Ahmet Çalık Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Bir gün aniden ölüm bizimde karşımıza çıkacak şüphesiz, Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin.. Ruhuna el Fatiha..

Gencecik bir insan. Mekanı cennet olsun ailesine ve sevenlerine sabır dilerim.

Çok üzücü gerçekten. Temiz bir futbolcuydu. Daha 27 yaşında..

Metrelerce sürüklenmiş, yazık ya.Gencecik insan hayatının baharında daha.İçimiz yandı Ahmet 😔 Allah rahmet eylesin, bütün sevdiklerine bol sabır versin.

Arabasından Konyaspor atkısı çıkardılar şimdi of

3 yıl önce de Josef Sural'ı kaybetmiştik kazadan.

Çok üzüldüm hem de çok.

Hayatın fani olduğunu yine gördük. Zamanında yerden yere vurup hakaretler edildiği zaman çok üzülüyordum. Şimdilerde Ömer Bayram'a aynı tepkiler gösteriliyor. Kapasitesi belli insanlara haddinden fazla yüklenilmesi çok anlamsız geliyor bana. Şimdi adam melek oldu gitti. Çok acı çok.

üzüldüm valla

Allah rahmet eylesin, ailesine başsağlığı diliyorum.

Allah rahmet eylesin, igrenc bir hafta.

Vay be gencecik yaşta
Allah rahmet eylesin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevdiklerine sabırlar diliyorum. Çok düzgün, beyefendi bi insandi. Bahara düğünü vardi. Hayat bazen bombos anlamsız oluyor. Mekanin cennet olsun.

Ailesine ve sevdiklerine sabır diliyorum. Eski futbolcumuzdur, hizmet etmiştir. Bizim içinde üzücüdür. Başımız saolsun.

kimseyi üzmemek gerek, bi varsın bi yoksun. dün ki yaşanan olaylardan sonra bugün böyle bi olayın olması umarım herkesi daha bi aklı selim davranmaya yöneltir. o onu kovmuş o şunu söylemiş küfürleşmeler falan ne gerek var abi, al işte çocuk gencecikti ona da neler dedik zamanında 1 saniyelik olayla aramızdan ayrıldı

Oha. Allah rahmet eylesin. Sok oldum resmen.

Geri
Üst Alt