Ahmet Nur Çebi'den Geriye Dönük Puan Talebi: "Bazı takımların işine gelmiyorsa sineye çeksinler"

Ekrem başkanın tabiriyle A.N.Ç basitlik yapmış. Ha ne kadar saçma sapan olsada haksız bir talep olsada söylesin onda sıkıntı yok da zamanlaması çok yanlış yaw.

"Ligin adil bitirilmek isteniyorsa öncelikle iptal edilmeli.Edilmiyorsa gs ve Fenerbahce ortak şampiyon ilan edilip geriye kalan maçlar depremzedeler icin gazozuna seklinde oynanmalı.Erteledikleri günde futbolun başlaması imkansız." değişik kafalar. ortak şampiyon he çebiye sallayıp bulduğu çözüme bakın bazı fenerlilerin.
Niye ortak sampiyonluk? 4-7 Puan öndeyiz, genel averqj bizde, deplasmanda 0-3 koyduk bunlara. Hani niye

Niye ortak sampiyonluk? 4-7 Puan öndeyiz, genel averqj bizde, deplasmanda 0-3 koyduk bunlara. Hani niye
Orada tırnak işareti içinde yazdığı rakiplerin düşünceleri tırnak işaretini kapadıktan sonra "değişik kafalar" diye eklemiş aslında herkes aynı şeyi düşünüyor. Dediğinizde fazlasıyla haklısınız ortak şampiyonluk isteyecekleri konumda değiller.

Normal bir ülkede olsak en son elazigspior aynı sebepten hemen hemen aynı haftalarda ligden çekilmiş ve sadece kalan haftalarda ligde hükmen yenilmiş denip o şekilde karar alınır fakat maalesef hersey günlük değiştiği için herkes de şartlara göre yolunu bulmaya çalışıyor..

Büyük ihtimalle tff kalan 17 kulübe federasyon başkanının dediği iki öneriyi sunacak..Yani ilk yarıdaki maçları tamamen iptal edelim ya da sadece ilk yarıdaki maçları kabul edip 2.yarida oynanmış maçlara 3 puan verelim diyecek ve oylama yapılacak..

Biraz puan durumuna baktım bu tff nin ve Ahmet nur cebi nin dediği akla ziyan teklif bjk başak adana demir ve istanbul a çok yarıyor.. Gs,fb,Giresun,kasimpasa,kayseri ve umraniye ye hiç yaramıyor..

2.teklif ise bu yukarıda saydığım 6 takım dışında ts,antalya,sivas ve karagumruk icin daha mantıklı...

Büyük ihtimalle böyle bir durum olursa 2.teklif kabul edilir..Minimum 10 kulübün işine yarıyor..

Bu ilk yarıdaki puanlar silinsin saçmalığı olursa asıl alt taraf karışıyor..Mesela kayseri nin 6 puanı gidiyor istanbul ekstra 5 puan alıyor bir anda orta sıralara geliyor umraniye iyice dibe iniyor..Olacak iş değil..

Normal bir ülkede olsak en son elazigspior aynı sebepten hemen hemen aynı haftalarda ligden çekilmiş ve sadece kalan haftalarda ligde hükmen yenilmiş denip o şekilde karar alınır fakat maalesef hersey günlük değiştiği için herkes de şartlara göre yolunu bulmaya çalışıyor..

Büyük ihtimalle tff kalan 17 kulübe federasyon başkanının dediği iki öneriyi sunacak..Yani ilk yarıdaki maçları tamamen iptal edelim ya da sadece ilk yarıdaki maçları kabul edip 2.yarida oynanmış maçlara 3 puan verelim diyecek ve oylama yapılacak..

Biraz puan durumuna baktım bu tff nin ve Ahmet nur cebi nin dediği akla ziyan teklif bjk başak adana demir ve istanbul a çok yarıyor.. Gs,fb,Giresun,kasimpasa,kayseri ve umraniye ye hiç yaramıyor..

2.teklif ise bu yukarıda saydığım 6 takım dışında ts,antalya,sivas ve karagumruk icin daha mantıklı...

Büyük ihtimalle böyle bir durum olursa 2.teklif kabul edilir..Minimum 10 kulübün işine yarıyor..

Bu ilk yarıdaki puanlar silinsin saçmalığı olursa asıl alt taraf karışıyor..Mesela kayseri nin 6 puanı gidiyor istanbul ekstra 5 puan alıyor bir anda orta sıralara geliyor umraniye iyice dibe iniyor..Olacak iş değil..
Bunun bir de hukuki tarafı var kafalarına göre de bir karar alamazlar daha bununla ilgili kurallar, kanunlar incelenir teklif olacaksa ona göre olur. Genelde oynanmış, tescil edilmiş bir maçın sonucu değiştirilemez eğer o takım geçmiş oynadığı maçlarda usulsüzlük yapmadıysa.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yarım akıllının bu açıklamaları yapması güzel bu arada , insanı açıdan olmasa da en azından artık tepkilerden vs dolayı da büyük ihtimalle ileriye dönük karar alırlar artik

Hiç unutmam bunların hatayspor'a kaybettiği hafta bu mallar yüzünden 7200 tl'lik kuponum yattı o maçtan. Tinerciler 3 puan alacaksa o maçtan o zaman benim kuponumda tuttu. İspat isteyene kanıtlarım da Mislinin sitesinden. Artık Ahmet mi öder tüpçü mü öder bilemem ama bana ödenecek o para. İşine gelmeyen sineye çekecek.

Ne oldu ki. Hataya mı yenilmişler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız ben bjkliler ile ançyi ayıralım bjklilerde eleştiriyor tarafındaydım fakat görüyorum ki genel olarak bjklilerin eleştirisi zamanından dolayıymış yoksa dediği mantıklı ama zamanı bu değil diyorlar.

Burda mantıklı olan nedir ?

Yalnız ben bjkliler ile ançyi ayıralım bjklilerde eleştiriyor tarafındaydım fakat görüyorum ki genel olarak bjklilerin eleştirisi zamanından dolayıymış yoksa dediği mantıklı ama zamanı bu değil diyorlar.

Burda mantıklı olan nedir ?
Ligten çekilecekse hatay ve anteple olan maçları hiç oynanmamış saymak gerek bence

Ligten çekilecekse hatay ve anteple olan maçları hiç oynanmamış saymak gerek bence
Hocam yapma gözünü seveyim öyle saçmalık mı olur ?
Ligdeki tüm sıralama değişiyor rotasyonlar yorgunluklar kart cezaları o maçın etki ettiği diğer maçlar her şeyi kırmış oluyosun sen.
peki neden kırıyosun öteki seçenek çok mu kötü ? yok gs deplasmanmış bjk içeriymiş falan.
kader kader diyorlar ya (!) asıl kader bu olaydan dolayı içerdesindir dışardasındır yapacak bir şey yok ama geçmişe dönük müdahele artniyettir. burda bjk üçer puan alsada aynı şeyi derdim çünkü lige sadece 3 takım yok.
+++
ziraat türkiye kupasında zaman makinesi bulup geriye dönmemiz lazım o halde ?
Antebin elediği her rakip elenmedi sayılıp tur atladı sayılmalı ? e sonraki maç nasıl olacak peki mörfi kanunları gibi.
Antep şuana kadar kupada konyaspor,boluspor,kütahyaspor,sarıyeri eledi. ilk maç sarıyerdi.
------
Bu ançye göre alınacak hamle yüzünden agücü küme düşecek mesela belki bunun hesabını nasıl verecek ?
Yani adam gitmiş küme düşme rakibi antebi yenmiş Ümraniye yenememiş ama şimdi eşitler ve agücü düşüyor diyelim ???
Yani şunları konuşmamız bile çok saçma bence

Edit:: Sivas'ın sahasında oynadık adana Sivas'ın sahasında oynamadı mesela . Ançye göre bu ne

sonuçta fikstür çekilirken kura ile olduğundan, önceden oynamış olan takım herhangi haksızlığa uğramaz. Bu tarz şeylerle uğraşan takımların iki yakası bir araya gelmez. fenerin 5 yıldız muhabbeti gibi.

Hayır anlamadığım şey deplasman/ev sahibi olayının büyük haksızlık olduğunu düşünüyor ama puan kaybettiği 2 maçtan havadan +5 puan verilmesini normal karşılıyo bu nasıl bir ahlaksızlıktır?

Geri
Üst Alt