Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.797
- 109.618
- 4.878
keşke araçtan normal vatandaş değilde sivil güvenlik çıksaydı içine sıçışını izleseydik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke araçtan normal vatandaş değilde sivil güvenlik çıksaydı içine sıçışını izleseydik
bunlara böylesi denk gelecek.
EvtHepsi süt dökmüş kuzu işte. Motorcuların %90ı böyle.
3 motorcu biara ya gelincede sevmediğin tasvip etmediğin şeyi yapıyor bu motorcular. Öyle.... Böyle...... Hesabı. Yoksa kimseye hayranlık duyan yok. Ben arkasında devlet olanlara hayranlık duyuyorum, sizde 3 motorcu 1 araya gelip kendini devlet sananlara hayranlık duyuyorsunuz o zamanEvt belinde silah arkada devlet anca öyle kabadayılık yaparlar sizde böyle hayran hayran izlersiniz
Evet türkiyede herkes her şeyi dö rt dörtlük yapıyo trafikte kurtlar vadisi cukur jenerasyonu3 motorcu biara ya gelincede sevmediğin tasvip etmediğin şeyi yapıyor bu motorcular. Öyle.... Böyle...... Hesabı. Yoksa kimseye hayranlık duyan yok. Ben arkasında devlet olanlara hayranlık duyuyorum, sizde 3 motorcu 1 araya gelip kendini devlet sananlara hayranlık duyuyorsunuz o zaman
savundugu seye bak
hepiniz boylesiniz.
Arkadaşım yanlışı savunma. Savunduğun şeyi muhtemelen motor kullanıyorsan sende yapmışsındır. Ayna kırma küfredip kaçma gibi. Yapmadınsa da bu malları korumanın amacı ne onuda anlamıyorum. Savunduğumu düşündüğün videodaki olay orda normal bir vatandaş olsa yolunu keserler evire çevire dayak atarlardı. Bu güvenlik mensupları hadlerini bildirmiş çokta iyi olmuşEvet türkiyede herkes her şeyi dö rt dörtlük yapıyo trafikte kurtlar vadisi cukur jenerasyonu
hepimiz galatasarayliyiz luftenPuşt sensin motorcularla kötü anıların var heralde unutamamışsın sahte kabadayı seni
Boş konuşan sensin gelmiş burda millete hakaret etme hakkını kim veriyo sanadme gel, bos bos konusma klavye arkasinda.
Boş konuşan sensin gelmiş burda millete puşt diyo sonra boş konuşma kac kişi motor kullanıyo bu forumda kimbilir hakaret etme hakkını kim veriyo sana
demiştimvideonun bir benzeri forumumuzda olacak gibi