Ahmet Nur Çebi: "30-40 milyon Euro gelirin en fazla 10 milyon Euro'sunu harcadık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
FAXzf2wWQAcfKVG

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Hollanda'nın Ajax ekibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız için transfer planlamasını özenli yaptık ama maalesef eksiklerimiz var. Sergen Hoca ile ben teknik-taktik konuşmam. İkimiz de espriliyiz. Başkan-hoca gibi değil ağabey-kardeş gibiyiz" dedi.

"Sakatlıklarımızın yarıdan daha fazlası darbelerden kaynaklanıyor. Malatyaspor maçını izlerken canım yandı. Sonraki maçlarda da bakıyorum nasıl bir meslektaşının spor hayatıyla, ekmek parasıyla oynayacak kadar sertleşebilir merak ediyorum. Sakatlıklar da bitecek. Sivasspor maçını da dışarıda oynamamızı gerektirecek bir durum yok"

"Bu kadar sık maç oynamak kolay değil. Zor maçlar bunlar. Hafta sonu kendi sahamızda oynayacağız. Sakatlıkların, tek başına zeminden kaynaklandığını düşünmüyorum. Öyle olsa zaten maçı başka yerde oynatmayı tercih ederim."

"Ersin ve Rıdvan ile birlikte altyapıdan gelenler, Türkçe konuşabildiği için iletişimi rahat kurduğum kardeşlerim. Her şerde bir hayır vardır. Sakatlıklar ile çıkıyoruz ama bu sakatlıklardan altın 2-3 çocuk daha çıkacak."

"Hakemlerin performansından rahatsızız. Milli aradan önceki maçları da görüp sonra görüşlerimi kamuoyu ile paylaşacağım. Bunun peşini bırakmaya niyetim yok ama sağlıklı ve dikkatli olmak istiyorum çünkü hakemlerin de işi kolay değil. Susuyorsak nedeni var. VAR odasında oturup, görmemek ayrı bir şey. Kamera önünde 3 kere izleyip temiz diyorsan adama hesabını sorarlar."

"Beni ne motive ediyor? Şampiyonlar Ligi'nde top koşturacağız. Geldiğimizde ekonomisi bitmiş kulübü yönetebilir hale getirdik. Kendi özünden gelmiş bir hoca ile başarılı olmak. Bunlar motive ediyor. Bizim bitmeyen bir muhalif kesimimiz var"

"30-40 milyon Euro gelirin tamamını harcamadık. 3-4 oyuncu alıp da tamamını harcamadık. En fazla 10 milyon Euro'sunu harcadık. Kimilerine göre heba ettik! Ama grupta her galibiyetin 3 milyon avro, beraberliğin de 1 milyon avro olduğunu düşünürsek Şampiyonlar Ligi'nden gelen gelirin bir kısmının harcanmasının doğru olduğunu düşündüm."

"Federasyon her sene karar değiştiriyor. Yabancı kuralını gelecek sene değiştirebilirler. Bu kararlar verdikleri gibi devam edecekse ona göre planlama yapalım.

"Serdar Saatçı, Altay maçında basit ve temiz bir futbol oynadı. Ben bugün Ajax maçında da ondan iyi bir oyun bekliyorum."

"Sosyal medyada yazanların çoğu troll hesaplar. Bir tane başkan adayı var. Bana rakipti, ondan önce adaydı, ondan önce de adaydı. Kalkmış bizi eleştiriyor. Faiz oranlarını daha yüksekten aldınız diyor. Öyle de bir yazmış ki sanki ordinaryüs ekonomi profesörü"

"Beşiktaş taraftarının bir söylemi var, çok güzeldir o. "Sevinmek için sevmedik" diyorlar. Televizyon karşısında da olsa keyif almaya baksınlar, dua etsinler. İnşallah güzel bir maç olacak."

ANÇ : Parayı geleceğe yatırıyoruz , başka kulüpler gibi israf etmiyoruz.

0 puan toplasalar ne gulerim.

Bu arada klubu yokusa surukluyor, taraftar farkinda degil. Bunlar bu sene ilk 2ye giremiyecekler. Sampiyonlar liginden olunca seneye vefa sezonu derler.

ne yani ahmet çebi paralar nerde diye soramayacak mıyız

" Ama grupta alınacak galibiyet ve beraberlikten gelecek paralar da var"
Tam bir vizyoner.

İşimiz duaya kaldı demek istemiş.

Tamamını harcamadın da seneye bu adamların yerıne paf takımdan adamları mı oynatacan yerıne adam alacan sonucta bonservısıne degıl kırasına vermıssın

Ljajic 3.5
Lens 2.5
Douglas 1
Pjanic 3
Bat 3
Teixera 3
Rosier 4.5+1.5
Ghezzal 3+3
Larin 1.5
Nsakala 1
Vida 4
Wellinton 1
Montero 1
Kaleciler total 1
Ivır zıvır yerliler 5
Josef 1.5
Atiba 500
Nkudou 2

Net 46 m euro harcama ediyor daha bunun vergileri var.

Bir yerde ya usülsüzlük yapıyorlar ya da yalan söylüyorlar.

Brüt 70 m euro civarı harcamaları var.

Sizin işiniz Kabe'nin icinde dua etseniz bile ćözulecek türden değil bu akşam sayin başkan.

Algınıza geçireyim be, ne ağladınız

PSV maçı 11i, Muslera, Marcao ve Kerem 3lüsü dışında 11 oyuncusu yok

Bunların Ersin, Nsakala, Rıdvan, Josef, Batsuhayi ve Rosier gibi 6 tane 11 topçusu var günlerdir ağlıyorlar

IMG_0125.jpg

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Sn. Çebi haklı. Tecavüz kaçınılmaz görünüyor ve zevk almaya bakmak gerek.

Keske söyle güzel bir kaysalar da size aglamalarinizi izleyelim keyifle.

Geri
Üst Alt