Ahmet Nur Çebi'den Geriye Dönük Puan Talebi: "Bazı takımların işine gelmiyorsa sineye çeksinler"

İnşallah 5 puan verirler, 10 puan bile verseler bu futbolla şampiyon olacaklarını mı saniyorlar?
Bakın vallahi billahi ben böyle şampiyonluk istemem ben hataya ve antepe yenilmişim ama bu şehirlerimizin başına bir felaket gelmiş ve onlara kaybettiğim puanı istiyorum , sen deprem sayesinde şampiyon olmuş olursun.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BJK'nin istediği sistem gerçekleşirse Başakşehir, maç eksiğiyle FB'nin 3 puan gerisine geliyor. BJK ile FB arasında da 1 puan kalıyor. En başta FB istemez bu sistemi.

Yapılması gereken daha önce Elazığ ve Kastamonuspor'un durumlarında yapılması gerekendir. Açık emsaller varken farklı karar vermek kör göze parmak sokmaktır

Ahlaksız Çebi kendi kıçını kurtarma derdinde

az ama bazı bjkliler de zamanı değil ama doğru söylüyor diyor

bunun hiçbir şekilde haklı tarafı yok. Bu saatten sonra ne yapılırsa adaletli olmaz zaten ama en adil olanı tüm geçmiş maçları sayıp, kalan maçlarda kim oynuyorsa +3 vermek

her şeyden önce o maçlarda emek veren futbolculara yazık olur

biri yoktan şampiyonluk ister, küçüğü yoktan puanlar ister. uğraştığımız rakiplere bak

bu karakter yoksunu antep çekilmezse küme düşürülmesini isteyip puanımı verin diye ağlar

Bu adamın deprem bölgesindeki yağmacılardan zerre farkı yok. Eski maçların silinmesi kararı verilecek bile olsa bu böyle söylenmez. Utanmaz herif.

Şu ortamda bile futbol konuşabilmek, puandan, galibiyetten dem vurabilmek gerçekten utanç verici bir durum.

Geri
Üst Alt