# Adrian Mutu

Cevap: # Adrian Mutu

Mutunun ücreti astronomik olmaması sartıyla bence gayet iyi transfer olur benim bildigim cezası bitip cıktıgı ilk mactada golunu atmıs yani fit durumda yanlısmı biliyorun?

Yeşilaycılar doldurmuş burayı.Futbolcu arıyoruz futbolcu.Daha önce de söylediğim gibi elele tutuşup dünyayı daha iyi bir yer yapmaya çalışmayacağız.Mutu müthiş bir yetenektir.İhtiyacımız olan da bu.Keşke karaktersiz Lincoln ve Keita,abaza Jo şuan kadromuzda olsaydı.

Galatasaray Kültürüne Yakışmayan Hareketlerde bulunmasını söylemek Yeşilaycılıksa evet Yeşilaycıyım .

Herseyden Ötedir ; GALATASARAY Kültürü .

#Sercan Arkadasım ; Benim acıkcası o kadar bılgım yok uyusturucu ile ilgili . Sürekli Kullandığını Tabii ki acıklayamam zaten boyle birsey de soylemedim . Mutu ; Zamanında sergilediği hareketler yüzünden su anda olması gereken yerın altındadır .

Ben bu futbolcuların yetenek kısmı ile ilgili hicbirsey soylemedim . Bu oyuncular yeteneklerini ispatlamıs oyunculardır , bunun aksini iddaa eden de yok .

2 mil € civarına kadar çıkılabilir Mutu için, bir kısmını maç başına çevirebilirsek daha da hoş. Ne dersek diyelim, Mutu'nun yetenekleri tartışılmaz. Zaten iş ve spor disiplini üst düzey olsa belki de şu an Ballon D'or başlığı altında tartışıyor olurduk Mutu'yu, transfer başlığında değil :)

Görende forumda mutu'ya sallayanların italya futbolunu cok ıyı takıp ettıgını dusunur.Lan sız mutu gelcek bıde laf edıceksınız.Bırakın sadece post sayınız artıcak dıye mıllete sallamayı adam gelsın oynarsa oynar.Sızın beynınız orumcek ağı yapmış gencler.

Ücret konusunda 2.2M € söylentileri var.

Daha iyisini alıcagımıza güvensem ben almam ama işte güvenemiyosun digip abuk subuk bi adam alıcagımıza mutuyu kadroya katmak daha mantıklı geliyor ayrıca hagi faktörüde varken 2.2 de makul gibi

Barosun durumuda ciddi degilse eger ikisinin arkasınada bir genc forvet cenk tosun tunay vb gibi birde yedekligi sıkıntı yapmıcak ve bi cok posizyonda oynayabilicek bi oyuncu aldıkmı 3-4 sene bir daha forvet sıkıntısı cekmeyiz:)

Dipnot: Senın Galatasaray kültürü dediğin şey Okan ve Emre nin yaptığı mı ? Lincoln mü ? Jo mu ? Elano mu ? Aklıma gelmiyor daha çoğaltabilirdim.Şunu bil Galatasaray kültürü falan kalmadı.Kültür Barcelonadır.Arsenaldir.Juventustur(Şike olayı dışında)Chelseadir.Galatasaray artık bu modele dönmelidir.Bir Katar takımı değilsin.Kokain kullanır Sex partisi de yapar.Şu tartışmasız bir gerçektir ki onların yerinde ol olma onlar kadar para kazan sende yaparsın :) fakat birisi Kokain denen maddeyi kullanmış,cezasını çekmişse ve bu Mutu gibi bana gören dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 50 forvetinden biriyse buna sallamaya hakkın yok. He ben sallarım diyorsan sen Sarp'a Ayhan'a Barış'a mahkumsun.

Ya geçin bu kültür mültür işlerini.Hikaye bunlar.Sıkıldım yeminle bu zırvaları okumaktan ya.Ruhmuş kültürmüş bilmemneymiş.Futbolcunun oynadığı oyun dışında herşey konuşuluyor lan forumda.Galatasaray futbol takımının üst düzey bir forvete ihtiyacı var.Podolski'ye karaktersiz deyip istemeyenler,Mutu'nun uyuşturucusuna takılıp kalanlar toplanıp iyilik timsali Mustafa Sarp'ın heykelini diktirsin.

