Agim Cana: "Lorik Cana sezon sonunda ayrılıyor!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Agim Cana: "Lorik Cana sezon sonunda ayrılıyor!"

Hayir adamla problemim yok. Sizin probleminiz var. Bir mith olusturdunuz aman Cana da Cana. Zaten futbolcu Turkiye'ye gelmeden unu geldi. Bir de kavga yaptiysa tamam obaaaaaaaa savasan futbolcu. Ne var Cana'da anlamiyorum ya. Køtu iste top teknigi køtu iyi oyun kuramiyor ve savunma iste BAM var su var bu var. Tamam da bu sorun BAM'dan falan cok ayri bir bicimde gøzukuyor ortalarda. Sonrasinda ne o pas atmak ve oyunu kurmak Cana'nin gørevi degilmis nasil degilmis o zaman niye insanlar Servet'i elestiriyor top teknigi køtu pas atamiyor diye.

Poulsen køtu imis hatta onu da fazla bilmiyordum abarttim Danimarkali diye. Yani anlamiyorum Cana'ya teknigi køtu iyi oyun kuramiyor deniliyor hayir Cana mukemmel Neill yavas hayir Neill mukemmel. Takimda BAM var ya. Takimda Servet var ya. Køtu iste benim izledigim maclarda øn libero performansi olarak køtu idi ve sundan eminimki aynisini orda Baris yapsin aman iste ne kadar kazma oyuncu ne diye oynatiyor bunu Hagi vs. vs. diye binlerce elestiri gelirdi. Zaten oyuncu uzerinde mith var. Macta 5 dogrusu 5 yanlisi olsun. Kimse o 5 yanlisi gørmez. Hatta eminimki Baris rahat bir sekilde pas atamasin iste Baris gørdunuz mu vs.vs. aynisi Cana kimse gørmez. Niye cunku mith olusmus.

Sizin anlatttiginiz Cana ile benim izledigim Cana arasinda fark var ve objektif degil bence taraftar. Cana'yi elestiren herkes Galatasaray dusmani o kisilerin hepsini medya yønlendiriyor hos hic spor programi da izlemiyorum ya vs. vs. Bundan eminim o oyuncu da mith olustu aynisi Neill icin de olustu. Bence o paraya daha iyi oyun kuran top teknigi daha iyi olan øn libero bulunabilir.

Cana defansif acidan iyidir ki zaten hic køtu demedim. Fakat bence o gitsin yerine defansif acidan biraz daha køtu fakat daha iyi oyun kurabilen birisi gelsin. Yok hayir hani izliyoruz Cana'yi ne kadar tek hamleli oldugunu nasil oyunu iyi kuramadigini gøruyoruz. Yok fakat medya geceleri kablo takiyor benim beynime hep køtu seylerle dolduruyor.

Selen öncelikle yazdığını tam olarak anlamadım. :)

Takımın bilmiyorum kaç maçını seyrettin. Ortada zaten takım diyebileceğimiz bir şey yok bana göre. Cana'nın aynı oyuncularla orta sahada oynadığı maçta bilmiyorum kaçtır. Şimdi sen eğer, top tekniğine bu kadar takıyorsan bana top tekniği iyi ama defansı da o kadar iyi adamları söyle ? Çift yönlü adam olmasın ama. Çift yönlü adam olsaydı şu takımda Neill gene ön libero oynardı emin ol ya da bir ihtimal Ayhan oynardı o bölgede.

Bizde sergilediği performans onun tam performansı değil bana göre. Bunun da bir çok sebebi olabilir. Başlıca sebebi için de takımın berbat durumu diyebiliriz. Şimdi Cana gitsin diyorsun merak ediyorum onun bölgesinde kimin oynaması şartıyla ? Çift yönlü adam alsaydık diyorsanda dediğim gibi öyle olsa şu an takıma bir ön libero arıyor olurduk. Eğerki Ledesma, Biglia, Haruna gibi bir üçlü kuramıyorsan çift yönlü adamlarla oynayamazsın bizim ligde. Bunu sadece Trabzon becerir gibi oldu ama onlar da 4-4-1-1 gibi oynuyordu. Kanatlar geriye dönüyordu.

Ayrıca ;

Haberde geçen şu ; Cana'ya teklifler yapılmış, Cana reddetmiş. Umursamamış. Bu kadar basit.

Ön liberoda teknik ne arar ? Ön libero dediğin tek hamlelik adam değilmidir zaten.

ila calim atacak

teknik falan hikaye

bos adami gorup pas atmasi yeterli

ama bizdeki on liberolar gibi direk sirtini rakibe donerse bos adam cokkkkkk

at kaleciye at baltaya at sabriye at servete

ohhh mukemmel teknikleri valla

ama cana pinoya pas atmaya calisirken beceremediya teknigi kotu:)

Mascherano gelse onuda beğenmezler heralde. Çünkü, bahsedilen teknik kriteri kendisinde yok.

