Ahmet Bulut: “Galatasaray, Benfica ile görüşmeleri durdurdu”

Ahnet Bulut transferlerine sürekli zoru basardim ve kahraman gözümek icin bilerek zora sokmazsa adam degilim

Oh çok abartılan bir topçuydu. Geçen sene olsaydı isterdim gelmesini bir çizgisi oluşmuştu. Bakalım Gedson'un yerine kimi getirecekler önemli olan konu o.

Ödenen bedelleri hiç hak etmeyen Belhanda ve sakat haliyle ve olmadık maaşla 5 yıllığına Feghouli' yi transfer ettiğimiz için bu haldeyiz an itibariyle; başka yanlış hamleler de var elbette. Verdiğin örnekler, hiç de olumlu değil yani...
Ben olumlu demedim ki zaten, transfer sürecinden bahsedilmişti mesajda.

Ben olumlu demedim ki zaten, transfer sürecinden bahsedilmişti mesajda.
''Geçmişte filanca adamlara bilmem ne paralar verildi, şimdi daha iyisine niye verilmiyor?'' gibi algıladığım için öyle dedim; para olsa da verilse keşke. ''Su-i misal, misal olmaz'' hesabı...

Dünya da bir bu kalmıştı zaten başka futbolcu yok sanki 7 kıta da adam kalmadı

Millet papağana döndü yatıp kalkıp gedson da gedson yeter da

Şu herif bi transfer olsaydı da kurtulsaydık 1 senedir gedson da gedson yeter be
Daha yeni başladık renktaş. Yaşı genç. Önümüzdeki 10 sene boyunca her transfer sezonunda, ilk günden son güne kadar Gedson ismini duymaya hazırlan. Gravesen, Kily Gonzales, Pires, Emana stayla.

Giderse gitsin bu kadar baskı kurulan hiç bir adamdan hayır görmedik. Geçen sene zaten kazandırdığından çok kaybettirdi forma girene kadar. Benfica kim, çöpünün peşinden bu kadar koşalım.

Bir gedson için yapmadığınız kalmadı. Fenere gitse ne olacak? Fener bu zamana kadar bizim beğendiğimiz çok oyuncu aldı ve hicbiri gereken katkıyı veremedi. Fenere giderse bebek gibi ağlamayın. Galatasarayli olduğunuz unutmayın.

Bu transferin olmaması paraya bakar. Benfica para para diye dileniyorsa alamamamiz bu yüzdendir. Şayet türkiyeden baska takima gidecekse onlar kaç para ödeyecek bekleyip görelim.

3 ay sonra kovulacak hocanın aklıyla mı vazgeçmiş çapsızlar.

Bjk'ye gitmiş.
Tamam almayın ama çıkın, ilgimiz yok bu bedellere alamayız diyin.
20 gün oyaladılar taraftarı.

Geri
Üst Alt