Bugüne kadar yok karakter yok bilmem ne yüzünden çok futbolcu kaybettik daha yakın zamanda Lincoln,Keita,Jo,Misi gibi adamları kaybettik geçin artık bunları Mutu gibi bi adam gelecekte istemicez yazık.Tamam alın Sarp'la Ayhan'la oynayın,ne güzel aile babaları..

Lincoln'le Keita'yla falan kıyaslamayın, bu adam başkadır. O bu riske değer.

Mutu bitmiş bir adam değildir.Mutu tutkulu adamdır. İşte o 2008'de kaçırdığı penaltı olmasa İtalya maçında bu serbest düşüşü yaşamazdı.

Herseyini gectim barosun alternatifi kim olur diyip satılık listesine baktınmı tek yumurta ikiziymiş gibi duruyor:D olabilitesi var olursa kaka yönetim pis yönetim demem tutsada tutmasada tutarsa zaten kahraman olur

Dipnot: Senın Galatasaray kültürü dediğin şey Okan ve Emre nin yaptığı mı ? Lincoln mü ? Jo mu ? Elano mu ? Aklıma gelmiyor daha çoğaltabilirdim.Şunu bil Galatasaray kültürü falan kalmadı.Kültür Barcelonadır.Arsenaldir.Juventustur(Şike olayı dışında)Chelseadir.Galatasaray artık bu modele dönmelidir.Bir Katar takımı değilsin.Kokain kullanır Sex partisi de yapar.Şu tartışmasız bir gerçektir ki onların yerinde ol olma onlar kadar para kazan sende yaparsın :) fakat birisi Kokain denen maddeyi kullanmış,cezasını çekmişse ve bu Mutu gibi bana gören dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 50 forvetinden biriyse buna sallamaya hakkın yok. He ben sallarım diyorsan sen Sarp'a Ayhan'a Barış'a mahkumsun.

# 1 - Ben Hangi Yazımda - Okan'ı ve Emre'yi - Övmüşüm ? Ki 2sinden de nefret ederim . Buna FatihAkyel vs. De Geçerlidir .

# 2 - Misimovic'i sakız ciğnedi diye kadro dısı bırakacaksın , Mutu'yu Alacaksın . Benim Bahsettiğim Kültürden Herkes Bahsediyor , ama is Mutu'yu almaya geldiğin de yok soyle yok boyle . Ben Mutu'nun yeteneğine hic bir sey demiyorum . 5 Yıldızlı Transfer yapacağım deyip te Kazım'ı , Mutu'yu alırsan eleştiriler kesinlikle gelecektir .

# 3 - Hayır Efendim ; Üstündeki GALATASARAY Formasıysa ve bu formayı METİN OKTAY'dan ve onun gibi nice kisilerden emanet aldıysa Kokoin'de Kullanamaz Sex Partisi de yapamaz . O Formanın , O armanın altında nice isimler ter döktü .

Romantizm akımı almıs basını gidiyor zaten ne geldiyse basımıza bu romantizmden geldi:D

Din işleriyle devlet işlerini birbirinden ayırmak lazım. Umarım demek istedigimi anlatabilmişimdir ufak bi örnek veriyim Ts yabancılarının yaptıklarını bizim yabancılar yapsa suanda kadro dısıydı hepsi biraz akıl mantık cercevesinde romantik olalım lütfen

Şurda son yazılan birkaç mesaja katılıyorum.Ruh kültür falan ne işsiniz anlamadım.2000 den sonra ruhu yakalıycaz diye 60lı senelere döndük.Bırakın ruhu adamlar çatır çatır top oynuyor biz bakakalıyoruz.Sen 5 yıldızlı transfer istiyorsan git formanı al takımın hazırlık macında (mesela) kaybettı dıye sırtını dönme apaçi taraftar grubu..

