Ahmet Nur Çebi, Utanmadan Hakemlerden Şikayetçi Oldu

Hakem konusunda katiliyorum. Vida ve Josef'i oyunda tutmamaliydi. Ayrica, Larin'in sari kartini da atladi. Bu acidan hemfikirim bu amca ile. Katilmadigim konu ise sampiyon olabilecekleri. Avrupa Ligi'ne gidecek sirada bitirirseniz dua edin.

Başlığı okuduğumda Nur Çebi Sergeni kovdu sandım.

Ahmet Nur Çebi: Utanmadan hakemlerden şikayetçi oldu!

Diyip gidip Sergen'i kovdu sandım

Abi adam çıkmış açık açık bize sözler verildi, tutulmadı diyor. Yani kısaca hakemler bizi kayiracaklardı, taktir haklarını bizden yana kullanacaklardı diye söz verildi ama tutulmadı demek!

O yüzden bunlara geçen sezon ne kart, ne faul veriliyordu. Çok pis işler dönüyor çooook.

Bu kargalar ve sergen sadece bizim mactan sonra hakemi begenmisti. Tabi begenir.O macta resmen katletti o tinerci aydinus. Bu Necip bizim macta her hareketi kartlikti. Karga aydinus kart bile vermedi, texeira nin dirsegi Kereme falan.penalti tekrarlanmaliydi. Neyse..aglayın kargalar.

Biz demek ki başka bir maç izlemişiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mevzu hakemlerse hocayı niye gönderdiklerini sorsunlar.

Aleyhinize eksik bile karar verdi
Hangisi hatalı ula... penaltı mı kırmızı mı
İyice yüzsüzleştiniz artık
O rezil futbolunuz sonrası bir de hakeme sarıyorsunuz
Koç gibi bu da iyi uyutuyor taraftarını

Bjk nin bu sene hakkını yiyorlar
Tatava yapmayalım ,tabata da olabilir

Bizi hile hurdayla yendikten sonra ust uste 6 mağlubiyet aldilar. Aynısını fb yaşayacak.

Yine şampiyon olucakmıs
Geçen sene aptallık yapmasak ölü halimizle tokatlıyoduk sen ne konusuyosun

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray ve Trabzonspor ağlıyor diyen jimnastik kulübü başkanı.. Şu üsluba bakar mısınız ?

🗣 Ahmet Nur Çebi: "Hakemler konusu. Beşiktaş'ın canı çok yanıyor. Bir bakıyorum Galatasaraylı ağlamaya başlıyor, onun yanında susuyorum. Dün baktım Trabzonspor da ağlamaya başlamış."

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211226-162032(1).png
    Screenshot_20211226-162032(1).png
    730,4 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Galatasaray ve Trabzonspor ağlıyor diyen jimnastik kulübü başkanı.. Şu üsluba bakar mısınız ?

🗣 Ahmet Nur Çebi: "Hakemler konusu. Beşiktaş'ın canı çok yanıyor. Bir bakıyorum Galatasaraylı ağlamaya başlıyor, onun yanında susuyorum. Dün baktım Trabzonspor da ağlamaya başlamış."
Ağır konuşurum.

Geri
Üst Alt