Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 11.436
- 2.620
- 2.118
Bu Levent nasıl 99 milyon çıkardı o hesabı ben anlamadım?
Bu seneki tüm maaş + maç başılar + bonservis + menajer ücretleri + stopaj + fesih tazminatları hepsinin toplamı 99€ diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Levent nasıl 99 milyon çıkardı o hesabı ben anlamadım?
Neymar 222 mln euroBu seneki tüm maaş + maç başılar + bonservis + menajer ücretleri + stopaj + fesih tazminatları hepsinin toplamı 99€ diyor.
Cavanda'yı araştırdım. Serdar Aziz transferini ben yaptım diyen adam bu. Bunları neden konuşmuyor acaba. Yaptığı çok basit zaten Galatasaray'da bir daha bu beceriksiz damın işi olmayacaktı şimdide prim kasmaya çalışıyor, gündemde olmaya çalışıp Tv'de bir yere yorumculuk için kapak atmaya çalışıyor.Levent'e kızamıyorum. Böyle adamların olması lazım. Doğru ya da yanlış hesap sorulması lazım. Üslubu belki yanlış ama yaptığı hareketler doğru. Eğer ortada sorun varsa çıkıp anlatsınlar. Yoksa da ihraç etsinler. Belli ki dönemindeki başarısızlıktan dolayı günah keçisi ilan edilmesine içerlemiş. Kıskançlıktan mı yapıyor, yoksa doğru mu elbet anlarız.
öyle bir konuştu ki sanki buz hokeyi oyuncusu de jong bize girdiğinde kendisi galaksiler arası yolculuk yapıyorduserdar aziz'i kimseye sormadan 4.5 milyon + 3 oyuncu verip aldim. 2 milyon da maas verdim diyen kendisi. cavandayi her yönüyle arastirdim diyen kendisi. bunlari söylese tebrik edecegim de bu sene alinan oyuncularin hepsi ilk 11 oyuncusu ve kaliteli.
Bu seneki tüm maaş + maç başılar + bonservis + menajer ücretleri + stopaj + fesih tazminatları hepsinin toplamı 99€ diyor.
Bunca zamandır takım berbat giderken, taraftar kan ağlarken ortada yoktular. Şimdi 2-3 transfer yapıldı, takım düzeldi, taraftar mutlu olunca hemen ortaya çıktılar. Yemin ediyorum her birini günde 3 öğün sırf zevk için döveceksin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi de Dursun yine haklı o zaman. Adam diyor ki futboldan gelen gelir 100 milyon euro ve biz bununla yapıyoruz herşeyi. Levent'in verdiği rakama göre bile adam başabaş görünüyor .