Mutu bitmiş bir adam değildir.Mutu tutkulu adamdır. İşte o 2008'de kaçırdığı penaltı olmasa İtalya maçında bu serbest düşüşü yaşamazdı.

[video=youtube;sbMPVHrKmew]https://www.youtube.com/watch?v=sbMPVHrKmew[/video]

O kadar üzülmesine gerek yoktu aslında ne de olsa karşısında Buffon reis var...

:tiphat:

İzlerken ben de ağlamıştım. Gerçekten çok severim bu adamı.

# 1 - Ben Hangi Yazımda - Okan'ı ve Emre'yi - Övmüşüm ? Ki 2sinden de nefret ederim . Buna FatihAkyel vs. De Geçerlidir .

# 2 - Misimovic'i sakız ciğnedi diye kadro dısı bırakacaksın , Mutu'yu Alacaksın . Benim Bahsettiğim Kültürden Herkes Bahsediyor , ama is Mutu'yu almaya geldiğin de yok soyle yok boyle . Ben Mutu'nun yeteneğine hic bir sey demiyorum . 5 Yıldızlı Transfer yapacağım deyip te Kazım'ı , Mutu'yu alırsan eleştiriler kesinlikle gelecektir .

# 3 - Hayır Efendim ; Üstündeki GALATASARAY Formasıysa ve bu formayı METİN OKTAY'dan ve onun gibi nice kisilerden emanet aldıysa Kokoin'de Kullanamaz Sex Partisi de yapamaz . O Formanın , O armanın altında nice isimler ter döktü .

Arkadaşım biz o formanın armanın peşinden cok koştuk.Ruhu aradık hay o ruhun ben :D bizi çok geriye itti farkındamısın?Biz hala bir hagi bir hakan bir metin oktay arıyoruz.Biz öyle bir transfer istiyoruz ki tek basına alsın bizi Şampiyonlar şampiyonu yapsın falan.Bırakın bu işleri kimsenin özel hayatı sizi ilgilendirmez.Mutu gelsin bence bu durumda 5 yıldızdır.Şu pozisyonda takımın 10.cu iken Ibrahımovic mi gelicekl ? 10 senedır bir varlığın yokken takıma bi Arshavin bi ronaldinho falan mı getireceksin? Bırakıcaksın bu işleri gözle görülür bir düşüş var senın o ruh takımında.Sana tek önerim 2000 ruhunu otur çağır gelirse 3 kere tıklasın :D

Arkadaşım biz o formanın armanın peşinden cok koştuk.Ruhu aradık hay o ruhun ben :D bizi çok geriye itti farkındamısın?Biz hala bir hagi bir hakan bir metin oktay arıyoruz.Biz öyle bir transfer istiyoruz ki tek basına alsın bizi Şampiyonlar şampiyonu yapsın falan.Bırakın bu işleri kimsenin özel hayatı sizi ilgilendirmez.Mutu gelsin bence bu durumda 5 yıldızdır.Şu pozisyonda takımın 10.cu iken Ibrahımovic mi gelicekl ? 10 senedır bir varlığın yokken takıma bi Arshavin bi ronaldinho falan mı getireceksin? Bırakıcaksın bu işleri gözle görülür bir düşüş var senın o ruh takımında.Sana tek önerim 2000 ruhunu otur çağır gelirse 3 kere tıklasın :D

Yaratıcı Esprinle Kopardın Beni ; Tebrikler .

Mutu Gelsin ; Bence 5 Yıldız Değildir . Madem Kulübün Maddi Sıkıntısı vs. var , öyle sözler vermeyeceksin . Aldığımız Futbolcular sorunlu futbolcular , zamanında yetenekleri olmasına rağmen gözden düşen oyuncular . Disipline Madem Çok Önem Veriyoruz (!) Bkz : Misimovic'in Kadro Dısı Bırakılması . O zaman Sen Colin Kazım'ı Almayacaksın , Mutu'yu almayacaksın .

Geri
Üst Alt