Aktürkoğlu'nun En İyi Özelliği Nedir?

Anket

• Oyun görüşü

Oy: 0 0,0%
  • Pas

Oy: 1 1,0%
  • Şut

Oy: 3 3,1%
  • Top hakimiyeti

Oy: 0 0,0%
  • Çalım atma / adam eksiltme

Oy: 10 10,3%
  • Hızlanma / topsuz koşu

Oy: 64 66,0%
  • Soğuk kanlılık

Oy: 1 1,0%
  • Dribling

Oy: 2 2,1%
  • Hiçbiri / başka bir özelliği var

Oy: 16 16,5%

• Kullanılan toplam oy
    97
Kerem topsuz oyunda defansın düzenini bozan bir oyuncu. Ortaya geldiğinde rakip defans oyuncuları kime çıkacağını şaşırıyor. Topla çok haşır neşir olmadan ya icardiye ara pas deneyecek ya da şut çekecek. En büyük artısı o oldu şimdiye kadar. Bu Okan Buruk lu ilk sezonda şampiyonluk getirdi.

Bunun dışında yukarıda yazılanların çoğu zaten eksi yönleri. Yukarıda yazılanlardan ise en makulü şutu olabilir.

Yav boş boş yorumlar.

Madem Galatasaray'ın kanat oyuncusu her türlü skor yapar diğerleri niye yapamıyor hani o kadar kolaymış ya.
Kim yapamıyor?
Kerem 3760 dk 15 gol 9 asist
Barış 3490 dk(995 dk bek bölgesinde) 7 gol 12 asist
Zaha 2110 dk 10 gol 5 asist
Ziyech 1329 dk 8 gol 4 asist

Adamın iyi özellikleri vardı da adam önce 10 numara zorla oynatildi sonra kesik yedi en verimli zamaninda.. her sene asist gol.katkisi alınan adamın ozguvenini elinden aldılar.. o zaman da dedik zaha ziyes barış kerem kim kimin yedeği?? Kafası karışır td ün.. fırsat transferi diye lüzumsuz mevkiye transferler ve kulübünden salınan oyuncular..

En iyi özellik hirsien kötüsü inanilmaz gereksiz top kayiplari

En iyi özelliği yerli evlat olması.

Güzel bir first touch akabinde kendi ekseni etrafında dönerek rakibi ekarte etmesi, daha sonra dripling üzeri şut atarak rakip kaleyi sarması.

Mesela yani

Calim da atıyordu driblingi de iyiydi. Hızlıydı hatta ve hatta benim diyen forvetten de bitiriciliği iyiydi. Ben ileride forvete evrileceğini düşünüyordum. Taraftarın zaha görecem diye önceki sene şampiyon yapmış adami sahanın ortasında ıslıklaması, sosyal medya linci ve okan bey in herifi forvet arkasında heba etmesi sonucunda kariyeri nerdeyse bitme noktasına geldi saka gibi. Acilen kendini bulması gerekiyor iyi olmasını çok istiyorum üzülüyorum gerçekten bu haline.

Türk olması . Ancak adama aşırı derece yanlış yapılıyor baştan söylüyeyim. Bu kadar gömülecek adam değil kesinlikle eleştir oynatma ama gömme yani.yazık

BAY neyse de diğer ikisi ne kadar para alıyor Kerem ne kadar alıyor.

Önce şunu belirteyim; Zaha, Tete, Ndombele falan net berbat sözleşmelere sahipler ve asla verilmemesi gereken paralardır. Bu da maalesef biraz da mecburiyetten diyelim Erden Timur’un hatasıdır.

Ancak; işin ekonomi tarafı sadece performans ile ilgili değildir. İşin Pr’ı var, satışları var, oyuncunun geçmişi var, var da var. Bugün 40 yaşında tek bacağı kopmuş bile olsa Messi veya Ronaldo her zaman bir takımın en çok para kazanan oyuncusu olur misal.

Neyse bir diğer konu da; Kerem A da az para kazanmıyor elbette. Açıkçası oyuncu parası konuşurken canım acıyor, böyle bi memlekette sırf kanat oyuncusu diye birilerinin TL cinsinden minimum yıllık kılçıksız 35-100 milyon tl para kazanması korkunç bir tablo.

Bir diğer üzücü olan şey şu; şuanda kanat oyuncularımıza verilen toplam para yıllık 10 milyon Euro’nun üzerinde ancak bir tanesi bile lille’nin sağ kanadındaki genç oğlanın Ferdi’yi şamarladığı gibi şamarlayamaz.

Yani bu verilen paralar benim nezdimde yazık günahtan başka bir şey değil.

Geçen sene kerem e çok şans verildi.
Hiç bir zaman Galatasaray seviyesinde olamadı. Norwich , Celtic , Atletico Bilbao seviyesinde birisi için çok başlık açıp beyin fırtınası yaptınız :)

En büyük eksiği mental. Gel gelelim kulübümüz rehabilite merkezi değil. Bu sene 5. yildiz zamanı..

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur Karakullukçu’nun katıldığım bir yorumu var;

Kerem, Galatasaray için harika bir rotasyon oyuncusu. Zaten Kerem’in yıldız olduğu bir Galatasaray ligi 13. bitiriyor.

Eskiden olsa hizlanma topsuz kosu derdim ama paşam artik world class topcu oldugu icin oda gitti kendisine sorsan topu alip rastgele sisirdigi icardiye yaptigi asistler der asil oyununu olduren de bu kanat oyuncusu oldugunu unuttu

Dinamik hareketli bir oyuncu olması. Teknik kapasitesi sınırlı olmasına rağmen iyi bir vizyonu ve şut/bitiricilik yeteneği olması.İlk 11 için olmasa da rotasyon için çok değerli oyuncuydu Kerem yolu açık olsun.

Geri
Üst Alt