# Adrian Mutu

Cevap: Mutu'da son durum ne?

Necati'den bahsedilen ortamda Mutu, "Abdurrahman Çelebi" olur.

Bugün doğum günü reisin.Bugün imza atsa keşke, kesinlik kazansa.

scoutgs nin 6 aydan beri hiçbir dediği çıkmıyor.malum site ben 6 aydır takip ediyorum yüzde yüzle gidiyor

Olum bu Dündar Keşaplı 15-16'sı felan diyor...Polat Becali^yi davet etmiş:) Erken davranmışlar yine 30 Ocak'a daha çok var :)

En çok isteyen benim bu transferi.Cesena ne oğlum? Gel burada.En büyük idolün başımıza gel, efsane ol.

mutu da son durum ne olsun

simdi kokusunu cekmis, yaslanmistir bacaklarini masa koyup, dalmistir uykuya

Mutu nun son durumu cakırkeyif

Mutu LAn bu Mutu :) Akıllı olun :)

Cevap: # Adrian Mutu

Bitmiş oyuncuları yeniden piyasaya sürme konusunda master bitti doktoraya başladık resmen.

Bi de millet ciddi ciddi istiyor ya.

Devre arası transfer yapmak zordur tamam,ama varsa scoutlar salın şu adamları bi fransa,portekiz liglerine.

Mutu bence devre arası alabileceğimiz ve fiyatıda baya uygun olan en kaliteli santrafor gercekci olalım necati yi de iyi buluyorum ama mutu mu necati mi yanii tabiki mutu

Mutu bence devre arası alabileceğimiz ve fiyatıda baya uygun olan en kaliteli santrafor gercekci olalım necati yi de iyi buluyorum ama mutu mu necati mi yanii tabiki mutu

ben olsam necati derim en azından tanıyoruz,eroinman degil.mutu yerine genc yabancı gelse daha guzel olur.

Mutu'yu normal oynarken alacak halimiz yok. Bence forvetlerde yetenek olarak ilk beşe oynar Mutu. Bu riske değeceğini düşünüyorum bu yüzden. Gelirse hep beraber görürüz neler olacağını.

Gelsin. Kokainden ceza almayacaksa hemen yarin gelsin.

ben olsam necati derim en azından tanıyoruz,eroinman degil.mutu yerine genc yabancı gelse daha guzel olur.

Geçmiş, bitmiş eski defterleri niye açıyoruz.Klubün içerisinde maç satan, menajerlik yapan futbolcular var.Mutu bunların yanında ahlak timsali kalır.

Mutu'yu normal oynarken alacak halimiz yok. Bence forvetlerde yetenek olarak ilk beşe oynar Mutu. Bu riske değeceğini düşünüyorum bu yüzden. Gelirse hep beraber görürüz neler olacağını.

Kokain yüzünden Chelsea'den kovuldu.Şimdide aynı durum Fiorentina için geçerli.Bize gelirse neler olur bilemiyorum,yeteğine bişey diyen yok ama çok sorunlu bir oyuncu.

Geçmiş, bitmiş eski defterleri niye açıyoruz.Klubün içerisinde maç satan, menajerlik yapan futbolcular var.Mutu bunların yanında ahlak timsali kalır.

o zaman kazım ı da gecmisi ile sorgulamasınlar.her mutu da kazım da yetenekli ve yararlı futbolcular ama kokain deyince insanın kafasında soru işareti oluyor.takım fazla riskli olmaya basladı.

o zaman kazım ı da gecmisi ile sorgulamasınlar.her mutu da kazım da yetenekli ve yararlı futbolcular ama kokain deyince insanın kafasında soru işareti oluyor.takım fazla riskli olmaya basladı.

O konudada haklısın.Ama burada bence risk yok.Mutu her yerde Hagi'den babasından öte gibi gördüğü bir insan olarak bahsetmiştir.Büyük idolü.Kimse için olmasa bile Hagi için oynar.

Geri
Üst Alt