Yahu Busquets gibi, Cana'nın 5/1'i etmeyecek adam, koskoca Barcelona'da oynuyor, hala Cana'da teknik yok diyoruz. :)

Ve sundan eminim insanlarin cogu Cana'yi bilmiyordu. Hatirliyorum ortalikta bir video var. Video da Cana hep yerde kayiyor onun uzerinden gelsin takim icin faydali olur yorumlari yapildi. Yani sadece o video bile bir efsane olusturdu gelmeden. Izleyenler vardir onlara saygi duyuyorum fakat insanlarin cogu da bilmiyordu Cana'yi. O video uzerinden efsane oldu ve eminimki Cana yerlerde surunsun cok cok køtu oynasin artik o efsane halinden dolayi elestiri kabul edilemez onun hakkinda. Ya Kewell ya Kewell mesala yazi yaziliyor Kewell eskisi gibi degil surekli sakatlaniyor ve en ønemlisi Kewell gercekten eski Kewell degil. Hatirliyorum ilk geldiginde bazi maclari izlemistim nerede o Kewell simdiki Kewell nerede. Gercekten hatirliyorum o maclari ve daha iyiydi bireysel olarak performansi Ahmet Veli'den farkli olarak. Fakat elestirili sunulamaz. Neden cunku efsanelestirildi. Øyleki bundan gercekten eminim ucuk falan da gelmiyor bana bastonla ciksin olsun yaaaaaaaa o Kewell diye yorumlar yapilir ya da BAM var ya onlar oynarsa tekerlekli sandelyede de oynar diye yorumlar yapilir.

Hagi Misimovic'i de oynatmıyor. Ne oynatmaması antrenmana almıyor. Misi rezalet bir futbolcu o zaman.

Hayır Arsene Wenger Diaby, Denilson, Rosicky gibi adamları oynatıyor. O zaman onlar çok çok iyi oyuncular dimi ?

Hagi Misimovic'i de oynatmıyor. Ne oynatmaması antrenmana almıyor. Misi rezalet bir futbolcu o zaman.

Hayır Arsene Wenger Diaby, Denilson, Rosicky gibi adamları oynatıyor. O zaman onlar çok çok iyi oyuncular dimi ?

Çok dedik zamanında, Alexandre Song haberlerine inanmayın diye :)

Yalnız ben hâla soruma cevap alamadım. Tekniği iyi olan kaç tane ön libero var ?

Yalnız ben hâla soruma cevap alamadım. Tekniği iyi olan kaç tane ön libero var ?

Tekniğini filan bilmem ama eski formu olmasada Essien'i çok beğenirim. Bir daha ki sefere daha kolay sorular sormanı tercih ederim :)

Tekniğini filan bilmem ama eski formu olmasada Essien'i çok beğenirim. Bir daha ki sefere daha kolay sorular sormanı tercih ederim :)

EPL'de başka teknik ön libero yok zaten :D Obi Mikel biraz teknik. Bi de Song.

Gençlebirliği'nde genç takımların başında bir hoca vardı, bundan 10 sene önce ön libero ve libero kavramlarını anlatırken, gelen topa vurun gitsin, uzaklaştırın göreviniz bu derdi. Ama şimdi Barcelona fln işin içine girince, sanıyoruz ki Busquets gibi bir adam çok teknik. Selçuk Şahin'in, Katalan alt yapı eğitimi almış versiyonu.

ne olurdu su Rosicky/Ledesma ikilisi dorgu ciksaydi. su anda gelecek sene sampiyonlar liginden ne yapariz diye hayal kuruyorduk. Ah Sezgin ah, yatacak yerin yok.

Gençlebirliği'nde genç takımların başında bir hoca vardı, bundan 10 sene önce ön libero ve libero kavramlarını anlatırken, gelen topa vurun gitsin, uzaklaştırın göreviniz bu derdi. Ama şimdi Barcelona fln işin içine girince, sanıyoruz ki Busquets gibi bir adam çok teknik. Selçuk Şahin'in, Katalan alt yapı eğitimi almış versiyonu.

Mascherano Premier Ligin en iyi 2-3 ön liberosundan biriydi. Şimdi La Liga'nın bana göre en iyi ön liberosu. Bugün Barcelona'lıların çoğu burun kıvırıyor.

Mascherano Premier Ligin en iyi 2-3 ön liberosundan biriydi. Şimdi La Liga'nın bana göre en iyi ön liberosu. Bugün Barcelona'lıların çoğu burun kıvırıyor.

Bana göre Dünya'daki en iyi beyaz ön libero.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt