AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 2-1 Beşiktaş | 29 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | İlk Yarı | 29 Eylül | Star

Adamlar aynı bızım Anadolu takımları gibi bekle topu kap kontra atak:D

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | İlk Yarı | 29 Eylül | Star

Elle oynama itirazı talebi var spikerin.

Q7 avrupa maclarinda bir baska oyunuyor neden acaba BJK'te durmak istemiyormu yoksa birilerin gozuna girmek icinmi ?

fernandes müthiş oyuncu melo fernandes selçuk dehşet orta saha olurdu q7 ile dalga geçenler de bizim sağ açıkta kazım kazım oynadığını unutmasınlar bence

Ben sadece kendi düşüncemi söyledim bunu böyle saatlerce uzatmanın mantığı var mı ? Dediğin gibi olsun ben biz derken kendi adıma konuştum zaten.

Ona lafımı 1kez söyledim. Sonraki her söylediğim senin cevabına yazılmıştır. Seni sıkıştırmak gibi bir derdim yok. Sorgulamıyorumda. Ne istersen onu yaparsın, ona inanırsın. Ama bana kontra-fikir sunduğunda bende fikrimi söylerim. Bu uzatmak değil. Yanlış anladın sanırım. İstersen çık ben bejekeliyim de. Beni bağlamaz.

Q7 avrupa maclarinda bir baska oyunuyor neden acaba BJK'te durmak istemiyormu yoksa birilerin gozuna girmek icinmi ?

avrupa maclarin havasi bir baska

seni dünya izliyor

bizim lig gibi tekme tokat dövülmüyor

1-2 mac güzel oynadin mi, kendinden sö ettiriyorsun.

falan filan, kisaca, bende baska bir heycanla cikardim avrupa macina.

tbu fransiz hakem kurallara da fransiz herhalde...

q7 bizde olsa feci yardirirdi
gkay şu her topu harcayan queresmaym istiyon allahaşkına:). birde bjk iyi oynuyor demeyin yahu komik oluyor. stoke pres yapmıyor bişey yapmıyor. stoke bunları uyutur uyutur yener.

Adamlar aynı bızım Anadolu takımları gibi bekle topu kap kontra atak:D

onlar da ingiltere nin anadolu takimi :D

ayrica bjk deplasman da oynamasina ragmen, sirf bjk lilarin tezahüratlari geliyor. tipki anadolu maclarinda ki gibi :o

yok abi, bjk gol yedi dese yetmiyor mu?

buraki cogu fanatik Galatasarayli, emre gelip yedik falan filan derse, milletin hayirir demesi bence cok normal.

Tamam güzel kardeşim de, belki o an boşluğuna geldi. Yedik dedi. Ne var ki bunda ?

Sizler için bu durum doğal olmayabilir ama bizim kuşak için çok doğal. Biz genelde Türk takımlarının maçlarında, Türk takımlarının desteklendiği ortamlarda büyüdük. Biz UEFA kupasını kazandığımızda, tura çıktığımızda yanımızda başka takımları tutan arkadaşlarda vardı.

Mevzu bu kadar büyütülecek bir mevzu değil. Sizinle aynı renklere gönül verdiğini bildiğiniz bir kardeşinize karşı bu kadar tepkili davranmamalısınız. Netice de Emre bu siteye yeni üye olmuş bir adam da değil. Bu forumun gediklilerinden ve az çok herkeste adamın Galatasaraylılığını biliyor. Bugün ona böyle davranılır ve bunu doğru bulursanız, yarın başkaları size böyle davrandığında yakınma ya da tepki gösterme hakkınız olur mu ?

Ben şahsen tepkinin abartıldığını, tiye almaya çalışmanın da suyunun çıktığını düşünüyorum. Başta da dediğim gibi bırakın herkes gönlünden geçtiği gibi davransın. İnsanlara ket vurmaya çalışmayın.

Umarım anlatabilmişimdir...

Ona lafımı 1kez söyledim. Sonraki her söylediğim senin cevabına yazılmıştır. Seni sıkıştırmak gibi bir derdim yok. Sorgulamıyorumda. Ne istersen onu yaparsın, ona inanırsın. Ama bana kontra-fikir sunduğunda bende fikrimi söylerim. Bu uzatmak değil. Yanlış anladın sanırım. İstersen çık ben bejekeliyim de. Beni bağlamaz.

Bağlamaz ise çoğul konuşma neden diyorsun ozaman ? Sen üstüne alınma olsun bitsin :D

Boy ortalaması 1,90'mış Stoke City'nin :o

gkay şu her topu harcayan queresmaym istiyon allahaşkına:). birde bjk iyi oynuyor demeyin yahu komik oluyor. stoke pres yapmıyor bişey yapmıyor. stoke bunları uyutur uyutur yener.

kazim mi q7 mi? :D

bjk iyi oynasa dagitir zaten stoke'u...

avrupa maclarin havasi bir baska

seni dünya izliyor

bizim lig gibi tekme tokat dövülmüyor

1-2 mac güzel oynadin mi, kendinden sö ettiriyorsun.

falan filan, kisaca, bende baska bir heycanla cikardim avrupa macina.

sendemi oyuncumuydun sen hocam ?

fernandes müthiş oyuncu melo fernandes selçuk dehşet orta saha olurdu q7 ile dalga geçenler de bizim sağ açıkta kazım kazım oynadığını unutmasınlar bence
kazım kötü örnek. queresmayı ben istemem. yedek olarak olabilir.

Hakem çok iyi yalnız. Şuan bejekeye gelen övgülerin yegane sebebi rakibin çok şişirilmiş olmasıdır kanımca.

Hakem gözünün önündeki pozisyona ne kadar saçma bayrak kaldırdı. Neredeyse gol oluyordu pozisyon. Faulle alakası yok.

her topu harcayan kazımdansa her topu harcayan querasmayı tercih ederim adamda yetenek var şov var en azından

Bağlamaz ise çoğul konuşma neden diyorsun ozaman ? Sen üstüne alınma olsun bitsin :D

Hayır. O olay farklı. Bejekeliyim dersen dedim. Sulandırma şimdi laf oyunlarıyla.

Yedik dersen farklı. Burası bejeke forumu değil. Kendi adına konuş derim.

Hayır. O olay farklı. Bejekeliyim dersen dedim. Sulandırma şimdi laf oyunlarıyla.

Yedik dersen farklı. Burası bejeke forumu değil. Kendi adına konuş derim.

Yedik'i ben demedim ?

Ben sadece Avrupadaki Türk takımlarını destekleriz dedim.Sen kendin üstüne çektin hemen burdan nedense.

Geri
Üst Alt