Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
emeği geçen herkesin allah belasını versin o komisyonlar boğazınızdan geçmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KAP:
Profesyonel futbolcu Ahmet Yılmaz Çalık'ın Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği ile resmi görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Bir de ' artık transfer edildi destek olalım ' furyası var. Su veren hortumu...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne yapalım
Ahmete sövelim mi, hakaret mi edelim
Aynen öyle. Transfer edildi diye sevelim, saygı mı duyalım ? Birde hiç duygu sömürüsüne girmeyelim adamlar senin benim hayatımız boyunca göremiyeceğimiz parayı 1 ayda alıyor. Yok Galatasaray'lıymış eee bende Galatasaray'lıyım hemde 5 kuruş almayarak. Defolsun gitsin haram zıkkım olsun kazanıcağı para.
Aynen öyle. Transfer edildi diye sevelim, saygı mı duyalım ? Birde hiç duygu sömürüsüne girmeyelim adamlar senin benim hayatımız boyunca göremiyeceğimiz parayı 1 ayda alıyor. Yok Galatasaray'lıymış eee bende Galatasaray'lıyım hemde 5 kuruş almayarak. Defolsun gitsin haram zıkkım olsun kazanıcağı para.
Mantığa bakO zaman hiçbir futbolcuyu destekleme, çünkü hepsi senin ömrün boyunca göremeyeceğin parayı 1 ayda alıyor. Sen futbol falan izleme en iyisi.
Mantığa bakO zaman hiçbir futbolcuyu destekleme, çünkü hepsi senin ömrün boyunca göremeyeceğin parayı 1 ayda alıyor. Sen futbol falan izleme en iyisi.
Hakan gitti hakancılar kaldı
Temizlik şart