Ahmet Çalık Transferinde Rakamlar Belli Oldu!

bok 700bin euro alacagi ücret sondakikayla 1,2milyon euro allah belanizi versin chedjou bundan iyi serefsizler yeter lan!!!!

Bu ahmet bulutun işin içinde olduğu hiçbir transferin kulübün lehine olması mümkün değil.

Mehmet Özbek kefilmis bu transferde.

Şu kulüplerin yapılan transflerine biri dava açsa ya kurtulsak futbol ailesi olarak yöneticilerden menajerlerden falan

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi hasthag falan açsanıza Twitter'de böyle alır adamlar tabi mal mal seyrederiz biz de. Benim gıcık olduğum konu Ahmet Çalık değil elinde zaten 5 tane 3.sınıf stoper var sen gidip 3.sınıf 6.stoperi alıyorsun. Parayı basıp üst seviye birini alsalar ya da tecrübeli yaşı biraz geçmiş bi stoper bile olur ama aynı seviyede bilmem kaçıncı stoperi alıyorsun bu mallık bile değil düpedüz hırsızlık bence.

Bizim en buyuk derdimiz uzun boylu stoper .. Bu kısa boylu (180 lik) , guresci tipli adam bizim sıkıntımıza derman olmadıktan sonra isterse bedeva oynasın, bonservisi olmasın.. Yazıktır, gunahtır.

Hürriyette yıllık 1.2 milyon € yazıyor

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.2 iyiymiş ben kafadan 2'den aşağı almaz diyordum.

Ahahahaha iyi oluyor iyi Semih - Çalık tandemini görmek için sabırsızlanıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elinde 5 stoper var. Hepsi de 2.ligde oynasa dikkatini cekmeyecek yeteneksiz karaktersiz futbolcu bozuntuları. Chedjou'yu gonderip onun yerine bu hıyarı getirmek en hafif ifadeyle gsye ihanettir.

umarım ilhan başkan 5 milyonda diretir

bu hırboya 1.2 milyon euro maaş veren en adi ..

tabi semih kayaya 1.7 veren de öyle

Hayat boyu unutmucaz bu çapsız dursunu
Kendimi zor tutuyorum haberlere felan bakmiyim morel çökmesin diye ama olacak iş değil

Türkiye her şeyiyle kalitesine göre pahalı bir ülke oldu.
bu durum sadece futbolcularda böyle değil
ev,araba,tatil,içecek,lokanta,sebze,meyve,kıyafet,petrol ürünleri......
5-7 sene içerisinde durum daha kötü olacak,ciddi borç batağına doğru sürükleniyoruz

Geri
Üst Alt