Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a Karşı Tahrik Edici Açıklamalar

Beşiktaş kaale alınmadıkça üslubu daha da sertleşiyor, daha da kaale alınmaz hale geliyor.

Ahmet Nur Çebi: "Gaziantep ve Hatay çekildi. Fenerbahçe ve Galatasaray, bizden daha az deplasmana gitti. Teklif ediyorum, evinde oynayacakları iki maçlarını eşitlik açısından deplasmanda oynamayı kabul etsinler!"

Mal bu ya yemin ederim.

Ahmet Nur Çebi: "Haydi hodri meydan. Deplasman istemiyorsanız o zaman Ankara'da oynayalım son iki maçları. Demek deplasman önemli. Sen benim hakkımı nasıl gasp ediyorsun?"

Ahmet Nur Çebi: "TFF'nin baştan aşağı değişmesi gerektiğini düşünüyorum."

Ulen bastan asagi Besiktasli yoneticiler var zaten

Ahmet Nur Çebi: " Zenginlik bir suçsa, anayasaya zengin çocukları buraya gelmeyecek diye koyalım."

Ahmet Nur Çebi: "Galatasaray ve Fenerbahçe'ye, Beşiktaş ile deplasman sayınızı eşitleyin diyorum. En azından bunu yapın. Yoksa bu şampiyonluk haram kabul edilir."

Ahmet Nur Çebi: "UEFA'ya biz müracaat edeceğiz de, yaptırımları olmadığını kamuoyu da bilsin. UEFA, TFF'nin aldığı kararı değiştirme yetkisine sahip değil, görüş belirtebilir. UEFA, bir takım ligden çekilmişse onun oynadığı maçlar yok hükmünde diyor. Bunu kaale almıyorlar. Bu karar depremden 3 gün sonra alınmamalıydı, bana da bu soru sorulmamalıydı. Ben de kamuoyunda depremi önemsemeyen biri gibi yansıtılmamalıydım. Bunun sebebi de Galatasaray ve Fenerbahçe koalisyonudur."

Hala 5 puan diye aglamayi nasil beceriyor?

Ahmet Nur Çebi: "Bir daha Beşiktaş'ın sponsorlarını (BEKO) ağzınıza almayın! Bundan sonra sözüm çok ağır olur. O zaman siz NEF Stadyumu ile ilgili açıklamayı yapın!"

bursaspor, eskişehirspor daha önceleri sakaryaspor, kocaelispor borçları yüzünden alt liglerde mücadele ederken sen hangi sebeplerle süper lig'desin? borcu ödeyecek gayrimenkul yok, beşiktaşlılarda para da yok. neyle ödeyeceksiniz siz o borcu? niye alt liglerde değilsiniz anlat bakalım?

diyecek birşey kalmadı aslında ,ya şampiyon olup sezon sonu ne var ne yok kupayla birlikte konusacaz

yada elimizdeki sampiyonlugu verip bunların tüm lafları altında ezilmeye devam edecez

ortası yok

Yamuk burunlu zevzek.

Geri
Üst Alt