- 26 Ekim 2009
- 8.103
- 2.017
- 1.588
Pasamizin bizi batirmak icin Dursunu kendi getirdigine artik eminim. El atmadigi bir biz vardik onada el atti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimizde serdar semih koray hakan var, serdar haric hepsi yetersiz, serdar da malesef hep sakat, mehmet topal bile milli takimda stoper oynuyor bunlar hala yerli stoper alma derdindeler
Yenilen 16 golun dokuzu kafa golu, ama hala 1 84m boyunda stoper aliniyorsa yapacak birsey yok...
Umarim ahmet bizi yaniltir
Beklenti degil, ne yapalım alındı bunu taraftar olarak bu saatten sonra değiştiremeyiz. O yüzden çıkmayan candan ümit kesilmez modunda hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ona bakarsak Serdar Aziz içinde çöp deniyordu ama adam oynadığı bir kaç maçta çok iyi oynadı. Tabi sonuçta çok sık sakatlanması yüzünden toplam katkısı yeterli olmuyorAhmet Çalık transferinden beklentisi olan arkadaşlar görüyorum ve üzülüyorum
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iste serdar aziz bu yuzden çöp.Adam her sene en az 10-15 mac kaçırıyor sakatligi yuzunden.Stoperse bir istikrar olması lazim bence Serdar Aziz futbol hayatını noktalaması lazım.Ahmet iyi bile olsa bize ilaç olacak stoper değilBeklenti degil, ne yapalım alındı bunu taraftar olarak bu saatten sonra değiştiremeyiz. O yüzden çıkmayan candan ümit kesilmez modunda hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ona bakarsak Serdar Aziz içinde çöp deniyordu ama adam oynadığı bir kaç maçta çok iyi oynadı. Tabi sonuçta çok sık sakatlanması yüzünden toplam katkısı yeterli olmuyor
Bakalım önce bir iki maç izleyelim. Ben daha bu adamı hiç izlemedim o yüzden görmek istiyorum bakalım.Iste serdar aziz bu yuzden çöp.Adam her sene en az 10-15 mac kaçırıyor sakatligi yuzunden.Stoperse bir istikrar olması lazim bence Serdar Aziz futbol hayatını noktalaması lazım.Ahmet iyi bile olsa bize ilaç olacak stoper değil
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi