Ahmet Çalık Transferinde Rakamlar Belli Oldu!

Batırın lan kulübü batırın! Alın münasıp bir şekilde kullanın. Sonra para sıkışınca enayi yolmaya çalışın, malum taraftarı enayi olarak görüyorsunuz.

Bu transfer şu rakamlara olsun 1 kuruş harcamayacağım, arkadaşlarıma da harcatmayacağım. Yeter ulan bu kadar yüzsüzlük olur artık.

Allah'ım çıldıracağım az kaldı.
e7fbfcc4aa27d17bba080cef8f66a2b1.jpg

Bu adama maaşında indirim yaparsan alırız desen 400 bin TL'ye bile gelir nasılsa GS'de formaya giyeceğim diye. Ahmet Çalık'ı transfer etmekten daha saçma bir şey varsa o da mevcut maaşından fazlasını önermek. Saçmalık master level ise 4-5 katını önermek. Ne yazık ki bunu yine koyuyorum hala tıkır tıkır çalışıyor.

GPB8z2.jpg

İyi bari en azından yıllık ücreti düşük,ne yapalım tecavüz kaçınılmaz gibi bari zevk alalım abv dursun ve yönetim daha ne diyeyim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllık ücreti düşük mü?Adam 500 bin liraya oynuyormuş.Biz 700 bin euro yani 2 milyon tl vereceğiz.Topunun canı cehenneme.:mad:

eskiden bu formayı giymek için oyuncular fedakarlık yapardı
şimdi biz formayı giydirmek için neyimiz var neyimiz yok önlerine döküyoruz
başkan camiamızın büyüklüğünden bahsediyor sürekli
ama kendi bunun farkında değil

Yuhhhhhhh 2.5 mu lan yuhhhhhhhhhhh

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 yıllık imzalasak 1.2den başlayıp artacağını varsaysak 7 m euro diyelim, 4 m bonservis, 1.5 m menajer payı, 2 m mehmet özbekin komisyonu falan derken 15 milyon euroya gül gibi bir ahmet calikimiz oldu HO.

Şerefsizler sizi bu nasıl transfer kan emici çapsız vasıfsız elemanlar nefret ediyorum sizden kulubun içine ettiniz lan şu tiplere bak şu uğraştığımız transferlere bak, aldığınız komisyonlar burnunuzdan fitil fitil gelsin

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alan şerefsizdir.

İlhan Cavcav: "Ahmet Çalık için, 4M €'dan aşağısına kabul etmeyiz"

Oncelikle bu transfere bedava dahi olsa karsiyim , onu soyleyim de topa tutmayin

fakat oyle 500 bin tl yi filan duyunca ucak bileti bile almaz gorusmeye gelmek icin . Masaya oturdugunda bizim yoneticimize "sen sabriye , selcuka , semihe veya chedjouya ne oduyorsun ondan bahset once" demezse adam degilim

selcuk 10 milyon TL kazanacak bu performansla , sabri 5 milyon alacak , sen 22 yasindaki adama 500 bine evet dedirteceksin ?

Bazen hayal dunyasinda yasadiginizi dusunuyorum .. Yasin icin de ayni , adam zam istiyor , tamam gonder veya yenileme sozlesmeyi okeyim ama o da sorar selcuk benim 3 katim is mi yapiyor diye

siz oyuncularin oo GS de oynuyorum bedava da olsa olur dedigini filan mi saniyorsunuz , hepsi kendini bir digeriyle kiyasliyor .. Hem icerdekiler hem de yeni gelenler

Sayın kongre üyemiz gerçekten doğru söylüyor. Yasin'in sürekli takımı provoke etmesinin başka nedeni olamaz.Takım içinde maaş dengesizliği var, ilk olarak bu sorunun çözülmesi lazım.

Sunu diyebilirsiniz , gecmiste yapilan hatalar hukuki yonden el kol bagliyor diye aynilarini yine mi yapalim

tabi ki yapmayalim ama oyuncular da isteyecekler iste , tercih , ya mevcutlarla devam ederiz ya da bu rakamlari cekecekler bize

tercih bizim

Bizim takımda eray gibi ne iş yaptığı belirsiz bir kişi 900 bin tl alıyor seneye 1 milyon tl olacak.Ahmet çalık 1 milyon tl yeter diyenler var adam bunu bilmiyormu sanıyorsunuz? Floryada yarım sezon yatan gündoğan,adili,karacan muhteşem üçlü ne alıyor bir bakın isterseniz ? Çalık için en az 2,5 m€ bonservis ve 500 bin € yıllık ücret olur daha aşağısı hayal olur.

Geri
Üst Alt