Ahmet Çalık Galatasaray'da!

emeği geçen herkesin allah belasını versin o komisyonlar boğazınızdan geçmesin

Bir de ' artık transfer edildi destek olalım ' furyası var. Su veren hortumu...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KAP:

Profesyonel futbolcu Ahmet Yılmaz Çalık'ın Kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

(ilk mesaja eklenmistir.)

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fenere en son 3 0 yenildikleri maçta Fernandao ayısı bile yanından messi gibi geçmişti.Kaç para yedi acaba dursun kardeşler bu transferden.O kadar iyi bir stoperki milli takımda Topalı stopere kaydırıp bunu yedek bırakıyordu Terim.

Rezalet. Bu adamın elimizdekilerden hiçbir fazlası yok hatta Sadece Semihten biraz daha iyi.

Serdar Hakan Koray bu çocuğu donunda sallar lar.

Olcan'dan boşalan koltuğa oturup mutfak masraflarını tekrardan 2 ye katlayacaktır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi adıma .. bu aciz bu sığ bu vizyonsuz yönetim gidene kadar toplu iğne almak yok...

Koca Gakatasarayı Anadolu klubü yaptınız Allahın cezaları..

Bi bjk nin bi fb nin kadrosuna bakın bi bize.. be

Çocuğun ne suçu var be. Tabiki destek vereceğiz Ahmete.

Ne yapalım

Ahmete sövelim mi, hakaret mi edelim

Aynen öyle. Transfer edildi diye sevelim, saygı mı duyalım ? Birde hiç duygu sömürüsüne girmeyelim adamlar senin benim hayatımız boyunca göremiyeceğimiz parayı 1 ayda alıyor. Yok Galatasaray'lıymış eee bende Galatasaray'lıyım hemde 5 kuruş almayarak. Defolsun gitsin haram zıkkım olsun kazanıcağı para.

Aynen öyle. Transfer edildi diye sevelim, saygı mı duyalım ? Birde hiç duygu sömürüsüne girmeyelim adamlar senin benim hayatımız boyunca göremiyeceğimiz parayı 1 ayda alıyor. Yok Galatasaray'lıymış eee bende Galatasaray'lıyım hemde 5 kuruş almayarak. Defolsun gitsin haram zıkkım olsun kazanıcağı para.

Mantığa bak :D O zaman hiçbir futbolcuyu destekleme, çünkü hepsi senin ömrün boyunca göremeyeceğin parayı 1 ayda alıyor. Sen futbol falan izleme en iyisi.

Adam geldi

Desteklemekten başka çare yok

Desteklemek ve sevmek iki ayrı şey

Kin besleyeceksen git başka takım tut

Son düzenleme:
Ahmet Çalık şüphesiz kapakları takacaktır.

Mantığa bak :D O zaman hiçbir futbolcuyu destekleme, çünkü hepsi senin ömrün boyunca göremeyeceğin parayı 1 ayda alıyor. Sen futbol falan izleme en iyisi.

Ne alakası var ben duygusal yaklaşmayın diyorum orda. Millet diyorya Galatasaray'lı adam diye. Banane birader hangi takımlı olduğu. Yerli çöpe 2.5M bayılıyorsa benim takımım, veren yönetime de söverim yıllık 2 alan adama da.

futbolcu ol renktas sen de kazan o parayi

Geri
Üst Alt