Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a Karşı Tahrik Edici Açıklamalar

küçük kulubün küçük başkanı, koç ile aralarındaki kirli ilişkiyi de çok güzel ifade etmişler.

En ufak cevap verilmemeli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rıza ile Ahmet’e biz ne soktukta bu kadar bize karşı kindarlar. Sizinle evleneceğiz deyip yatağa attıktan sonra ortada mı bıraktık.

Tinercilerin bütün derdi Galatasaray şampiyon olursa bir daha asla yetisemeyiz alır gider bunlar telaşı. Bunu bizzat söyleyenini duydum. Got korkusu yani. Sanki ne zaman yetiştiler yada yaklaştılarsa...

Ulan, pandemi sebebiyle ligler tatil edilip, sonra seyircisiz oynama dönemine geçildiğinde;

Ilk yarıda kendi evinde bjk-gs maçıni seyircili oynadın.

Pandemi arası sonrası ilk derbi ise gs stadında, gs-bjk arasinda seyircisiz oynandı ve 0-0 bitti.

Senin mantığına göre bjk gs ve fb'den fazla deplasman oynamıştı değil mi?

O zaman o sene de sen evinde seyirci avantajli oynarken, gs oynayamadı?

Bunlar mücbir sebep. Aklı ve vicdanı olan kimse itiraz etmez. Yıllarca bu tip durumlarda hep aynı uygulama yapılmış. Daha fazla alcalmayin lütfen.

Ah ulan okan hoca, ah ulan oliviera. Hoca 46. Dakikaya adekugbe-oliviera/dubois-berkan hamlesi ile başlasa, görürdüm ben bunları.

Zeka desen yok, tip desen zaten tipsizlikten beş yıl hapis cezası yatar tipini sevdiğim.

O zaman sende ne var lan deyyus-u ekber??

Taraftari tinerci olan bir kulube ayakkabi boyacisi tipli bir baskan cok yakismis.

maxresdefault.jpg

Bu adamlar bana Fener'den daha antipatik gelmeye basladilar. Niye bizden bu kadar boyle nefret ediyorlar? Baskanindan asbakanina bize laf atmalar.

ne diyo bu salak herif. beşiktaş'ı adam yerine koyup hiçbir açıklama yapmaya gerek aslında. takılsınlar.

Geri
Üst Alt