GSC Haber Ağustos Ayı Olağanüstü Divan Toplantısı

levent'i ihraç etsinler öküzün önde gideni futbolun f'sinden de anlamıyor , tam bir hırbo umarım dayak da yer.

Dışardayım da birisi özet geçebilir mi şu ana kadar olanları. Daha doğrusu şu ana kadar yapılan bu toplantı Galatasaray'a fayda getirir şekilde mi ilerliyor?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Leventin üstüne kendinin aldırdığı cavandayı salalım o napacağını bilir :asd22:

Levent'e kızamıyorum. Böyle adamların olması lazım. Doğru ya da yanlış hesap sorulması lazım. Üslubu belki yanlış ama yaptığı hareketler doğru. Eğer ortada sorun varsa çıkıp anlatsınlar. Yoksa da ihraç etsinler. Belli ki dönemindeki başarısızlıktan dolayı günah keçisi ilan edilmesine içerlemiş. Kıskançlıktan mı yapıyor, yoksa doğru mu elbet anlarız.
Cavanda'yı araştırdım. Serdar Aziz transferini ben yaptım diyen adam bu. Bunları neden konuşmuyor acaba. Yaptığı çok basit zaten Galatasaray'da bir daha bu beceriksiz damın işi olmayacaktı şimdide prim kasmaya çalışıyor, gündemde olmaya çalışıp Tv'de bir yere yorumculuk için kapak atmaya çalışıyor.

serdar aziz'i kimseye sormadan 4.5 milyon + 3 oyuncu verip aldim. 2 milyon da maas verdim diyen kendisi. cavandayi her yönüyle arastirdim diyen kendisi. bunlari söylese tebrik edecegim de bu sene alinan oyuncularin hepsi ilk 11 oyuncusu ve kaliteli.
öyle bir konuştu ki sanki buz hokeyi oyuncusu de jong bize girdiğinde kendisi galaksiler arası yolculuk yapıyordu

Bu seneki tüm maaş + maç başılar + bonservis + menajer ücretleri + stopaj + fesih tazminatları hepsinin toplamı 99€ diyor.

İyi de Dursun yine haklı o zaman. Adam diyor ki futboldan gelen gelir 100 milyon euro ve biz bununla yapıyoruz herşeyi. Levent'in verdiği rakama göre bile adam başabaş görünüyor .

Bunca zamandır takım berbat giderken, taraftar kan ağlarken ortada yoktular. Şimdi 2-3 transfer yapıldı, takım düzeldi, taraftar mutlu olunca hemen ortaya çıktılar. Yemin ediyorum her birini günde 3 öğün sırf zevk için döveceksin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yüzsüz, daha bir sene önce yediğin hurmalar ortadayken oraya çıkmaya utanır insan

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bunca zamandır takım berbat giderken, taraftar kan ağlarken ortada yoktular. Şimdi 2-3 transfer yapıldı, takım düzeldi, taraftar mutlu olunca hemen ortaya çıktılar. Yemin ediyorum her birini günde 3 öğün sırf zevk için döveceksin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Katılmıyorum Renktaş. Bence vardiyalı bir şekilde dinlenip dinlenip döveceksin. Üç öğün yetmez onlara.

#yuvanadönselçuk

Levent'e sahip cikanlar neyin kafasini yasiyor? Cingene gibi sag sola laf atiyor, elestirdigi adamlari da kendi gidip aldi. Kayitlarda duruyor goruntuleri.

Bos bos konuyor hala Levent.

Köpeğin köpekle kavgasında gerçekler bir bir ortaya dökülüyor. Mesela cenk olayı ilginçmiş. Görünürde 200 bin alıyoruz ama gerçekte 200 bin borçluymuşuz.

Geri
Üst Alt