Ahmet Çalık Galatasaray'da!

Pasamizin bizi batirmak icin Dursunu kendi getirdigine artik eminim. El atmadigi bir biz vardik onada el atti.

Elimizde serdar semih koray hakan var, serdar haric hepsi yetersiz, serdar da malesef hep sakat, mehmet topal bile milli takimda stoper oynuyor bunlar hala yerli stoper alma derdindeler

Yenilen 16 golun dokuzu kafa golu, ama hala 1 84m boyunda stoper aliniyorsa yapacak birsey yok...

Umarim ahmet bizi yaniltir

Elimizde serdar semih koray hakan var, serdar haric hepsi yetersiz, serdar da malesef hep sakat, mehmet topal bile milli takimda stoper oynuyor bunlar hala yerli stoper alma derdindeler

Yenilen 16 golun dokuzu kafa golu, ama hala 1 84m boyunda stoper aliniyorsa yapacak birsey yok...

Umarim ahmet bizi yaniltir

Yaniltmaz abi yaniltmaz.

Mehmet topal oynuyor milli takimda stoperler sakat olunca!! Hayale gerek yok!!

Ahmet Çalık transferinden beklentisi olan arkadaşlar görüyorum ve üzülüyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beklenti degil, ne yapalım alındı bunu taraftar olarak bu saatten sonra değiştiremeyiz. O yüzden çıkmayan candan ümit kesilmez modunda hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ona bakarsak Serdar Aziz içinde çöp deniyordu ama adam oynadığı bir kaç maçta çok iyi oynadı. Tabi sonuçta çok sık sakatlanması yüzünden toplam katkısı yeterli olmuyor

yine semih ve hakan oynayacak ne gerek vardı ki masraf yapmaya?

Beklenti degil, ne yapalım alındı bunu taraftar olarak bu saatten sonra değiştiremeyiz. O yüzden çıkmayan candan ümit kesilmez modunda hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ona bakarsak Serdar Aziz içinde çöp deniyordu ama adam oynadığı bir kaç maçta çok iyi oynadı. Tabi sonuçta çok sık sakatlanması yüzünden toplam katkısı yeterli olmuyor
Iste serdar aziz bu yuzden çöp.Adam her sene en az 10-15 mac kaçırıyor sakatligi yuzunden.Stoperse bir istikrar olması lazim bence Serdar Aziz futbol hayatını noktalaması lazım.Ahmet iyi bile olsa bize ilaç olacak stoper değil

Iste serdar aziz bu yuzden çöp.Adam her sene en az 10-15 mac kaçırıyor sakatligi yuzunden.Stoperse bir istikrar olması lazim bence Serdar Aziz futbol hayatını noktalaması lazım.Ahmet iyi bile olsa bize ilaç olacak stoper değil

Bakalım önce bir iki maç izleyelim. Ben daha bu adamı hiç izlemedim o yüzden görmek istiyorum bakalım.

Bunun dışında bunların pek yabancı oyuncu almaması ya beceriksizlik yada türkiyeden yaptıkları transferlerde gerçekten bişeyler çeviriyorlar.

Bu sadece komisyon değil bence uefa'dan gerçek rakamları kaçırma falan olabilir.

allah belanızı versin ne kadar küfretsek boş futboldan soguttunuz serefsizler

5 ten kapı açtı 2.5 a bıraktı cavcav bizim nazifoğlu yüzde 100 ucuzlattım iyi pazarlık yaptım diye çok mutludur..
adamın oynadığı ispatladığı ne varki henüz 5 milyon euro değeri olsun?
maksimum 1-1,5 milyon euroya kadrondaki sağlam stoperleri yedeklemek için alınabilecek ahmet çalıkı direkt 11 için aldık..hayırlısı

kafa gollerini yemeye devam :(
ne doymaz gözünüz varmış arkadaş.
yetmedi mi çaldıklarınız ?
milli takımda adam gibi stoper olsa mehmet topal orda oynatılır mıydı ?
kim bundan ne medet bekliyor ki ?

Asil eglence seneye.

Ahmet serdar tandemi.

Iki beyinsiz stoper. Seneye stoper transferide yapilmaz cunku hayallerindeki stoper grubu ellerinde olucak. 5 beyinsiz yerli stoper. Toplasan bir duzgun stoper etmiyorlar.

Bu adam koray dan iyi mi şimdi ?

yav halı saha maçına bile çağarmayacağım semih bile bu adamdan iyidir.

Hey gidi Galatasaray hey . Sen bu hallere düşecek takımmıydın.

4,5m euro serdar aziz.

2,5m euro Ahmet çalık

1,8m euro cavanda

2m euro linnes

2,5m euro donk.

soyguna bak soyguna.....

Hiç hak etmediği halde birilerine soyguncu dediniz 2 yıl üst üste şampiyon yapan avrupada çeyrek final oynayıp 2 yıl üst üste grutan çıkan

Kadın basket takımına kadın basketbolunun en büyük kupasını kazandıran. Erkek basketbolda eurolig de son 8 bırakan adamı kovaladınız beter ettiniz.

O adamın aldığı Muslera Sneijderi çıkart bu takımdan kümeye oynar galatasaray...

Çok büyük bir soygun var galatasaray da ve buna kimse ses çıkarmıyorsa bunun 2 sebebi

Birileri Galatasarayın mallarına göz koydu ki bu mallar istanbulun en değerli arazilerinden.

Birileri göz koydu birileri istedi ,

Galatasarayın liseli ağa babalarıda susdular susturuldular belki parayla belki başka bir sebeple

önce Ali sami Yen

yakındada riva ve florya gidicek elimizden yok pahasına

Olası bir Avrupa kupasına katılamamamızın hesabını kim verecek?
Finansal Fair playden değil ligi 5.bitireceğimiz bile şüpheli bence..

Rodriguez ve Calık'a 6 m vereceğimize bu paraya 1 tane şampiyonluk getirecek transfer yapabilirdik ama biz 2 adet çöp aldık. Başımıza ne geldiyse şu 2.5-3.5 m avroluk adamlardan geldi.

Allahtan Ersanı kargalar aldı.Yoksa bu gerizekalılar kesin onuda alacaktı.

Koskoca Galatasaray'in defansina bak.

Sabri - Ahmet - Hakan - Carole

ho

ahmet bizim evladımız sayılır artık, arkasında durmamız lazım

C2DBB_vWgAAZ12c.jpg

Geri
Üst Alt