Agresif Motorcular Sakin Genci Darp Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evt belinde silah arkada devlet anca öyle kabadayılık yaparlar sizde böyle hayran hayran izlersiniz
3 motorcu biara ya gelincede sevmediğin tasvip etmediğin şeyi yapıyor bu motorcular. Öyle.... Böyle...... Hesabı. Yoksa kimseye hayranlık duyan yok. Ben arkasında devlet olanlara hayranlık duyuyorum, sizde 3 motorcu 1 araya gelip kendini devlet sananlara hayranlık duyuyorsunuz o zaman

3 motorcu biara ya gelincede sevmediğin tasvip etmediğin şeyi yapıyor bu motorcular. Öyle.... Böyle...... Hesabı. Yoksa kimseye hayranlık duyan yok. Ben arkasında devlet olanlara hayranlık duyuyorum, sizde 3 motorcu 1 araya gelip kendini devlet sananlara hayranlık duyuyorsunuz o zaman
Evet türkiyede herkes her şeyi dö rt dörtlük yapıyo trafikte kurtlar vadisi cukur jenerasyonu

videonun bir benzeri forumumuzda olacak gibi

Evet türkiyede herkes her şeyi dö rt dörtlük yapıyo trafikte kurtlar vadisi cukur jenerasyonu
Arkadaşım yanlışı savunma. Savunduğun şeyi muhtemelen motor kullanıyorsan sende yapmışsındır. Ayna kırma küfredip kaçma gibi. Yapmadınsa da bu malları korumanın amacı ne onuda anlamıyorum. Savunduğumu düşündüğün videodaki olay orda normal bir vatandaş olsa yolunu keserler evire çevire dayak atarlardı. Bu güvenlik mensupları hadlerini bildirmiş çokta iyi olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt