Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a Karşı Tahrik Edici Açıklamalar

Ahmet Nur Çebi: "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bize el ve parmak kaldırdı! Bu tavır ve tutumu devam ediyor! Rica ediyorum bu algıyı değiştirin! Başkan, Beşiktaş’a karşı olmadığını Beşiktaş camiasına ikna etmeli.”

Ahmet Nur Çebi: "Siz kalkıyorsunuz Umut Meler'i en kritik maça tayin ediyorsunuz. Ben ne yapayım? Bu adaletsizlik nasıl son bulacak? Bu arkadaşlar için gitsin dedik neden geri gelmelerini istediniz? Fenerbahçe-Galatasaray koalisyonu öyle istedi."

Ahmet Nur Çebi: "Hep haklı çıkıyorum. Adımı, 'Ahmet Nur Çebi Sonradan 'Haklı Çıkan' olarak değiştireceğim."

:asd:

bu yaştaki adamların böyle çocukça açıklamalar yapmalarına utanıyorum. Camia ayırt etmeksizin herkes liseli kavgası yürütüyor. Komik ve utanç verici

Çebi: "Ali Şansalan en iyi hakemdir"

Ahmet Nur Çebi: "TFF başkanı olmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Beşiktaş'ta başkan olarak yapacak işlerim var."

Ahmet Nur Çebi: "Galatasaray bir sektör yarattı. Evde oturuyorlar, troll olarak para kazanıyorlar. Benim troll hesaplarım yok!. Diğerleri kullanıyor. Benim zaten o işe verecek paramda yok. Yöneticilerimizin de eli sıkıdır. Varsa paraları Beşiktaş'a verirler"

Ahmet Nur Çebi: "Evde al hamburgeri, bas düğmeye, yaz."

Ahmet Nur Çebi: "Biz işimize bakıp şampiyon olacağız".

:red:

Ahmet Nur Çebi: "19 kulüp birden hakemlere sallıyor, ne garip değil mi? Ben hariç. Siz istediniz 'bunlar kalsın' diye, niye şimdi şikayet ediyorsunuz? Hangi hakla?"

Ahmet Nur Çebi: "Beşiktaş şampiyon olursa bu şekilde tescil edilmesini kabul etmeyeceğim."

Fb nin köpegi ibne bjk

Yali cocugun köpegi anc

ALAYINIZA KOYUYORUZ LAN

Yalan yok hic tahrik olmadim

Biz şampiyonluğa kenetlendik. 3.lerle isimiz yok

boş laflar
tröl hesap fln filan
boş

Ahmet Nur Çebi: "Galatasaray bir sektör yarattı. Evde oturuyorlar, troll olarak para kazanıyorlar. Benim troll hesaplarım yok!. Diğerleri kullanıyor. Benim zaten o işe verecek paramda yok. Yöneticilerimizin de eli sıkıdır. Varsa paraları Beşiktaş'a verirler"
Diyene bak bülent uslu'yu da galatasaray ortaya cikardi zaten.

Ahmet Nur Çebi: "Dursun abiyi çok iyi tanıyorum. Geçmişini ve nereden geldiğini biliyorum ve çok takdir ediyorum. 'Zengin aile çocuğu' yakıştırması yanlış. Bu sözü, genç yöneticimizi aşağı çekmek için kullandığını biliyorum. Dursun Bey de zengin. Erden Bey de öyle."

Ahmet Nur Çebi: "Herkesin bir görevi var. Anne, annelik yapmak için dünyaya gelir, kadınlar. Kendilerine göre duyguları ve tarzları vardır. Erkekler ayrı bir şekilde dünyaya gelir. Dolayısıyla zenginin, fakirin, kadının, erkeğin... Hepsinin vazifelerinin ve yerlerinin olduğu bir yaşam dünyada var."

Ahmet Nur Çebi: " Zenginlik bir suçsa, anayasaya zengin çocukları buraya gelmeyecek diye koyalım."

Ahmet Nur Çebi: "Dursun Özbek hiç tarzı olmayan bir durumda şu an. Nedenini anlamış değilim. İlk gördüğümde soracağım. Kendisi çok mütevazı biridir. Ne oldu böyle?"

Geri
Üst Alt