- 18 Temmuz 2009
- 82.195
- 240.315
- 5.263
Cevap: Agim Cana: "Lorik Cana sezon sonunda ayrılıyor!"
Selen öncelikle yazdığını tam olarak anlamadım.
Takımın bilmiyorum kaç maçını seyrettin. Ortada zaten takım diyebileceğimiz bir şey yok bana göre. Cana'nın aynı oyuncularla orta sahada oynadığı maçta bilmiyorum kaçtır. Şimdi sen eğer, top tekniğine bu kadar takıyorsan bana top tekniği iyi ama defansı da o kadar iyi adamları söyle ? Çift yönlü adam olmasın ama. Çift yönlü adam olsaydı şu takımda Neill gene ön libero oynardı emin ol ya da bir ihtimal Ayhan oynardı o bölgede.
Bizde sergilediği performans onun tam performansı değil bana göre. Bunun da bir çok sebebi olabilir. Başlıca sebebi için de takımın berbat durumu diyebiliriz. Şimdi Cana gitsin diyorsun merak ediyorum onun bölgesinde kimin oynaması şartıyla ? Çift yönlü adam alsaydık diyorsanda dediğim gibi öyle olsa şu an takıma bir ön libero arıyor olurduk. Eğerki Ledesma, Biglia, Haruna gibi bir üçlü kuramıyorsan çift yönlü adamlarla oynayamazsın bizim ligde. Bunu sadece Trabzon becerir gibi oldu ama onlar da 4-4-1-1 gibi oynuyordu. Kanatlar geriye dönüyordu.
Hayir adamla problemim yok. Sizin probleminiz var. Bir mith olusturdunuz aman Cana da Cana. Zaten futbolcu Turkiye'ye gelmeden unu geldi. Bir de kavga yaptiysa tamam obaaaaaaaa savasan futbolcu. Ne var Cana'da anlamiyorum ya. Køtu iste top teknigi køtu iyi oyun kuramiyor ve savunma iste BAM var su var bu var. Tamam da bu sorun BAM'dan falan cok ayri bir bicimde gøzukuyor ortalarda. Sonrasinda ne o pas atmak ve oyunu kurmak Cana'nin gørevi degilmis nasil degilmis o zaman niye insanlar Servet'i elestiriyor top teknigi køtu pas atamiyor diye.
Poulsen køtu imis hatta onu da fazla bilmiyordum abarttim Danimarkali diye. Yani anlamiyorum Cana'ya teknigi køtu iyi oyun kuramiyor deniliyor hayir Cana mukemmel Neill yavas hayir Neill mukemmel. Takimda BAM var ya. Takimda Servet var ya. Køtu iste benim izledigim maclarda øn libero performansi olarak køtu idi ve sundan eminimki aynisini orda Baris yapsin aman iste ne kadar kazma oyuncu ne diye oynatiyor bunu Hagi vs. vs. diye binlerce elestiri gelirdi. Zaten oyuncu uzerinde mith var. Macta 5 dogrusu 5 yanlisi olsun. Kimse o 5 yanlisi gørmez. Hatta eminimki Baris rahat bir sekilde pas atamasin iste Baris gørdunuz mu vs.vs. aynisi Cana kimse gørmez. Niye cunku mith olusmus.
Sizin anlatttiginiz Cana ile benim izledigim Cana arasinda fark var ve objektif degil bence taraftar. Cana'yi elestiren herkes Galatasaray dusmani o kisilerin hepsini medya yønlendiriyor hos hic spor programi da izlemiyorum ya vs. vs. Bundan eminim o oyuncu da mith olustu aynisi Neill icin de olustu. Bence o paraya daha iyi oyun kuran top teknigi daha iyi olan øn libero bulunabilir.
Cana defansif acidan iyidir ki zaten hic køtu demedim. Fakat bence o gitsin yerine defansif acidan biraz daha køtu fakat daha iyi oyun kurabilen birisi gelsin. Yok hayir hani izliyoruz Cana'yi ne kadar tek hamleli oldugunu nasil oyunu iyi kuramadigini gøruyoruz. Yok fakat medya geceleri kablo takiyor benim beynime hep køtu seylerle dolduruyor.
Selen öncelikle yazdığını tam olarak anlamadım.
Takımın bilmiyorum kaç maçını seyrettin. Ortada zaten takım diyebileceğimiz bir şey yok bana göre. Cana'nın aynı oyuncularla orta sahada oynadığı maçta bilmiyorum kaçtır. Şimdi sen eğer, top tekniğine bu kadar takıyorsan bana top tekniği iyi ama defansı da o kadar iyi adamları söyle ? Çift yönlü adam olmasın ama. Çift yönlü adam olsaydı şu takımda Neill gene ön libero oynardı emin ol ya da bir ihtimal Ayhan oynardı o bölgede.
Bizde sergilediği performans onun tam performansı değil bana göre. Bunun da bir çok sebebi olabilir. Başlıca sebebi için de takımın berbat durumu diyebiliriz. Şimdi Cana gitsin diyorsun merak ediyorum onun bölgesinde kimin oynaması şartıyla ? Çift yönlü adam alsaydık diyorsanda dediğim gibi öyle olsa şu an takıma bir ön libero arıyor olurduk. Eğerki Ledesma, Biglia, Haruna gibi bir üçlü kuramıyorsan çift yönlü adamlarla oynayamazsın bizim ligde. Bunu sadece Trabzon becerir gibi oldu ama onlar da 4-4-1-1 gibi oynuyordu. Kanatlar geriye dönüyordu.