkaard'ın istediklerini aldık,başka adam istememişti dedi,bazıları Rijkaard'ın istediği oyuncular alınmadı falan diyor.Takıma yakınken bir o kadar da uzağız.Bakalım dediğin gibi zaman neyi gösterecek.Umarım o eski dönemlerdeki gibi parasız pulsuz olmayız.

Birde Adnan Polat´ın sadece futboldaki bu berbat tablo için gönderilmeisi istiyormuşuz gibi bir hava var.Alakası bile yok.Amatör branşlarda birtek Erkek Basketbolda olumlu bir Mahmudi hamlesi yaptık.Yaptık ama rakibimiz ÜLKER sponsorluğu ile EL´de büyük hedefler koyarken biz ULEB´te Cafe Crow´numuz ile dandik takımlarla bile boy ölçüşemiyoruz. Shumpert´ı Türk yapmayı becerememe,Nalga olayı gibi fiyasko işlerde cabası. Bayan basketbol,Bayan voleybol,Erkek voleybol şubeleri desen zaten facia .Fener bayan takımının CL finalini izlemek zorunda kalıyoruz.Atletizm desen bir tane yetenekli sporcumuz yok.Hani Adnan Polat efendi tek rakibimiz Fb diyor ya,işte her alanda yıllardır o tek rakibimizin karşısında bizi ezik konumuna düşürdü.

Geri
Üst Alt