Ağaoğlu: "Pazartesi, FIFA'ya başvuru yapıyoruz. Kararlardan şikayetçi olan diğer kulüpleri de davet ediyoruz"

Guzel konusmus Ama 1-2 gun icinde malum sahisla sarmas dolas poz verirse de sasirmam

Paranin gucu galiba,zengin insanlarimiz söz konusu para olunca g.tü basi ayri oynuyor

Bizim başkandan destek ne zaman gelecek
FIFA'nın durumdan haberdar olması şart
Gerekirse VAR kayıtlarına kadar her şey ortaya dökülsün.

Yönetim neyden korkuyor zaten gidiyorsunuz çıkın başvuru yapın kuru laf gürültüyle olmuyor fener maçından sonra sessiz kalırsanız yağ gibi üste çıkarlar yusuf günay apo yalakalık peşinde

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya bu yolda onlara yoldaş oluruz, ya da bu saatten sonra aynı şeyleri yaşadığımızda sesimizi çıkarmaz, sus pus olur otururuz. Dik dur yönetim. Unutma Türkiyedir Galatasaray

"Adalet bakani kurullariniz bagimsiz degil diyor ,tanimiyorsunuz" diyor ahmet.... ulan adalet bakani bagimsiz mi ki, baskasina b.k atiyor.

sirk gibi ülke, keske su ülkede herseyi yikip yeniden yapsak. devletin en tepesinden baslamak suretiyle.

Muz Cumhuriyeti.

Trabzon bildim bileli böyle. Bugün onlara yarin bize öbür hafta kargalara. Güzel konusmus Evet dogru orasi ayri ama bunlara güven olmaz.

trabzon

beter ol

"Hakemler de insandir, hata yapabilir" yürü git lan ahmet, golf degneyigle sana güzel muamele yapsinlar.

Yarın siyaset bunlara höt der bunlar da fifa’ya gitmekten vazgeçer. Bunların huyu bu.

Gitse ne olacak ki Fifa müdahale edemez adamlar şikeye bile bişey diyemedi.

Trabzonspor'u çok sevdiğimden değil, lakin birlikte hareket edilmeli.

Tek başına sırtlan gibi hepsi çöküyolar, biz tek siz hepiniz olmuyo, sulh lazım bazı işleri yolunu koyabilmek için antlaşma lazım.

Trabzonspor'u çok sevdiğimden değil, lakin birlikte hareket edilmeli.

Tek başına sırtlan gibi hepsi çöküyolar, biz tek siz hepiniz olmuyo, sulh lazım bazı işleri yolunu koyabilmek için antlaşma lazım.

Şike için ne yaptı? Verdi mi kupanı?
Bunu bile bile “FIFA’ya gidiyorum” demenin anlamı taraftar seni kandırıyorum demek değil mi? TS yönetimi Ali koçun emir yaveri gibi davranıp, sonrada FIFA’ya gidiyorum diyorsa birşeyleri örtüyor olmasın mı?
Tsnin bu yönetimden kurtulması lazım. Türk putbolunun kurtuluşu için aynı şekilde Rize Kayseri kpaşa gibi kulüpler de... Tek derdi siyasi bir gelecek için bir stkyı esir almış zengin çocuğunun şımarıklıklarına alkış tutup futbolun fsini bilmeyen bu tipler, derhal kulüp başlarından uzaklaştırılmalı... tekrar TS yönetimine geleyim... Göz boyamaktan öteye gitmeyen davranışlarla milleti aptal yerine koymaktan öteye gitmeyen bu davranışlar nereye kadar? Ünal’ı göndermeselerdi geçen yıl şampiyondular ama nedenini bilmediğimiz bir şekilde Ünal gönderildi, neden gönderildi? Şampiyonluğuna mal olan bu operasyonu kim yaptı? Hadi bir adım daha, Nihat’a sende oy vermedin mi Ağaoğlu? Neden TFF ye karşı etkili ve sonuç veren bir mücadelen olmuyor da taraftara oynayıp FIFA diyorsun. Herkes biliyor ki iç ilişkiye FIFA taraf değil ve olmaz da.. o zaman neyi gözlerden kaçırıyorsun?
Ünal’a operasyon yapanların sözü Nihat Abimize geçmiyor mu acaba?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Lazyo cesaret edip gidebilirmi bilmem ama bizim korkaklar aman reis laf eder diye sesini bile cikaramaz

Millet artık futboldan nefret etti
Şu olaya destek olmamız lazım

Yönetim neyden korkuyor zaten gidiyorsunuz çıkın başvuru yapın kuru laf gürültüyle olmuyor fener maçından sonra sessiz kalırsanız yağ gibi üste çıkarlar yusuf günay apo yalakalık peşinde

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1615035981230.webp

Hani FIFA'ya gidecekti bu şahıs ? Tamamen palavra hem bunlar hem bizim korkaklar hertur pisliği hakediyorlar

Geri
Üst Alt