# Adrian Mutu

Cevap: Mutu'da son durum ne?

Mutu da gelirse vay Galatasaray'ın haline...

Takımın başına Daum'u da getirsinler tam olsun.

Misi'nin hala kadro dışı kalıp Mutu'nun bu takıma gelecek olmasını sadece Romanya milliyetçiliği ile açıklayabiliriz.

isyerinde romanyali arkadas var. adam durmadan futbol takibediyor. galatasaray bizden 3 tane futbolcu aldigi yaziliyor dedi. culio hakkinda; baya izledim cok iyi bir fubolcu degil. kötü de degil dedi. benim beklemedigim isim ise maricaydi. galatasaray yillik 1,5 milyon teklif etmis dedi. o da büyük ihtimal olacak dedi. mutu hakkinda ise yazilanlar baya kesinmis. yüzde 99 galatasarayda dedi. ayrica romanya basini mutunun haginin yaninda adam olacagina inaniyormus.

İster kokainman olsun ister torbacı bu adam Mutu lan Mutu.İstemeyenlerin yorumlarını hayretler içerisinde okuyorum.

Gel mutu gel . Baros Mutu forvet hattı bu ligin tozunu attırır

Scoutgs cuvalladi yine. Mutu kesin geldi. Ya bu tsn´in editörleri cok terbiyesiz ve kisiliksiz insanlar ama adamlar tutturuyor yada icerde birileri bunlara haber ucuruyor.

Ama hic sevmiyorum o siteyi millet sanayide öyle konusmuyor adamlar ziyaretcilerine küfür ediyor.

32 yaşındaki adamın karakteri artık oturmuştur.Adam olamadıysa bu saatten sonra olması imkansız.Alınırsa inşallah sorun yapmaz..

La ilk önce biglia yı alın sonra mutu gelir acelesi yok :o

Scoutgs cuvalladi yine. Mutu kesin geldi. Ya bu tsn´in editörleri cok terbiyesiz ve kisiliksiz insanlar ama adamlar tutturuyor yada icerde birileri bunlara haber ucuruyor.

Ama hic sevmiyorum o siteyi millet sanayide öyle konusmuyor adamlar ziyaretcilerine küfür ediyor.

Evet uslupları çok pis ama kesin oldu dıyıncede kesın çıkıyo işte.

Hemen gaza gelmeyin. Her ne kadar Adnan Sezgin style bir transferde olsa kesin değil. Adnan Polat istemiyor Mutu'yu. Bencede çok doğru bir karar. Formica gelecek sadece tam karar veremediler daha...

Ordaki saim mi ne adamla bire bir konuşan dostlrım vardı nekadar doğru söylüyo bilmiyorum ama geçen yıl ve önceki yıl içerden tanıdıkları vardı kendisi öyle söylüyordu hatta baya baya rosicky istanbula geldi elinde havalimanındaki görüntülerinin olduğunu anlatmıştı :D :D busene için bişey diyemiycem içerden birileri varmı yokmu diye siteyi zaten bi kendisi bide oğlumu torunumu ne yönetiyormuş kendisi 50 li yaşlarda olduğunu söylemişti.

Aman uzak dursun kokain bunda, doping bunda . Pis herifin teki aman

Hayirli olsun. Gelece yatirim, dehset transfer =)

Hasta galatasarayli diye yazmis birisi burda o sayfanin editörü icin.

Ama adam her firsatta Gsye salliyor en cokta yönetime...

Vay arkadaş:) Mutu yahu... Çok isterim gerçek olmasını.

Öyle çok deli fanatik adam sallamkta haklı yönetime şuan hangimiz sallamıyorki onlara sağolsunlar.

Birisi degil ben yazdım. Yönetime bende her fırsatta sallıyorum, senin mantıgına göre bende Galatasaraylı degilim. Sana bisey diyeyim mi, rahmetli Metin Oktay hayatta olsa benim Galatasaraylılıgımı sorgulayamaz.

Geri
Üst Alt