Ergin DOGAN
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 646
- 183
- 1.003
Becerseler şaşardık!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben olumlu demedim ki zaten, transfer sürecinden bahsedilmişti mesajda.Ödenen bedelleri hiç hak etmeyen Belhanda ve sakat haliyle ve olmadık maaşla 5 yıllığına Feghouli' yi transfer ettiğimiz için bu haldeyiz an itibariyle; başka yanlış hamleler de var elbette. Verdiğin örnekler, hiç de olumlu değil yani...
''Geçmişte filanca adamlara bilmem ne paralar verildi, şimdi daha iyisine niye verilmiyor?'' gibi algıladığım için öyle dedim; para olsa da verilse keşke. ''Su-i misal, misal olmaz'' hesabı...Ben olumlu demedim ki zaten, transfer sürecinden bahsedilmişti mesajda.
Daha yeni başladık renktaş. Yaşı genç. Önümüzdeki 10 sene boyunca her transfer sezonunda, ilk günden son güne kadar Gedson ismini duymaya hazırlan. Gravesen, Kily Gonzales, Pires, Emana stayla.Şu herif bi transfer olsaydı da kurtulsaydık 1 senedir gedson da gedson yeter be
cevap çok net belli kimse. Galatasaray'ın bir transfer kültürü vardır, böyle son ana kadar kovalanan transfer olmazsa yerine biri gelmez ya da assuncao gibi biri gelirOh çok abartılan bir topçuydu. Geçen sene olsaydı isterdim gelmesini bir çizgisi oluşmuştu. Bakalım Gedson'un yerine kimi getirecekler önemli olan konu o.
Eyvah eyvah..Daha yeni başladık renktaş. Yaşı genç. Önümüzdeki 10 sene boyunca her transfer sezonunda, ilk günden son güne kadar Gedson ismini duymaya hazırlan. Gravesen, Kily Gonzales, Pires, Emana stayla.
Torrent bizimkileri gördükten sonra sence gedsona hayır der mi? Abi sizin aklınız alıyor mu bunu? Rica edeceğim kafanızı kullanın. Büyük ihtimal yüksek fiyat çekiyorlar ondan alamıyoruz.3 ay sonra kovulacak hocanın aklıyla mı vazgeçmiş çapsızlar.
Kaynak neresi renktaş?Bjk'ye gitmiş.
Tamam almayın ama çıkın, ilgimiz yok bu bedellere alamayız diyin.
20 gün oyaladılar taraftarı.