Ahmet Çalık Galatasaray'da!

Ne alakası var ben duygusal yaklaşmayın diyorum orda. Millet diyorya Galatasaray'lı adam diye. Banane birader hangi takımlı olduğu. Yerli çöpe 2.5M bayılıyorsa benim takımım, veren yönetime de söverim yıllık 2 alan adama da.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duygusal yaklaşmakla ne alakası var ya

Sen açık açık desteklemeye karşı çıkıyorsun

İnşallah biz yanılırız

Atsana hadi forumdan alıştınız babanızın çiftliği zaten

Aslinda teorik olarak elbette babasinin ciftligi forum sahiplerinin .. para mi oduyoruz bu imkan icin , istedigini atar istedigini alir .

yarin bir sebep gostermeden , ben seni istemiyorum der vurur tekmeyi sana ya da bana , veya x kisiye

bu da forumlarda yeni moda oldu , sanki ucretli bir durumumuz var da hak iddia ediyoruz .. forumun sahibi kim bilmiyorum ama kimse mecbur mu forum kurup insanlari barindirmaya

istemiyorum der gonderir

acikcasi ben boyle bir ortamin sahibi olsam bu tip bir yoruma karsilik "peki gonderiyorum" der gonderirim ..

Aslinda teorik olarak elbette babasinin ciftligi forum sahiplerinin .. para mi oduyoruz bu imkan icin , istedigini atar istedigini alir .

yarin bir sebep gostermeden , ben seni istemiyorum der vurur tekmeyi sana ya da bana , veya x kisiye

bu da forumlarda yeni moda oldu , sanki ucretli bir durumumuz var da hak iddia ediyoruz .. forumun sahibi kim bilmiyorum ama kimse mecbur mu forum kurup insanlari barindirmaya

istemiyorum der gonderir

acikcasi ben boyle bir ortamin sahibi olsam bu tip bir yoruma karsilik "peki gonderiyorum" der gonderirim ..

Kendileri çalıp kendileri oynar o vakit. Forumların açılma amacı istediğinle konuşup istemediğini atmak değil.

Her maç kadrosu geldiğinde, Sabri var ise neden sövüyonuz adama o zaman ?

Sabri nin tepki gormesi , istenmedigini bilmesine ragmen 15 senedir garip garip aciklamalar , maclarda el kol hareketleri , "ben parami aliyorum ya istediginiz kadar konusun" tavri , reklamlara cikmasi ..

hamit ,selcuk gibilerin de benzer sebepler

ahmet ise kendisine bir teklif sunuluyor , kazancini 4 e katlayacak , neden kabul etmesin , sahaya daha cikmamis durumda ,neden adama saydiralim mantigi ne bunun

Sabri nin tepki gormesi , istenmedigini bilmesine ragmen 15 senedir garip garip aciklamalar , maclarda el kol hareketleri , "ben parami aliyorum ya istediginiz kadar konusun" tavri , reklamlara cikmasi ..

hamit ,selcuk gibilerin de benzer sebepler

ahmet ise kendisine bir teklif sunuluyor , kazancini 4 e katlayacak , neden kabul etmesin , sahaya daha cikmamis durumda ,neden adama saydiralim mantigi ne bunun

Sahaya çıkıp rezil oynamasını mı bekleyelim peki ? Ne bekliyonuz Ahmet'den merak ediyorum. Adam bildiğin düz vasat defans oyuncusu. İlla protesto etmek için hata yapmasını mı beklemek lazım ? Testi kırılmadan diye bir söz var.

testi kirilmadan lafi transfer edilmeden onceki anlar icin gecerli . adam imzayi attigi anda bir saat sonra bile kovsan 4,5 senelik parasi da bonservisi de odeyeceksin

herkes ne diyor "biz de istemiyorduk ama alindiysa ,engel olamadiysak ,bundan sonra madem bu para kasadan cikti , bari faydalanabilir miyiz ona bakalim"

bunu anlayabilecegini dusunuyorum

tevfik fikret'in kemikleri sızlıyor ve meşhur şiirini geleceğimize yazmış

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyice cöplüge cevirdiler kulubu.Komisyoncuların burnundan fitil fitil gelir inş.

Desteklesek ne olacak sanki ilk macta elimizde patlar hatalari ile

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

ahmet i henuz sahaya cikmadan elestirenlerin kistasi su olmali .. mesela ben almazdim ama alindi diye uzulmem , alternatifler devre arasi bu kadarina imkan vermistir der desteklerim oyuncumu

ama gidip de kotu oynarsa da oynadigi gun elestirimi esirgemem .. tavrim budur

fakat burada varsayalim , macin kitlendigi bir derbide , ornegin fb macinda 0-0 iken cikip gol atip maci kazandirdiginda kesinlikle sevinmem diyebilecek olanlar elestirsin

bunu abartarak su sebeple soyluyorum , daha adam bir dakika bile OYNAMADI .

ahmet i henuz sahaya cikmadan elestirenlerin kistasi su olmali .. mesela ben almazdim ama alindi diye uzulmem , alternatifler devre arasi bu kadarina imkan vermistir der desteklerim oyuncumu

ama gidip de kotu oynarsa da oynadigi gun elestirimi esirgemem .. tavrim budur

fakat burada varsayalim , macin kitlendigi bir derbide , ornegin fb macinda 0-0 iken cikip gol atip maci kazandirdiginda kesinlikle sevinmem diyebilecek olanlar elestirsin

bunu abartarak su sebeple soyluyorum , daha adam bir dakika bile OYNAMADI .

Ben sevinmem, sevinmeyeceğimde.

Idolu semih olan adami mi aldik simdi
Soyguncu karaktersizler sirketleriniz batar umarim 1 kurusa muhtac olursunuz

Ahmet Çalık transferinden beklentisi olan arkadaşlar görüyorum ve üzülüyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt