Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 14.617
- 5.043
- 1.373
bu adam katıksız bir galatasaray düşmanı teklif ettiği şey en az bizi etkiliyor ama yine ağzında galatasaray ne pislik herif çıktın arkadaş fener trabzon adana ile muhattap olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yetmez diğer yağmacılar gibi dayak atılmalıBeşiktaş, bugün TFF'ye 'Hatay ve G.Antep'le bu sezon oynanan bütün maçlar geçersiz sayılsın' başvurusu yaptı. TFF Yönetim Kurulu, 2 takıma 5 puan kaybeden Beşiktaş'ın başvurusunu reddetti.
@343_digital
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Ligin adil bitirilmek isteniyorsa öncelikle iptal edilmeli.Edilmiyorsa gs ve Fenerbahce ortak şampiyon ilan edilip geriye kalan maçlar depremzedeler icin gazozuna seklinde oynanmalı.Erteledikleri günde futbolun başlaması imkansız." değişik kafalar. ortak şampiyon he çebiye sallayıp bulduğu çözüme bakın bazı fenerlilerin.
Deprem yağmacısı şerefsizlerin fazlasıyla hakedip maruz kaldığı gibi, galiz küfürler eşliğinde elbette...yetmez diğer yağmacılar gibi dayak atılmalı
Allah deprem felaketini şehrin takımları şike yaptı diye mi verdi? Eğer öyleyse istanbul 100 kere yıkılırdı...
Ben de o yoruma pek anlam veremedim, arkadas orada ne demek istemis...Allah deprem felaketini şehrin takımları şike yaptı diye mi verdi? Eğer öyleyse istanbul 100 kere yıkılırdı...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi