Ahmet Nur Çebi: "Erden Timur söylediği lafların nereye gittiğini öğrenecek"

Burak elmasın karşısında iki büklüm olan adama bak karşında edendi birisi var diye sesin çok çıkmasın anladığın dilden konuşmasını da bilir Erden bey

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ossuruk

bu gür konuşmayı tff ye yapamaz, ali koça da yapamaz hele ts medyasına hiç yapamaz.

bize yapıyor neden çünkü hepsi aynı amaca hizmet ediyor.

buna cevabı stat müdürü versin ya da ne bileyim yardımcı antrenörlerden biri

Şiddetli tiner ve kemik eksikliği var gibi

Nefret ediyorum bu adamdan, hatta kOÇ' tan daha çok nefret ediyorum

Erden timur ne demis yav

Bu zkkler de kendini bir şey sanıyor. Siz kimsiniz ulan? Başkanından taraftarına gerçekten mal ordusu. Demin bir tane tinersporlu de Abdulkerim’in kırmızısı doğru dedi. Senle bir daha futbol konuşmayalım deyip kapattım.

Erden timur ne demis yav
Erden Timur:

"Kimsenin ikinci sarı kartı vermeyeceği bir pozisyonken, hakem çok yakınken... Sayamayacağım birçok şey var. Her zaman iyi niyetli olmanın karşılığının bu olmaması lazım. Bağırıp çağırmak, TFF'ye baskın ziyaretlerde bulunmak herkes için kolay."

"Dışarıda her zaman Galatasaray üslubuna yakışan şekilde olacağız. Hata varsa niyet sorgulanmaz, kasıt varsa sorgulanır. Bu sadece bize değil, yeni seçilmiş TFF'ye karşı da yapılmak isteniyor. Bunun da altını çizmek istiyorum."

Yasi buyuk ya hani, biliyor karsisindaki de efendi adam, laf yapiyor guya...

Kop gel Unal Baskan diyorum boyle anlarda, elini de dilini de bir tarafina monte ederdi.

bu herif mahallenin dayısı seklinde niye takılıyor yaw. ali koc dahil kimsenin sesi çıkmıyor çebi denince.

Geri
Üst Alt