Ahmet Ağaoğlu: "Abdülkadir Ömür'ü zamanında 23 milyon euroya satmadığım için pişmanım"

Bugün pişmanlığını paylaşıyor adam 20 deyip daha az tepki almak istemez miydi bence gerçektir
23 milyon euro teklifi zaten leicester'dan gelmişti diye hatırlıyorum, şimdi manchester nerden çıktı anlamadım. 20 milyon pound teklif vardı diye baktım şimdi 2-3 yıl önce bu paranın geçtiği takım leicester hep haber sitelerinde. Monaco'ya da ''Ben size 25 nakit vereyim, siz bana abdülkadir getirin'' demişti.

Ömür o zamanlar bu paraları etmezdi demiyorum, bu yalancı Ağaoğlu'na inanmam ben.

Ederini, hele de fazlasını bulan yüksek fiyatlı futbolcu satılmalıdır. Yoksa bu çarkı döndüremezsin, sakatlık-formsuzluk gibi riskler her daim mevcut...

İstisnası, City-PSG gibi takımlar olabilir ancak; hedefleri için çok gerekli bir futbolcudur da futbolcunun satışından gelecek parayı tercih etmeyebilirler...

Türk insanında ticari zeka sıfır. Uyanıklık yapacağım ayağına altın fırsatı tepmiş. Çakallık yapmayacaksın. Adam gibi adabınla ticaret yapacaksın. Ancak bu şekilde yaptığın ticaretin sürdürülebilirliği olur.

türkiye'deki topçuya 15 üstü teklif getirip satmayan yönetici maldır.

Salliyor, 23 milyon euro verecekler satmayacak he sirtina gotururdu manchester'a

Manchester 23 verecek siz satmayacaksınız. Ulan yanında eşantiyon bile verirsiniz.

Geri
Üst Alt