Ahmet Bulut: “Galatasaray, Benfica ile görüşmeleri durdurdu”

Eğer kontenjan sebebiyle alamadık derlerse erken seçim için her türlü kampanyaya destek veririm.

:) gelmezse söversiniz arkadaş ne acayip adamlarsınız, ayrıca gitmez fbye bjk ye ..

Bu Ahmet Bulut'u herhalde 20-25 sene önce falan kaleci olarak getirip Türk futboluna armağan eden kulübümüzü de tebrik ediyorum.

tam ısmarlama acıklama gibi baskanı sıkıştırıyorlar güya

burak bunu sinirlenip gedsonu almazsa sasırmam morutanda yapmıstık becali geri adım atmıstı

@Keramettin TANRIVERDİ bunların tuzaga düsermıyız amirim

aslan emojisini sanki rakibimize gideceği için kaldırdı diye düşünüyorum.
fb meyer' i gönderdi, adamlar orta saha fetişi, alırsa hiç şaşırmam

Max Meyer'i kiralayıp kankasına yardımı yapmadı.Şimdi Gedson'u kaptırarak mı telafi edecek görecez..

bu ahmet bulutun içinde olduğu transferler bizim adımıza genelde sıkıntılı oluyor. falcao'da da transfer yılan hikayesine dönmüştü.

uçaga binecek geldi geliyor diye bir haftadır atılmadık ateş kalmadı aylardır güya peşinden koşuluyor. kim saldı bu haberleri niye taraftar kandırılıyor.. kim bundan çıkar sağlıyor..

fenere giderse ortalikta Burak Elmas kalmaz ama.. Fatih Terimin gidişini bile Terimciler zor hazmetti. Birde Gedson ezeli rakibe giderse buyuk olay olur.
10-15 milyon Euro bonservis ödeyeceklerse yapacak bir şey yok; Burak Başkana da laf etmek haksızlık olur o durumda. Hiçbir Türk kulübü öyle bedellerin altına girebilecek durumda değil ve olamayacak uzunca bir süreliğine. Galatasaray kulüp tarihinde Ali Koç gibi 50-100 milyon hibe eden bir başkan hiçbir zaman olmadı, olacağı da yok...

yewtherrrrrrrrrr

Hulldan gelen parayla fener alır.

fb nin kıçına don almaya durumu yok, kafanız mı iyi?

Biz isi diger ulkelerin t donemlerinin kapanmasina kadar getirip benficanin istedigimiz sarta gelmesini umarken

Gedson gomis taktigi izleyip emojiyle,bulutta olumsuz aciklamayla tekrar ellerini saglamlastirdilar

Ulan bulut asuncaoyu aldik senin yuzunden pustluk yapma

Taraftarın çok istediği neredeyse her transferde menajerler böyle açıklama yapıyor. Kendi şartlarını dikte edip daha fazla para koparmak için yönetimi taraftarın önüne atmaya çalışmış gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Tarihte bizim kulüp kadar transferleri yılan hikayesi kıvamında yaşayan-yaşatan başka bir kulüp olduğunu zannetmiyorum...

Bir malın yahut hizmetin, satıcı tarafından belirlenen fiyatı ve alıcının teklifi olur. Talepler arasında makul bir fark varsa pazarlık devam eder; olur veya olmaz...Muhatap, her defasında farklı bir kulüp oluyor ve hep aynı durumları yaşıyorsak, sıkıntı bizde olmalı, mantıken...
Money talks

Belhanda, Feghouli’nin alındığı sene hiç böyle problemler yoktu mesela..

Fb ts bjk hatta karagumruge bile gidebilir sasirmam

Money talks

Belhanda, Feghouli’nin alındığı sene hiç böyle problemler yoktu mesela..
Ödenen bedelleri hiç hak etmeyen Belhanda ve sakat haliyle ve olmadık maaşla 5 yıllığına Feghouli' yi transfer ettiğimiz için bu haldeyiz an itibariyle; başka yanlış hamleler de var elbette. Verdiğin örnekler, hiç de olumlu değil yani...

Isin icinde ahmet bulut varsa bu transferi kazik yemeden atlatmamiz imkansiz..bence vazgecmek isabetli karar olur.

Geri
Üst Alt