- 16 Haziran 2010
- 190.911
- 133.649
- 6.478
Ahmet Nur Çebi:
"Artık Süleyman Seba ve Hakkı Yeten'in adını kullanarak mevcut yöneticilere saygısızlık yaptırtmaya çalışmanız bir hedef. Bunu sürekli yapıyorsunuz, buna gerek yok. Siz onlardan bir şeyler öğrenmeye bakın, biz çok şey öğrendik. Bel altı vurmamayı, kavga edeceksek yüz yüze gelmeyi, satılık troll hesaplarla aile dostlarını, çocuklarını vurmamayı çok iyi biliyoruz. Kimse şüphe etmesin."
"Deprem dönemindeki sözlerim üzerinden bana karşı yapılan linci başlatan Galatasaray'dı. Galatasaray'ın troll hesapları bunları yaptı. Bunları kullananlara söylüyorum, bugün satın aldığınız bu troll hesapların, bir gün size karşı kullanılacağını unutmayın."
"Dursun Özbek ağabeyimdir. Genelde böyle söylerim. Saygıda kusur etmem. koalisyondan bahsediyor. Ne koalisyonu? Asıl koalisyon sizin aranızda var. Gaziantep ve Hatay çekilince, maşallah koalisyon oldunuz. El ele tutuşup yürüdünüz."
"Bizi koalisyon olarak görüyorsunuz, bu saygı ve sevgidendir. Menfaat değildir. O zaman beraber yürüyordunuz, puanların silinmesi için neden konuşmadınız? Fenerbahçe ile Galatasaray koalisyonun en kralını uyguladı! Biz tek başımızaydık."
"Biz dostuz, koalisyon değiliz! Kimse bizi kavga ettirmesin! Herkese gereken cevabı veririz. Susuyorsam, Süleyman Seba ve Hakkı Yeten terbiyesinden susuyorum."
"Bizim kültürümüzde pusu ve linç kültürü yok."
"Ali Şansalan derbide takdir haklarını Galatasaray’ın lehine kullandı. Bizi doğramaya çalıştı ama beceremedi!"
"Beşiktaş Asbaşkanı’na yapılan tehditler asla kabul edilemez. Bizim camiamızda ikiyüzlü kimseyi bulamazsınız."
"Bizim Koç ailesiyle olan ilişkimiz 1957’den bu yana devam eden çok değerli bir ilişkidir. Ali Koç ile ilişkimiz Fenerbahçe-Beşiktaş başkanı ilişkisidir."
"Bu iş MHK ile çözülmeyecek! 30 senedir bunu herkes görüyor. Her TFF de MHK değiştiriyor. Hep MHK suçlu, TFF'nin hiç suçu yok yani! Belki siz yanlış atama yaptığınız için sizin değişmeniz gerekir!"
"TFF Başkanımızın bu işi yapamıyorum deyip gitmesi lazımdır. Edep-adap bunu gerektirir."
"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bize el ve parmak kaldırdı! Bu tavır ve tutumu devam ediyor! Rica ediyorum bu algıyı değiştirin! Başkan, Beşiktaş’a karşı olmadığını Beşiktaş camiasına ikna etmeli.”