Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutu nun son durumu cakırkeyif
Bitmiş oyuncuları yeniden piyasaya sürme konusunda master bitti doktoraya başladık resmen.
Mutu bence devre arası alabileceğimiz ve fiyatıda baya uygun olan en kaliteli santrafor gercekci olalım necati yi de iyi buluyorum ama mutu mu necati mi yanii tabiki mutu
ben olsam necati derim en azından tanıyoruz,eroinman degil.mutu yerine genc yabancı gelse daha guzel olur.
Mutu'yu normal oynarken alacak halimiz yok. Bence forvetlerde yetenek olarak ilk beşe oynar Mutu. Bu riske değeceğini düşünüyorum bu yüzden. Gelirse hep beraber görürüz neler olacağını.
Geçmiş, bitmiş eski defterleri niye açıyoruz.Klubün içerisinde maç satan, menajerlik yapan futbolcular var.Mutu bunların yanında ahlak timsali kalır.
o zaman kazım ı da gecmisi ile sorgulamasınlar.her mutu da kazım da yetenekli ve yararlı futbolcular ama kokain deyince insanın kafasında soru işareti oluyor.takım fazla riskli olmaya basladı.