Ahmet Çakar, Terim'e Hücum Etti!

FT yandaşları hocayı o kadar çok örnek almışki aynı görüşte olmadıklarına iş hakaret etme boyutuna geliyo. FT'yi millete hakaret edecek kadar fanatikçe seven adam Fenerli olsa Aziz'e biat edecek adamdır zaten, taraftarlık seviyemi de bunun gibi dar görüşlüler belirleyemez. Gelirse başarılarında tabiki sevinecem. Ama bu Galatasaray'a olan tutkumdan, FT'yi sevdiğimden değil

Gercekki hakaret olarak algilaniyor

Dogru olmasa hakaret olarak algilamazdin

Cok net fbjklilerin gazina gelmis taraftarsiniz ( taraftar demeye bin sahit isterde hadi neyse)

Soyledigi her kelime dogrulugu ispat gerektirmeyen herkesin bildigi ama birileri tarafindan surekli uzeri ortulmeye calisan gercekler.Ne zaman millet olarak yalakalik yapmaktan kic yalayiciliktan vazgecersek ft gibi adamlar o zaman sirtimizdan iner

tapatalk

Yok hakaret olarak algilanmasin bir de millete terrörist demen.

Ft bali yeahhhhh ( tipik fbjk argumani)

Size göre ftnin her basarisi tesadufdurde %1000

Aziz yildirim nasilda girmis beyninize

Gercekki hakaret olarak algilaniyor

Dogru olmasa hakaret olarak algilamazdin

Cok net fbjklilerin gazina gelmis taraftarsiniz ( taraftar demeye bin sahit isterde hadi neyse)

Doğru olsa niye hakaret algılayım? Sana biatçi dedim hakaret almadın mesela.

Son gidişinden beri görüşüm net ve hiç değişmedi. Beyni yerine gazla çalışan adamların kim olduğu belli.

Fatih hoca fenerli olsa suan azizle tryi himayeleri altina almislardi arkasindaki buyuk taraftar destegi ile

Sizin sunepe lisecileriniz azizin altinda ezilirken

Ona karsi tek duran Adam gibi adam Ft dir

Sizin gibi taraftar olmaz olsun

Hicbir aidiyet hissi yok sizde gsye karsi

Onursuzca serefsizce ftye ve gsxe saldiran heriflerin fbjklilerin agzindan konusup taraftar oldugunuzu saniyorsunuz

Sizin gibi taraftarla GS yine iyi ayakta

bunlara prandelli, mancini gibiler müstehak
bu tayfanın galatasaraylılığı şüpheli zaten

terimciler köseye sıkıştı iyice , gsc olarak son darbeyi vurmalıyız

çok doğru parator bizim cebimizden çıkan paralarla servetine servet kattı ama yaşı eşşek kadar olmuş torun sahibi olmuş hala mafyavari tehditler tripler yeni türkiye nin yeni td si işte

Ft kıro, hakemleri döven, gazetecileri tehdit eden, kaba saba tam 1 maganda. Bu yüzden fbye yakışır cidden. Bizim kaliteli camiamızdan uzak dursun.

çapsız hamza dengeoğlu bile 3 kupa aldı bu ligde ft olmadan başarısız oluruz lafı kadar saçma bir laf yok 2003 te lucescu kovulmasaydı şuan tr nin bayer münih i olmuştuk

Hadi hepsini geçtim son çalıştığı yönetici bütün icraatleri ve uygulamalarıyla Galatasaray'a alenen düşmanlık besleyen tüpçü. Bunu bile bile bizi yarı yolda bırakan adama efsane demem ben.

Ben de insanların bir birini sürekli aşağılamasından, hor görmesinden nefret ediyorum.

Yok ilkokul mezunu, yok yumurta topuk, yok kebapçı. Ya bu kadar nefret kusmak nedir ya ? Ne manyak insanlar olduk ya !!!

Ben Terimi sevmem ama saygı duyarım. Adamın başarılarını tartışmanın kıskanmanın alemi yok.

Heee aynı ben Terim bugün gelmesin GSa, doğru değil diyorum. Bunun kendimce nedenlerini ortaya koyuyorum.

Ama insanlar ağzına ne geliyorsa ortaya kusmasından da nefret ediyorum artık.

Kimsenin kimseyi sevmediği, daha önemlisi saygı duymadığı yerde hiç bir alanda ilerleme olmaz.

Ahmet Çakar kimdir, ülke futbolu için ne yapmıştır ? E sen de doktorsun ama bütün işin fitne fesat !! Bu ülkeye 3gr faydan yok. Terimin kariyeri başarılarla dolu, bu ülkeye yaşatttığı gururlarla dolu. O hali ile yani ahmet çakar denen herifin deyimi ile "ilkokul mezunu" bu ülkeye senin gibi üniversite mezunundan çok daha büyük katkıda bulunmuş işte?!?!?

Geri
Üst Alt