Ahmet Nur Çebi: "Malatya şehri yıllarca averaj takımı olarak anılmak istemez"

Artık cevap falan vermesinler ya geç kaldılar bu işler için, dikkatleri saha dışına çekmeye çalışıyorlar bu algılara düşmeyelim maça odaklanalım.Şimdiden sonra laf dalaşına girmek sadece konsantrasyonu bozar

Bu devirde saha dışının saha içi kadar onemli oldugunu hatirlatmak gerek yönetime. Yoksa başımızı vururuz. Lobi açısından yonetimimizin birsey yapmasına gerek yok. Galatasarayin ismi yeter beşiktaşı dövmek için. Kullanmaliyiz bunu. Yoksa ortam it kopuğa kalıyor

Böyle açıklamalar her zaman ters teper. Ben Malatya social medya sorumlusu olsam, buna cevaben yorumsuz Liverpool Beşiktaş maç tabelasını koyardım.

Fb'nin son maç öncesi açıklamasını hatırla, sonuç hüsran.

Bir camiayı böyle şeylerle itham edemezsin bunun lamı cimi yok.
Bu açıklama anca düşman doğurur.

Gscimbom mobil
Yahu derdim biz de aynı açıklamaları yapalım değil. Artık her şey son maça kalmışken takıma bir sahip çıksınlar yahu.

terbiyesiz herif akıllanmadı hala. o fındık kadar beyni ile malatyaspor'u etkilemeye çalışıyor. sen göztepe'yi geçebilecek misin peki?

Bu konuştukça takımı dahada batıyo bırakın konuşşun işimize gelir takımındaki baskıyı dahada artırır

Verilecek tek cevap elbette ki Göztepe ne kadar şerefliyse Malatya da o kadar şereflidir bizim tek konsantrasyonumuz önümüzdeki maç olmalı. Bunun dışında gereksiz tartışmalara girmek bizim zararımıza olur.

Bu konuştukça her şey bizim lehimize ilerliyor şampiyonluktan sonra buna çok güzel göndermeler yapacağız şimdilik sakin olalım.

Demek ki Hatay istiyormuş.

Yahu derdim biz de aynı açıklamaları yapalım değil. Artık her şey son maça kalmışken takıma bir sahip çıksınlar yahu.
Ortamı germeye gerek yok.
Biz açıklamayı kupa töreninde yaparız.

Düşünsene şu açıklamayı Cengiz başkan yapıyor.
Ben taraftar olarak utanırım başkanın yerine.

Gscimbom mobil

Göztepe bi çaksın şunlara da kendimizden gevşek.Malatya da çıkıp siz kendi isinize bakın dese

Geri
Üst Alt